Uncategorized

Ballbusting

Ballbusting
Al lange tijd ben ik hier filmpjes aan het bekijken waarbij mannen keihard vol in hun noten getrapt worden.
De meesten kreunen van de pijn en zakken in elkaar.
Vele mannen zouden hun handen voor hun kruis houden om hun dierbare edele delen te beschermen tegen de vernietigende trappen en hopen dat ze dit in hun leven nooit zullen meemaken.

Ik daarentegen verlang niet liever dan eens een keer slachtoffer te zijn en urenlang hard gepijnigd te worden aan mijn ballen.
Liefst door een erg sadistische vrouw, jong of oud, knap of lelijk, slank of erg volslank, het maakt me allemaal niet uit.
Zo lang ze maar plezier put uit het folteren van een man zijn geslachtsdelen, van kniestoten te geven tegen zijn kloten, van hard te kunnen trappen tegen zijn ballen of ze te kunnen pletten tussen haar sterke vingers.

Nog nooit heb ik enige reële ervaring kunnen op doen met deze vorm van bdsm.

Hoe is dit verlangen dan bij mij gegroeid? Dit is een vraag die ik me geregeld stel.

Ik vermoed dat het verder komt uit mijn vroege puberteitsjaren. Bij ons op school waren enkele jongens in de klas die andere jongens vaak gepest hebben. Ik moet een jaar of 13, maximaal 14 geweest zijn toen ik door dit groepje van een 5 tal jongens na de gymklas werd vastgenomen en op mijn rug op een bank werd gelegd. Vier van deze jongens hielden mijn armen en benen vast zodat ik niet meer kon verroeren. De vijfde sneed mijn groene sportbroekje met zijn zakmes van mijn lichaam zodat de hele klas me in mijn onderbroekje zag liggen op de bank. Daarna prikte hij met de punt van het mes enkele keren plagend in mijn ballen die zich goed aftekenden doorheen de stof van mijn onderbroekje.
Ik probeerde los te komen maar tevergeefs.
Dan vervolgde hij door mijn ballen te beginnen kneden en er keihard in te beginnen knijpen tot ik huilde van de pijn, om er vervolgens nog een keer of tien heel hard met zijn vuist tegen te slaan.
Ik heb zeker intense pijn gevoeld tot ik ‘s avonds in mijn bed lag, daar heb ik me voor het eerst gemasturbeerd toen. Nadat ik was klaargekomen was de pijn in mijn ballen nog heftiger, het heeft zeker enkele dagen geduurd eer de pijn volledig verdwenen was.

Graag zou ik nog eens door een vrouw die kickt op ballkicking een keer onder handen genomen worden.

Dus, als je echt wil, … laat me maar iets weten.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir