Uncategorized

Bert mijn stage begeleider II

Bert mijn stage begeleider II
Vervolg…

Mijn stage zou nog zeker twee maanden duren en nu al was ik het seksspeeltje van Bert geworden. Elke dag liet hij me aan zijn dikke paal zuigen en om de dag kreeg ik een flinke beurt van hem. Het verbaasde mij dan ook op een dag dat we in de middag niet naar het magazijn reden. Eigenlijk voelde ik daarbij teleurstelling. Het was een warme voorjaarsdag en we aten in de kantine van de gemeente.

Pas rond een uur of drie gingen we weer op pad. Ik dacht naar een volgend klusje, maar halverwege kreeg ik door dat Bert naar het huis van zijn zwager reed. Bert parkeerde het busje naast het huis, legde zijn hand op mijn knie en zei: “je gaat je gedragen, slet!”

Ik wist niet wat mij te wachten stond, want in de kamer zaten naast Bert’s zwager nog twee mannen. Alle waren ze zo rond de 60 en toen ik binnen kwam werden de kaarten even aan de kant gelegd. Ik voelde hoe er naar mij gekeken werd en mijn strakke korte broek die ik vanochtend had aangetrokken leek mij opeens niet meer zo’n goed idee. Ik kreeg een stoel, een glas cola en de kaarten werden gedeeld. Aan de 4 stapels te zien deed ik niet mee aan het spel.

Er waren twee potjes gespeeld toen Bert nonchalant zijn broek los maakte en mij met zijn grote hand bij mijn nek pakte. Hij duwde mij onder de tafel richting zijn kruis.
“Hij wil dat ik hem ga pijpen waar iedereen bijzit” flitste door mijn hoofd. Even wilde ik vluchten, maar voor ik had bedacht hoe zat Bert’s dikke eikel al tussen mijn lippen. Daar zat ik dan, onder de tafel een dikke pik nat te zuigen terwijl op de tafel boven mijn hoofd de kaarten werden neergelegd. Kort daarna hoorde ik een andere stem zeggen; “en nu ik teef” .Ik werd door de man naast Bert bij mijn T-shirt gepakt en voor me verscheen een korte, maar ontzettend dikke lul. Een hand duwde op mijn hoofd en ik kreeg te horen dit ik goed moest zuigen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat alle mannen hun broek hadden laten zakken. Dit was een pik met een enorme omvang, ik kreeg er bijna kramp van in mijn kaken, toen ik gesommeerd werd om de volgende te pijpen vond ik dat dan ook jammer.

Zo pijpte ik het hele rondje rond en kwam weer bij Bert terecht. Zijn dikke lul stond keihard en er glansde voorvocht op zijn eikel, gulzig nam ik zijn vertrouwde pik in mijn mond. De zwager van Bert won het volgende potje en als beloning scheen dat in te houden dat ik hem klaar moest pijpen. Als een volleerde zuigslet pijpte ik zijn pik nat en liet hem diep in mijn keel glijden. Kennelijk was het voor hem lang geleden want hij kwam al gauw en spoot een enorme lading zaad in mijn mond. Bert had het mij goed geleerd dus ik zorgde ervoor dat ik zonder te knoeien alles doorslikte.

Ik had verwacht dat ik elke winnaar van een volgend potje kaarten leeg zou moeten zuigen, maar het spel veranderde. De kaarten werden opgeruimd en ik werd onder de tafel uitgehaald. In de kamer had de zwager van Bert een porno video opgezet. Bert zat in een luie stoelen, de andere mannen op de bank er tegen over. “Uitkleden”, zei Bert. Ik trok mijn kleren uit en zag toen dat Bert zijn glijmiddel had meegebracht. Zonder omwegen maakte Bert mij duidelijk dat ik op zijn schoot moest komen zitten.

En zo zat ik dan, op schoot bij Bert met zijn dikke pik diep in mijn jongenskut naar twee mannen te kijken die tegen over mij op de bank hun palen weer uit hun broek haalde. Ik voelde mijn pik stijf tegen mijn naakte buik glijden en voelde hoe geil ik was. De man met de pik van enorme omvang kwam voor mij staan terwijl ik neukende bewegingen maakte op het schoot van Bert.

Met mijn ogen dicht liet ik zijn pik weer in mijn mond glijden terwijl ik zijn heupen moest vast houden om mijn evenwicht te bewaren. Ik was zo geil geworden dat het me allemaal niet meer uitmaakte. Ik zoog hongerig aan die dikke paal en kneep met mijn sterretje ritmisch in Bert’s pik in mijn kont. De tweede man kwam er nu ook bij staan en om beurten zoog en likte ik hun dikke pikken en volle balzak.

Bert tilde me op en zette me op mijn knieen op de grond, “niet slikken, bek open houden“, zei hij. Toen spoot hij zijn lading zaad in mijn mond, hij nam me bij mijn kin en hield mijn hoofd iets achter over. De twee andere mannen trokken hun pik af boven mijn mond en spoten hun zak leeg over mijn tong. Voor mijn gevoel stond het zaad tot aan mijn lippen en toen Bert zei dat ik moest slikken, kreeg ik pas na de vierde slik beweging het laatste restje sperma weggeslikt.

Ik mocht me weer aankleden en kreeg nog een cola. Terug in het busje vertelde Bert mij dat we vanaf nu elke woensdagmiddag zouden gaan kaarten……

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir