Uncategorized

Hoe lang…..?????

Babes

Hoe lang…..?????
Hoe Lang….?????
Het heeft wat zoekwerk gekost maar de moeite is beloond……Ik heb je gevonden…Op je werk.
Je werkdag zit er bijna op, de meeste van je collega’s zijn al naar huis. Alleen de direktie en een paar collega’s boven zijn er nog. En jij had beloofd vandaag langer door te werken…..eindejaarsdrukte heet dat..!!!
En altijd op het verkeerde ogenblik is het papier van de printer op…en de doos is ook leeg. Er zit niks anders op dan beneden in het magazijn een nieuwe doos te halen.
Het magazijn is kil en donker en de pallet met papier staat helemaal achterin…..
Gelukkig heb je nu pas door dat ik je ben gevolgd. Je schrikt maar je bent vooral verrast mij hier te zien. Te verrast om te vragen wat ik hier doe.
Als je bij het papier aankomt pak ik je vast en neem je mee naar een stalen kolom. Zonder een woord met je te wisselen zet ik je met je rug tegen de kolom en kleed ik je uit.
Helemaal…….Naakt……Linda wat ben je mooi van dichtbij…… En terwijl ik je een tongzoen geef pak ik een stuk touw dat ik heb meegenomen en bind je met je middel strak tegen de koude kolom.
Ik zie duidelijk de angst voor binnenkomende collega’s in je ogen. Maar gelukkig was ik zo allert om de deur aan deze kant te sluiten en de sleutel in het slot te laten…..
Je begint nu te beseffen dat je dit niet had verwacht en je deze situatie op je werk, waar je normaal toch altijd de bitch bent, eens niet onder controle hebt. Met een ty-wrap bind ik je handen achter de kolom op je rug. Je voeten bind ik aan twee dozen papier en zet ze wijd gespreid neer. Heel ongemakkelijk voor je, maar het enige wat ik je vertel is dat het maar voor een paar uur is…… Weer zie ik je schrikken en heb nu inwendig meer plezier dan jij …… Bitch..!!!! Het enige wat je nu nog kunt bewegen is je hoofd. Maar niet lang meer want met een dun nylon koordje om je hals met je hoofd strak tegen de kololm kun je alleen nog voorzichtig links en rechts draaien en naar beneden kijken al helemaal niet……Je voelt het nylon snijden in je hals. Ik doe een paar stappen terug en kijk mijn “werkstuk” trots aan……. Weer krijg je een tongzoen en zonder iets te zeggen laat ik je alleen, doe het licht uit verlaat ik het magazijn.
Wat je niet weet is dat ik aan de andere kant van de deur de zaak in de gaten houdt zodat jij geen onverwachte bezoekers zou krijgen. Maar ik weet dat jij daar in het donker bijna doodsangsten uitstaat dat het wel zou gebeuren. Na een minuut of tien loop ik weer bij je binnen en geef je wat te drinken…. niks lekkers, gewoon water. Goed voor de dorst, zeker wanneer je een halve liter ineens krijgt. Dit herhaal ik nog drie keer en bij de derde keer heb ik als verrassing je handtas bij me. Je kleren, die op ik op de pallet papier had gelegd, vouw ik op en stop ze in je ruime handtas en laat je tas open. Duidelijk hoorbaar voor je zet ik je tas op de grond en schuif die tussen je voeten tegen de klom. Je beseft nu dat dit heel serieus gaat worden en je begint te mopperen. Daartegen is een heel goede remedie. Ik geef je een zoen en je slipje wat ik al als trofee in mijn zak had gestoken rol ik op en stop het in je mond. Nu ben je niet alleen mooi, zo hulpeloos, maar ook nog eens stil………………Je voeten trek ik een voor een nog iets verder uit elkaar en laat je weer alleen. Nu met een duidelijke angst in je ogen. De angst dat je moet plassen en je weet wat er tussen je benen staat………….. En weer laat ik je alleen. Alleen in een steeds donkerder en killer wordend magazijn. En je weet het, straks moet je plassen en je wil niet. Niet zolang je weet dat je handtas met je kleren tussen je benen staat. Je voelt je nu heel onplezierig, als je niet meer kunt ophouden moet je met natte kleren naar huis…En hoe leg je dat uit????
Als ik een uur later weer binnen kom zie ik in het schemer dat je op het punt staat te breken. Je probeert je buik niet te bewegen, je blaas niet nog meer onder spanning te brengen. Je hebt het gevoel dat je bijna barst……Je voelt je bijna ellendig…..En dat gevoel zie ik in je ogen……Nu geen bitch meer, geen geile blik van een Superslet. Nee nu een machteloze prachtvrouw met een nog boller buikje dan anders en met een heel angstige blik in haar ogen. Angst om haar tas en kleren. Ogen die om hulp vragen. Want je moet zo nodig plassen…..Bijna smekend kijk je me aan, smekend om een eind te maken aan je marteling…….. Ik kijk je strak aan en loop langzaam naar je toe. Voel met een hand over je strak gespannen buik en haal je slipje uit je mond. Nu je nog steeds bewegingloos staat geef ik je nog een geile diepe tongzoen en snij met een mes het nylon touwtje om je hals door. Je eerste reaktie is……naar beneden kijken, naar je tas……………..die er niet is. Uit je mond komt nu maar een woord………. Rotzak !!!! En ik krijg een brede grijns rond mijn mond. Een Bitch die mij Rotzak noemt…Heerlijk!!!
Toen ik voor de laatste keer je voeten nog verder uit elkaar zette, heb ik geruisloos je tas gepakt en veilg weggezet. Veilig voor de te verwachten vloedgolf van plas. Maar je hebt je flink gedragen, je plas twee uur opgehouden en nu……..? Ik kom voor je staan en druk je lichaam tegen me. Duidelijk voel ik dat je blaas meer dan vol is en langzaan begin ik je te vingeren. Eerst lekker zacht en langzaam over je dikke lippen, maar dan steeds ruwer, dieper en sneller en terwijl je gillend klaarkomt is daar je vloedgolf….je warme pis gutst met golven over mijn hand, en stroomt langs de binnenkant van je dijen over de grond. Met een zucht van verlichting loopt het laatste uit je blaas en maak ik je voeten en je middel los. Ik omhels je alsof je hebt gewonnen en geef je een stevige knuffel. Ik laat je los, help je je voeten weer bij elkaar te krijgen, en met je blote voeten in je eigen plas krijg ik toch nog een glimlach van je……
Dan draai ik me om en even geheimzinnig als ik ben binnen gekomen verdwijn ik weer. Je kijkt in het rond en net achter je staat je tas met je kleren en ook je schoenen. Snel kleedt jij je aan en in de hoop dat niemand je heeft gezien of gemist verdwijn ook jij…Op weg naar huis. Met als herinnering die natte dijen en dat slipje wat je mist. Ik weet dat je hoopt dat niemand hiervan ooit iets merkt………..je reputatie van Bitch zou ook op je werk definitief veranderen in die van Superslet……….!!!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir