Uncategorized

First time a silver fox

First time a silver fox
Via een dating site was ik in contact gekomen met Fred 48j niet zo ver uit de buurt en singel. Hij zocht een leuke dame voor een spannende date sinds hij net gescheiden was. Trefwoorden als passie, erotiek, lust en baresex spraken me aan. Het feit dat dat hij 48 was en ik 28 maakte het voor mij enorm spannend. Hij omschreef zich als een dominant maar rechtvaardig iemand. Zocht ook uitdrukkelijk een onderdanig ingestelde vrouw. De advertentie wekte echter mijn interesse. Na een week 1 en weer te mailen en elkaar af te tasten en elkaar wensen te kennen gingen we over tot een date. Aangezien het voor mij discreet moest glij je stelde hij voor om eerst in Gent op neutraal terrein iets te gaan drinken. Ver weg van waar we beide woonde. Hij gaf mij een dresscode waar hij mij wou in zien verschijnen. Een push up bh zwart. Tanga ook zwart. Stay up nylons zwart of fishnets ( kleine gaatjes). Ik koos uiteindelijk voor zwarte nylons. Hij wenste ook een zwart kort kleedje nauw aansluitend met decolte. Hij wou al mijn vrouwelijke vormen kunnen bewonderen. Ik mocht enkel op hoge hakken komen. De kleur mocht ik zelf kiezen. Ik koos uiteindelijk om mijn rode plateau hakken aan te doen. Het maakte me 12cm groter. Mijn haar strak in een staart. Met een bonzend hart vertrok ik zo naar Gent. Hij had een lounge bar uitgekozen bij een hotel in het centrum. We zouden elkaar binnen ontmoeten. 5 minuutjes voor ik er was kreeg ik al een smsje dat hij op mij zat te wachten. Ik stapte binnen. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen. Ik had hem snel opgemerkt. Ik liep naar hem toe. Kuste hem op de wang en begroet hem. Hij was gekleed in een grijs pak met witte sneakers eronder haan. Kort haar en een licht stoppel baardje. Heel verzorgd. Het stelde me gerust dat hij was wie hij was via mail.

Wat ga je drinken vroeg hij mij. Ik bestelde een glaasje Prosecco. Hij nam een cognac. Al snel waren we vlot aan het babbelen. Het voelde vertrouwd aan ondanks we elkaar nog maar net ontmoet hadden. Hij vlot en joviaal en liet er geen stiltes vallen. Hij gaf complimentjes over mijn dresscode. Natuurlijk wou hij zien of ik degelijk stay up nylons aan had. Hij vroeg me om mijn kleedje beetje omhoog te schuiven zodat hij het kon zien. Zonder aarzelen deed ik dit. Aan zijn blik zag ik dat gij het goed keurde. Hij liet zijn hand om mijn been glijden. Van mijn knie zo naar boven tot aan de lijn waar het jurkje begong. Al snel ging het gesprek over sex. Vroeg mij hoe dit voelde. Ik vertelde dat ik een enorm warm gevoel kreeg. Mijn adem stokte soms. Een andere man dat mij aan het strelen en opvrijen was. Het was spannend en tevens taboe. Maar toch verlangde ik naar meer. Hij vroeg me om mijn benen beetje te openen. Gelukkig was er enkel sfeer verlichting en zaten we beetje afgelegen. Zonder aarzeling opende ik mijn benen. Zijn hand gleed langs de binnenkant van mijn been onder mijn kleedje. Dit was zo verkeerd maar ozo lekker. Hij voelde aan mijn kutje. Dit was snel nat. Hij liet een topje van zijn vinger door mijn schaamlippen glijden. Ik was enorm geil aan het worden. Hij merkte het ook. Britt zei hij ik heb boven een kamer gereserveerd. Wat denk je gaan we naar boven? Ik stemde gelijk in. We drinken onze glazen leeg stonden op en gingen richting de lift. We stapte in de lift. Hij drukte op de knop van de 9de verdieping. De deur sloot. Hij trok me naar hem toe. Zijn hand gleden langs mijn rug naar mijn billen. Hij kneep erin en vervolgens trok hij mijn kleedje omhoog zodat hij mijn billen kon zien. Ik kon enkel denken als de lift maar niet stop om andere mensen in te laten maar tegelijk zo geil. Snel waren we op de 9de verdieping. Ik wou mijn kleedje terug goed trekken maar hij zei laat het zo maar. Wandel zo maar voor me uit. Ik gehoorzaamde naar hem. Ik liep de gang op met mijn billen bloot voor hem uit. Kamer 902 moeten we zijn.

Ik ging als eerste de kamer binnen. Een smalle doorgang tot we in de kamer waren. Het bleek een suite te zijn. Rechts was er een glaspartij waar de badkamer was. Dan een kingsize bed. Links een zegen in het leer met knopen. En het zicht gaf uit op Gent. Een heel groot venster. Beide stonden we bij het groot raam. Al snel geleden zijn handen over mijn lichaam. Hij liet zijn hand in mijn hals glijden en nam me best bij mijn hals. Hij kuste mij. Zijn tong drong binne. Ik zoende hem intens weer. Trek je jurkje maar uit. Ik wil je mooi slette lijfje wel zien. Hij ritste het kleedje los en het viel op de grond. Ik stapte eruit. Mooi en sexy Britt. Is dit helemaal voor mij deze avond vroeg hij. Tuurlijk is het voor jouw. Zei ik. Loop eventjes op en af de kamer voor mij. Hij vroeg ik deed het. Heel mijn lichaam was super gevoelig. Ga op je knieën en leunend in de zetel zitten met je kontje naar mij bene open. Gewillig ging ik zo in de zetel zitten. Hij kwam achter me staan. Liet zijn handen over mijn billen glijden. Heerlijk kontje heb je Britt. Trek even die tanga uit zodat ik je kontgaatje en kutje kan bewonderen. Mooi zo. Trek je billen uit elkaar sletje. Buig maar terug voorover en blijf zo zitten. Hij ging naar de kast en nam zijn koffer eruit. Kwam terug achter me staan en plots voelde ik een leren peddel tegen mijn billen kletsen. Ik schrok. En daar was de volgde al. Dit heb je wel nodig denk ik. Stoute sletjes verdienen billenkoek. Hij bleef doorgaan tot het rood en branden.

Hij draaide me om. Op je knieën en mond open. Hij trok zijn hemd uit. Licht grijs behaard lichaam. Ik kreeg het er warm van. Hij haalde zijn ondertussen hard geworden pik uit zijn broek. Duwde het in mijn mondje. Ik begong hem snel gulzig te pijpen. Met mijn tong rond zijn eikel en zo hem helemaal zover ik kon in mijn mondje te nemen. Hij nam me bij mijn haren en duwde mijn hoofd over zijn ook. Wat smaakte hem lekker. Ondertussen trok uit mijn bh uit. Liet zijn handen over mijn borsten gaan. Kneep in mijn tepel. Liet tussen zijn duim en wijsvinger mijn tepels rollen.

Ok sletje. Ik wil je kutje rond mijn ook voelen. Hij ging op het bed liggen. Kom maar op mijn pik zitten. Ik ging boven go zitten begeleide zijn ook in mijn kutje. Liet me zakken over zijn ook. Ohh God wat een gevoel. Mijn hele lijf rilde van genot. Een vreemde pik in mij en bare. Heerlijk gevoel. Hij gaf het tempo aan. Hij kneep in mijn borsten en billen. Heerlijk hoe zijn ook in mij gleed. Hij duwde me van hem af. Ga maar op je rug liggen bene open. Hij nam mijn benen op zijn schouders en duwde in 1 keer zijn harde pik in mijn klets nat kutje. Met grote halen duwde hij hard zijn ook naar binnen. Hij kreunde. Heerlijk sletterig kutje heb je. 1 hand gleed naar mijn hals enz o naar voor. Hij nam mijn keel vast. Hij neukte me nog intenser. Het gevoel van zijn hand rond mijn keel gaf me een hulpeloos gevoel. Hij had me in zijn macht. Op je knieën en je borsten plat. Pak met je handen naast je je hakken vast. Daar lag ik kontje in de lucht. Hij kwam achter me staan en duwde zijn dikke eikel tegen mijn kutje aan. Hij nam mijn billen stevig beet. En beukte hard zijn ook naar binne. Ik kreunde van genot. Ik kwam een eerste keer klaar. Het liep langs mijn benen naar beneden. Niet veel later spoot hij mijn kutje helemaal vol. Hij viel uitgeput op mij. Heerlijk gromde hij.

Die nacht hebben we nog 3 maal geneukt. Ik ben smorgends met een volle kut vreemd zaad naar huis getrokken. Mijn man kwam na de middag thuis. Toen heeft hij nog in het zaad van Fred geneukt. Maakte me enorm geil. Ik was voldaan. Dit was wat ik nodig had.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir