Uncategorized

Blij om te helpen

Blij om te helpen
Ik help een Griekse meid, Elena, die hier in Nederland woont af en toe met wat dingetjes, ze is net in de twintig is van uit haar ouderlijk huis hier gekomen omdat ze met de crisis in Griekenland nergens aan de bak kon. Ze kon hier middels een verlenging van haar studie bij de universiteit terecht en hoopte daarna hier ook een baan te kunnen vinden. Ze was aan mij voorgesteld middels een kennis, die had gevraagd of ik, als half-Griek, haar een beetje wegwijs wilde maken, want ze had nog nooit op zichzelf gewoond, was nog nooit in Nederland geweest en wist dus van kant noch wal maar had eigenlijk ook niemand om zich tot te wenden. Ze had al snel een studio-appartementje in het centrum en na het afronden van de studie vond ze een baan en verhuisde naar een flatje in het centrum, ze had me steeds minder vaak nodig, want ze wilde dingen zelf doen/leren maar de vraagstukken werden wel steeds complexer.

We hadden niet alleen contact als ze me nodig had, we gingen ook wel eens in het weekend in het centrum een bakkie doen of stappen. Hoewel Elena een jonge knappe meid is liet ik alle gedachten om het met haar aan te knopen al snel varen. Ze is een goeie tien jaar jonger en dat is met sommige dingen toch te merken, bovendien heeft ze nooit enige interesse in mij getoond op die manier, sterker nog, uit gesprekken had ik begrepen dat ze niets moest hebben van mannen ouder dan dertig en Nederlandse mannen hadden niet bepaald een streepje voor. Ik kon daar prima mee leven, ze is gewoon ook een leuk persoon om mee om te gaan, geheel onbevangen (ik had haar wel eens geholpen met dingen in huis terwijl ze in haar ondergoed rondliep) en ik hoef nou ook weer niet met elke vrouw in mijn leven een relatie aan te knopen.

Een tijdje terug kreeg ik rond de lunch weer een telefoontje van haar, ze had allerlei documenten gekregen betreffende pensioenopbouw of iets dergelijks en ze kon er geen wijs uit worden dus of ik het door kon nemen en uitleg kon geven. Nou … lekker dan, ik ken die paperassen van mezelf, dat zijn altijd van die hoofdpijn documenten in moeilijke taal met verwijzingen, clausules en kleine lettertjes. Ik had die avond niks te doen dus ik kon wel even langskomen als ze wilde, dat was geen probleem dus nadat ik thuis gegeten had en snel mijn eigen map met pensioen papieren had gepakt, ging ik richting haar flat. Daar aangekomen deed ze open in haar huiskloffie, dik katoenen joggingbroek, slobberig t-shirt en een dikgebreid vest, na een hartelijke begroeting liep ik door naar de woonkamer, daar had ze de papieren op de eettafel gelegd en ik begon alvast te lezen terwijl ze een kop koffie voor me ging zetten.

Gelukkig was het allemaal niet te moeilijk en door af en toe te vergelijken met de papieren in mijn eigen map was alles uiteindelijk helemaal duidelijk. Na zo’n anderhalf uur was alles helder, gesorteerd en gearchiveerd, Elena vroeg me nog even te blijven en we verplaatsten ons van de eettafel naar de bank, Elena schonk nog een drankje in en we keuvelden wat. Op een gegeven moment viel het gesprek even stil en zei ze ‘Ik ben zo blij dat je me geholpen hebt met die papieren, ik begreep er niets van!’, ‘Ach’ antwoordde ik en haalde mijn schouders op, ‘Kleine moeite en ik help je graag.’, ‘Maar je helpt me zo vaak, ik weet niet wat er van me geworden was hier als ik jou niet had!’ zei ze terwijl haar hand over mijn schouder aaide. Ik zat een beetje voor me uit te kijken, wist niet goed wat ik moest zeggen, ‘Bedankt!’ zei ze en gaf me een zoen op mijn wang die net iets te lang duurde voor een vriendschappelijk dank-je-wel.

Ik keek haar aan, ze keek me recht in de ogen, de hand op mijn schouder stopte met aaien en schoof naar mijn andere schouder waardoor ze dichterbij kwam, ze plantte haar lippen op de mijne en ik beantwoordde haar zoen gretig. Tongworstelend op de bank graaiden onze handen naar een omhelzing, we kwamen in een liggende positie, ik op mijn rug en Elena bovenop me, al snel liet ik mijn handen afzakken en voelde haar billen, ze had een heerlijk kontje dat ik al vaker bestudeerd had maar nu pas voor het eerst kon strelen. Ik waagde het er op en stak mijn hand achterlangs in haar broek om haar kontje te kneden zonder zo’n dikke joggingbroek, ik stak ook mijn andere hand erbij maar liet die als snel iets naar boven glijden waar hij zich onder haar t-shirt via haar buik een weg baande naar haar borst, ik greep één van haar borsten en kneedde deze zachtjes door haar bh heen.

Ik deed ook mijn andere hand onder haar t-shirt en mijn vingers vonden elkaar op haar rug waar ze een bh-sluiting zochten, al snel had ik deze gevonden en met een klein beetje gefriemel kwam hij los. Mijn handen gleden weer naar voren en sloten zich elk om een volle borst, ze kreunde zachtjes en lag met haar kruis tegen mijn been te rijen, ik stak weer een hand achterin haar broek maar deze keer ging ik ook haar slipje in, ik gleed met een vinger door haar bilnaad en probeerde bij haar kutje te komen maar we lagen er niet optimaal voor gepositioneerd. Ze stond ineens op, pakte mijn hand en liep naar de slaapkamer, ik volgde haar aan haar hand en in de slaapkamer aangekomen deed ze eerst haar vest uit, t-shirt en bh gingen in één beweging over haar hoofd uit, ik trapte ondertussen mijn schoenen uit, trok mijn sokken uit, shirt ging over mijn hoofd uit en ik zag nog net hoe Elena haar joggingbroek naar beneden stroopte en daarmee haar sokken meenam voordat ik ook mijn broek begon los te maken.

Met alleen haar slipje nog aan kroop ze in bed, ik volgde haar voorbeeld en met enkel mijn onderbroek nog aan kroop ik naast haar in bed, onze monden vonden elkaar weer en we zoenden weer heftig, ik voelde haar borsten, of eigenlijk haar harde tepels tegen mij borst prikken. Mijn hand gleed weer naar haar kontje en mijn mond naar haar borst waar ik lekker aan een tepel sabbelde, ‘Hmmm lekker!’ kreunde ze terwijl haar handen mijn rug streelden. Mijn hand gleed over de voorkant van haar slipje, wrijvend over haar kutje kreunde ze met warm gehijg in mijn oor, mijn hand ging een stukje omhoog om weer omlaag te gaan in haar slipje, ik voelde een bosje haar voor ik bij haar natte grotje kwam. Ik liet mijn wijsvinger eerst een paar keer tussen haar schaamlippen glijden voor ik hem in haar kutje stak, ‘Ooh ja … vinger me!’ riep ze, ik stak mijn vinger zo diep mogelijk in haar en wisselde dat af door met twee vingers over haar klitje te wrijven, als snel gingen die twee vingers ook in haar kutje en niet veel later kwam ze, bijtend in mijn nek, klaar.

Dit had mij natuurlijk ook niet ongevoelig gelaten en mijn pik stond strak in mijn onderbroek maar Elena maakte geen aanstalten om er wat mee te doen, ik pakte daarom haar hand en legde die op mijn kruis om te zien wat er zou gebeuren. Nu durfde ze wel, ze voelde waar mijn pik precies zat en wreef met haar vingertoppen over de hele lengte, ik zoende haar weer en haar hand gleed op dat moment in mijn onderbroek om mijn lul tevoorschijn te halen. Ze trok me voorzichtig af en omdat mijn onderbroek nu een beetje knelde trok ik die helemaal uit, ik lag op mijn rug, mijn pik stond fier recht omhoog en ze trok me weer zachtjes af, een beetje voorzichtige kleine bewegingen over de schacht. Ik had mijn hand ondertussen weer achterlangs in haar slipje gestoken en wist dat dit niet veel verder zou gaan als ik geen initiatief zou nemen.

Ik ging op mijn knieën zitten, drukte haar zachtjes op haar rug, stak twee vingers bij haar heupen onder haar slipje en trok hem langzaam uit, ze stribbelde niet tegen dus ze wilde wel degelijk verder gaan. Het slipje wierp ik op de grond en stortte me nu op haar gleufje, ze had een redelijke bos schaamhaar dat netjes was bijgehouden en schoon geschoren schaamlipjes die nu glinsterden van het vocht. Ik ging op mijn buik liggen met mijn gezicht tussen haar benen begraven, ze kreunde bij elke lik die ik gaf, ‘Ooh ja! Dat is lekker!’ kreunde ze toen ik met mijn tong langs haar klit flikkerde, ik wisselde het af met lange halen likken en af en toe een motorbootje er tussen door. Ik hielp mezelf door er ook nog een paar vingers bij te gebruiken, haar ademhaling versnelde ‘Ja … ja … ja’ riep ze terwijl ze haar onderlichaam aanspande, ‘JAAAAH!’ hoorde ik haar gillen en proefde daarna het geile vocht dat haar poesje produceerde.

Ik kroop weer omhoog, zoende haar weer maar ging al eigenlijk gelijk op mijn rug liggen, ik wilde wel eens zien of ze die tongkunstjes tijdens het zoenen ook op mijn lul kon loslaten. Ze pakte nu wel mijn lul beet maar bleef me maar weer enkel voorzichtig aftrekken, ik had daar al snel genoeg van dus ging ik rechtop in bed zitten waardoor mijn pik ineens pal voor haar gezicht stond. Ze keek me aan met vragende ogen, alsof ze niet wist wat ze moest doen maar gelukkig probeerde ze al snel wat, ze gaf mijn eikel eerst een paar kusjes, ik moedigde haar aan met ‘Ja, proef mijn pik maar,’ ze gaf vervolgens een paar voorzichtige likjes waarbij ze mijn voorvocht proefde. De smaak beviel haar wel, ze begon nu aan mijn hele eikel te sabbelen en dat ging langzaam over in voorzichtig pijpen, haar tong werd wel een stuk gretiger en flikkerde langs mijn eikel als ze me niet in haar mond had.

Na een paar minuten had ik er genoeg van, ik wilde dat natte poesje eens flink palen, ik trok haar van me af en legde haar op haar rug, ‘Heb je condooms?’ vroeg ik, teleurgesteld zei ze ‘Nee, jij wel?’. Ik maak er geen gewoonte van om condooms bij me te hebben maar ik had toevallig een week geleden condooms gekocht en er eentje hoopvol in mijn portemonnee gestoken, ik graaide dus naar mijn broek, trok mijn portemonnee open en haalde het condoom er uit, een geile glimlach verscheen op haar gezicht. Ik had vorige week nieuwe condooms gekocht omdat ik alleen nog maar condooms had die over de datum waren en hoewel die voor sex niet meer bruikbaar zijn, zijn ze ideaal om te oefenen op omdoen, wat ik dus gedaan heb. Dit condoom had ik dus snel en soepeltjes uit de verpakking en even snel en soepeltjes zat hij om mijn pik.

Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, drukte mijn eikel in haar kutje, pakte haar enkels beet die ik wijd in de lucht stak en stak toen helemaal toe, mijn lul verdween in z’n geheel in haar natte gleuf. Ik pompte lekker ritmisch in haar en vanaf een bepaalde hoek was het net of mijn pik alleen in dat donkere bosje haar verdween, ze wist niet goed wat ze met haar handen moest doen tot ze haar eigen tieten vond en beet pakte om ze geil te betasten. Ik legde haar benen in mijn nek, drukte ze tegen elkaar en beukte een paar stoten hard in haar om vervolgens weer een paar stoten rustig te neuken en dan weer hard en heftig, mijn ballen kletsen tegen tegen haar natte lijf. Elena keek me verwilderd aan, met haar mond open en haar hoofd achterover greep ze om zich heen tot ze de matrashoes te pakken had en kwam stilletjes klaar terwijl ik weer er op los beukte in haar zompige gleuf.

Ik bleef nu doorbeuken, ik wilde haar horen krijsen van genot, ze hield het niet meer, ik voelde hoe ze kleddernat werd van mijn harde aanpak, ze probeerde me van haar af te duwen en legde haar eigen hand voor haar mond. Ik trok haar hand van haar mond af, haar beide handen hield ik op het bed gedrukt en pompte hard door, haar onderlichaam kronkelde spastisch, ‘Kreun dan! Ik stop niet voor je kreunt! SLET!’ hijgde ik haar toe in het Grieks. Een huilerige kreun kwam langzaam uit het diepst van haar keel, ‘Aaaaaaaah!’ klonk het steeds harder, tot ze het helemaal uitgilde ging ik door, dikke druppels zweet gutsten van mijn gezicht op haar borsten die onder het gebeuk hard op en neer zwiepten. Ik trok me terug en meteen hield ze op met haar harde kreungil, ze schokte nog na van haar orgasme, alles was kleddertje nat, het kutgeil gutste met bakken tegelijk uit haar hete snee, ik liet haar niet al te lang bedaren.

Ik ging naast haar liggen en gaf een tik op haar kont, ze keek om en ik wees naar mijn pik, ze maakte geen aanstalten om iets te doen dus trok ik haar naar me toe, ik legde haar op mij en duwde haar overeind, met een beetje stoten en prikken zat ik weer in haar hete doosje. Ik moest haar wel redelijk aansporen voor ze eindelijk zelf begon, ze zette haar handen op mijn borst en verzette haar voeten zodat ze nu eigenlijk gehurkt op mijn pik zat, ze begon nu lekker te wippen in een vrij rap tempo, weer genoot ze stilletjes, mijn handen zaten op haar borsten maar ik wilde een wat sneller tempo dus ze gleden af naar haar heupen, ik gaf het tempo nu aan en voerde het snel op, met haar billen in mijn handen kwam ze weer klaar en stapte zonder pardon van me af om naast me neer te ploffen, mijn pik nog knoeperd hard.

Ik wilde haar wel van achteren pakken maar moest daar eerst wat voorwerk voor doen, ik zette mijn lippen op de hare, haar natte kut smaakte me goed, ik likte als een bezetene er op los in haar kleddernatte doosje, haar handen gingen door mijn haar maar wisten niet goed wat ze wilden, het ene moment duwden ze me weg terwijl ze het andere moment me verder op haar poes drukten. Ik lebberde lekker door en stak ook een vinger in haar kontje, ze liet een kort krijsje horen op het moment dat ik mijn pink naar binnen drukte, hij ging er helemaal in en gelijk daarna probeerde ik mijn ringvinger, ook deze ging er nog soepel in, mijn middelvinger had wat meer werk nodig. Ik vingerde haar kontje zachtjes en vinger voor vinger rekte ik haar anus op. Ze leek het allemaal prima te vinden zolang ik aan haar kutje bleef slurpen, zo nat had ik zo nog nooit gehad, mijn andere hand tastte haar lijf af en vond een borst waar ik lekker in kneedde en met de tepel speelde.

Volgens mij was ze er klaar voor, ‘Je gaat op z’n Grieks geneukt worden!’ zei ik met een grommende stem, zonder af te wachten draaide ik haar op haar buik, ze stak haar kontje omhoog, klaar om genomen te worden. Ze keek om en zei ‘Voorzichtig! Je bent de eerste daar.’, ik vingerde haar kutje met drie vingers en smeerde het glibberige kutvocht over haar aarsje, ik doopte mijn lul ook nog ff in haar kletsnatte kut en zetten hem vervolgens tegen haar achteringang. Zachtjes stak ik toe, ze zette zich schrap en ontving mijn hele vleesstaaf onder zacht gekreun, ik deed mijn pik er tot net onder de eikel in en trok weer terug om gelijk weer toe te steken, nu ietsjes dieper en weer terug, steeds zo verder, en bij elke stoot weer onder zacht gekreun dat ze in haar kussen probeerde te begraven. Ik ging door tot ik mijn ballen tegen haar zompige doos voelde aankomen, nu ging ze anaal geneukt worden.

Ik pompte mijn pik in en uit haar kontje, net tot het puntje van mijn eikel er nog in zat en dan tot aan mijn ballen er weer in, bij elke stoot ging hij er iets sneller in en hoorde ik een klein kreuntje. ‘Ja … a … ja … a …’ kon ik nog net door het kussen heen horen, ik pompte al in een redelijk tempo toen Elena ineens haar hoofd achterover gooide, ze keek om, ‘Neuk me in mijn kontgaatje, paal mijn kont aan gort!’ gromde ze me toe. Dat liet ik me niet een tweede keer zeggen, ik voerde het tempo wat sneller op, ze lag nu helemaal plat op haar buik, ik pompte lekker in haar reet en werd tussen elke stoot met kreun aangemoedigd met ‘Meer! … Harder! … Neuk me hol!’ en meer. Mijn ballen klapten tegen haar kut bij elke stoot en ik duwde haar steeds verder in haar kussen, ze onderging deze anale paalsessie met gemengde gevoelens, ze vond het geil maar de sensatie was ook een mengeling met pijn en vernedering.

Ik trok het niet meer, mijn ballen stonden op klappen, ik trok me terug, trok het condoom van mijn lul, draaide Elena weer op haar rug, ging bij haar hoofd zitten en trok me af, ik had maar een slagen nodig om te komen. Ik spoot mijn zaad over het gezicht van Elena die met stijf dichtgeknepen ogen en gesloten mond de lading ontving, ze draaide haar hoofd weg na de derde zaadlijn die ik over haar gezicht trok, de vierde straal zaad kwam tegen haar oor waardoor ze haar hoofd weer terugdraaide. Het laatste kwakje haalde haar gezicht niet meer, na een paar seconden begon ze om zich heen te graaien met haar ogen nog steeds stijf dichtgeknepen, ze vond het laken dat op bed lag en trok er aan, ik zat er op dus ik leunde zo dat het los kwam, ze veegde haar gezicht schoon met het laken en keek me aan. ‘Als je me weer komt helpen, neem je dan wat meer condooms mee?’ zei ze en begon te lachen, ze greep mijn pik en gaf die nog een kusje, het zaad dat er aan hing smaakte haar niet dus veegde ze snel haar lippen met haar arm weer af maar ze bleef nog wel een beetje met mijn pik spelen tot ik haar hand er vanaf trok.

We bleven nog even liggen en praatten wat na terwijl we in elkaars armen lagen, haar eerste anale beurt smaakte naar meer en ze wilde het snel weer proberen, we hebben nog even gedoucht waarbij ik weer lekker aan haar kont en tieten heb gezeten en daarna heb ik mij aangekleed. In haar badjas nam ze afscheid van me bij de deur met een lange natte tongzoen, ik hoorde de deur dichtvallen terwijl ik de trap afliep en bedacht me twee seconden later ineens dat ik mijn map had laten liggen, ik maakte al weer aanstalten om naar boven te gaan maar bedacht me al snel dat ik die misschien beter morgen kon komen ophalen, als ik weer een aantal condooms had.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir