Uncategorized

Mamin Foot Fetish

Bdsm

Mamin Foot Fetish
Nije bilo lako odrastati dok je mama vladala kucnim domacinstvom; ona je uvek bila veoma dominirajuc´a u tome da sve bude po njenom, i godinama je gajila to izopaceno zadovoljstvo u sprovodenju svoje volje u zavisnosti od mene. Posebno kada sam išao u srednju školu i pocela da širi moj društveni krug, mama je bila stvarno cudna zbog izlaganja svog autoriteta. Ona je cesto je trazila od mene da joj pomazem po kuci i ucinim neke male usluge: povezivanje tv-a ili pomoc u pomicanju nameštaja oko dnevne sobe, pranje sudova i tako dalje. Uzivao sam u njenom društvu, ali nekako mi se nije dopadalo da igram tu igru tipa “narucite me”. Sec´am se jednog petka uvece posle vecere, spremao sam se da idem neku popularnu zurku koja se odvijala u centru grada. Pitao sam je, ako mogu da odem jer sam joj naglasio za to još pre nekoliko dana i podsetim je kad bude spremala veceru da necu biti tu. Ali mama je bila protiv toga… “Oh dušo, nemoj vec´ izlaziti, mogao si da mi malo izmasiraš tabane, stopala su mi sva stisnuta i bolna od ovih štikletina što nosim na poslu.” Objasnio sam joj da moram otic´i sad u 7:00 da bih se odvezao do grada , ali mama je vec´ razmišljala. Mucio sam se i zalio o tome kako sam prakticno odrasla osoba i nije me mogla zaustaviti na ovaj moj odlazak. Podigla je jednu obrvu i izravnala jednu od svojih proracunatih pogleda u mene.

“Mladicu imaceš dva izbora… ili ceš da okreneš telefon i da kazeš tom tvom društvu da ne mozeš da dodješ, ili… mogla bih ja da ih okrenem i da im kazem da si zauzet petkom uvece masirajuci mamina smrdljiva stopala u najlonkama dok se ona opušta i gleda omiljenu TV seriju.” I zaista cinilo mi se da je mama uvek puno radila na poslu, stopala su joj bila široka, zuljevita, cesto je nosila kozne špicaste cipele na štiklu uporedo sa najlonkama, tako da mozete zamisliti kako je to kad sk**a cipelu sa svoje vruc´e ruzicaste, znojno naborane noge. Ono što je najgore umela je da nosi isti par najlon carapa po nekoliko dana i retko ih je menjala kad dodje kuci sa posla. “Zaista cenim tvoju pomoc´ mili”, rece ona, nudec´i mi mesto na podu dok je ona sedala u fotelju. “Bila sam zaglavljena u tim visokim petama od 7 ujutro i moja stopala me ubijaju!” pogledala je u svoje noge, prekrivene crnim providnim hulahopkama i crnim koznim cipelama sa oštrim petama. Progutao sam nervozno, ali insistirao sam da trljanje stopala uopšte ne bi bilo problem. Nekako se nadem sedeci na podu sa njenim nogama u mom krilu. “Dobro onda, evo mojih stopala i ako bi mi molim te pomogao – sa ovim uskim znojavim štiklicama, tako je, aah taj hladan vazduh je potreban mojim nogama. Tako je smrdljivo! Sve ih mogu namirisati ovde gore, a kako mozeš ti da izdrziš tamo dole? Mmmm kakav lep osec´aj.”

Dugo sam sedeo tamo, trljao joj jadne umorne znojne usmrdele tabane u najlonkama. Noge su joj bile tako smrdljive i odvratne da mi oci suze i nos nehotice blizu njih kao da se borio za vazduhom. Ali ipak sedim tamo na podu, nastavljam joj trljati tabane, masiram joj znojne pete i lukove, dok je ona odsutno mrdala, sa najlonskim ojacanjem na noznim prstima samo nekoliko centimetara od mog lica. Njen znoj sa stopala cini se da jedva drzi da ne istopi njene crvene nokte na nogama. “Ne stidi se, miriši mi noge ljubavi”, najavila je, kao da je to najpozeljniji prirodni zahtev u svetu. “Tako su ucmoljeni i gadni. Ne mogu da verujem kolko smrde. Pretpostavljam da bi pomoglo ako bih oprala noge s vremena na vreme, ili da sam promenila ove najlonke. Ali dobro, to ce biti loše po tebe, pretpostavljam da c´eš saznati kako smrde sve blize tebi i to licno.” Ona je sklupcala prste i protrljala loptice i lukove stopala zajedno, oslobadajuc´i još jedan talas uzeglog smrada njenih stopala sa trenjem njenih najlonki. “Reci mi koji deo smrdi najgore. Saznaj koji deo moje noge je najsmrdljiviji. Zena zeli da zna takve stvari. Da li je najzgodnije kad smrde izmedu mojih noznih prstiju, ili kako je sa dnom mojih stopala, kako smrde? Evo, uzmi dobar dah mog najlonskog stopala i potisni nos do onih najlonskih ojacanja na prstima. Sada smrdi sve, moji znojni listovi i stopala i ca****. Da li ti se svida moja smrdljiva hulahopka? Da li ti se svida kada trljam moje najlonske pete na tvoje lice? Da li ti se svida da se tvoje lice koristi kao upijac za moje znojavo stopalo?” Oh moj Boze, njena stopala tako smrde, tako su gadno opijala mirisom, a pete su tako grube i ja ne mogu da verujem da ih trljam za nju i da joj dozvoljavam da ih samo zabije u moje lice ovako. “Mozeš li da osetiš ukocene i osušene, krupne mrlje oko mojih ojacanih prstiju u najlonkama, odakle se osušio sav moj prljavi znoj, sve je pomešano sa starom kozom od cipela i mojim smrdljivim prstima?”

Zatim me je polozila na leda i lizao sam joj dno stopala znojav i smrdljiv, dugo vremena dok bi ona pušila cigare i listala magazine. “Sec´aš se kako bi te, kada si bio mali decak, mama ohrabrivala da budeš ispod stola dok je igrala karte i pila kafu sa svojim d**garicama? Sec´aš se da smo sve tamo izuvale cipele, a ti bio okruzeni zenskim stopalima? Nije li ti bilo lepo? Znaš da je to istina….” mama se nasmešila kao odgovor na moju odbrambenu ne-reakciju. Crveneo sam i nervozno progutao pljuvacku i spustio sam glavu na njena stopala. “Znaš da si pod mojim nogama i da nema ništa mozete više da uradiš povodom toga.” Još tišine…. “Samo da pokazem da se razumemo…”, izgovorila je mama. “Ja zelim da mi lizeš stopala stalno kad god ja to zelim. Lizaceš moje prljave najlonke, I masiraceš jezikom moje stare smrdljie tabane svakodnevno. Lizaceš moje suve, zuljevite pete i lizati mi umorne, prljave prste u neopranim najlonkama, koje cu ti uvek zavrteti u lice. “Od tog dana zivot mi se potpuno promenio. Nekoliko puta sam molio mamu da joj volim pomagati i maziti je, ali sam bio frustriran time što nisam imao društveni zivot. Sada to radim mnogo. Vec´inu dana sam kod kuc´e i cekam mamine telefonske pozive sa posla, sa zahtevom za masazu stopala njenog velicanstva kad se vrati kuci s posla. Njena pedikirana velicina stopala se jako znoji u njenim uskim koznim cipelama na štiklu i ona stalno nosi iste smrtonosne smrdljive najlonke sa ojacanjem na prstima skoro danima. Voli da zna koje cipele joj daju najsnazniji smradez stopala i onda ih najcešc´e nosi.

Takodje, mama je pocela da poziva svoje prijateljice i koleginice kuc´i posle posla, da me pokaze pred njima, i nisam cak ni oklevao kad mi je mama rekla da kleknem i udišem njene smrdljive tabane u najlonkama, pred potpunim strancem (ili ispred maminih dugogodišnjih prijateljica koje poznajem od kada sam bio mali). Uskoro, mama mi je dala da sluzim d**ge zenske noge – dajuc´i njenim prijateljicama masaze i ljubec´i tabane u znojavim usmrdelim najlonkama, uglavnom poštujuc´i njihove naredbe. Kada nisam bio u školi, moje lice je skoro uvek bilo puno zenskih smrdljivih stopala. Ali ni školska sloboda nije potrajala, kad je mama rekla mojoj profesorki engleskog jezika, da c´u dva dana u nedelji ostajati nakon škole da bi joj lizao smrdljive tabane u najlonkama i obavljali poslove oko kojih bi me zaduzivala. Na moj d**gi dan s njom, ona je pozvala još dve profesorke, sa kojima me je masirala smrdljivim tabanima u neopranim najlonkama preko lica, da im pomognem da se opuste. Nedelju dana kasnije, kada sam bio ispod stola i udisao smrdljive najlonke na prstima moje profesorke engleskog jezika, nekoliko majki od djaka iz susednog odeljenja su odlazile sa roditeljskog sastanka i videle su šta radim i zaustavile su se u njenoj ucionici, tada mi je naredeno da puzim na kolenima i da poljubim svaku od njihovih stopala koje su razlicito smrdela (neke u cipelama, neke u sandalama, neke u baletankama). Posle toga, bio je to mali poslepodnevni “salon za stopala”, kada su uglavnom starije nastavnice (ili njihova stopala) preuzimale kontrolu i koje bi me davile njihovim tabanima u znojavim neopranim najlonkama. Kad god bih došao kuci posle nastavnih obaveza u školi nisam smeo da se umijem i operem lice, vec bih morao da cekam mamu da dodje kuci sa posla i poljubi me u usta za svaki slucaj da je nisam slagao kako sam udisao nastavnicama smrdljive noge u najlonkama.

Mama je cesto pocela i sama sebi da miriše i njuši tabane i nozne prste kad izuje cipele, da vidi kolko smrde i da li su se najlonke pocele da cepaju na peti, palcu ili tabanima od preteranog nošenja. Njene noge su uvek puno smrdele cim bi se izula negde mnogi bi osetili kako smrde njene najlonke. Nekoliko puta se dešavalo da mami dodju njene d**garice na vezbanje zenskog plesa, da bi posle toga sve poizuvale štikle i mirisale kome najviše smrde najlonke na prstima; i mama bi uvek bila pobednica tog takmicenja. Kao vrhunac svega toga, pozvala bi mene da ih gledam kako mirišu stopala jedna d**goj, a onda bi mi mama sama stavila njene tabane na nos da ostale prijateljice gledaju koliko mogu da izdrzim njene smrdljive tabane u najlonkama na mom nosu. Kad god bi se to dešavalo bio sam u transu jer je cela soba smrdela na zenska stopala u neopranim najlonkama i znojavim cipelama, dok su mamine d**garice aplaudirale mojoj poslušnosti. Mnoge noc´i sam tako provodio sve do ponoc´i; ona sedi citanje ili gledanje filmova, dok ja trpim mamina smrdljiva stopala u najlonkama, masiram ih, lizem ih i sisam znojave delove prstica, a ona pevuši od srece tiho lebdec´i sa svojim znojavim, smrdljivim stopalima u neopranim najlonkama zasadenim na moje lice. “To je dobar decko”, nasmejala se. “Tako treba pokazati poštovanje svojoj majci. Da cujem kako udišeš? Ahhhh! Samo njuši ljubi te majka! ”

By Ivancha22

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir