Uncategorized

Nooit gedacht dat het zo geil was.

Nooit gedacht dat het zo geil was.
ZO nu maar eens mijn verhaal wat ik heb meegemaakt op het internet te zetten. Ik ben een 33 jaar oude meid met bruin/rood haar. Niet al te groot, 1.65cm en een normaal tot slank figuur. Bezit een 75c ronde borsten met kleine tepels en een klein kaal kutje. Diverse tattoos over mijn lijfje. Al jaren een heerlijke relatie met een 42 jaar oude man. Ik heb niks te klagen al klagen vrouwen altijd ahahahaha.

Mijn vriend is altijd eerlijk geweest tegen me vanaf dag 1. Hij is gek op sex en de vele vormen die sex heeft. Daar is hij altijd open over geweest. Alles was voor mij altijd nieuw. Had wel vriendjes gehad maar vaak was dat rechttoe recht aan. Soms een spannend plekje maar dat was het.

David mijn huidige partner is daarin toch wel anders en vertelt gewoon eerlijk wat hem spannend en geil lijkt. Ik speelde altijd de hoofdrol in zijn verhalen en fantasieën. Zo leerde ik toch wel onwijs genieten van spannende buiten plekken waar je heerlijk kunt sexen. Kijken naar leuke geile films en had in de loop der tijd diverse spannende en lekkere speeltjes. Iets wat hem echt mega geil leek was een extra man of mannen tijdens ons spel. Waarbij ik los mocht gaan op een andere lul of lullen. In fantasie vond het ik geweldig maar om het echt te doen vond ik toch wel erg moeilijk en raar.

Zo gingen er wat jaren voorbij maar die fantasie was iets wat David echt geweldig leek. Dat ik los zou gaan op een andere lul of lullen. Oké eerlijk was eerlijk, ik lag er wel eens over te fantaseren dat ik het deed met een andere man en hij mij bekeek. Maar iets hield het tegen in mijn koppie. Kansen genoeg gehad met mannen die wel iets meer wilde. Maar ik kapte het altijd wel af ondanks dat ik het toch wel mega spannend vond.

Afgelopen vrijdag was David werken en zou pas 5 uur in de ochtend weer thuis zijn. Ik zat lekker en wijntje te drinken toen een goede vriend van ons langs kwam. Hij was klaar met werken en kwam een wijntje met me drinken. Dennis is een halve Surinamer en al jaren een goede vriend van David en mij. We kletsten over van alles en nog wat en het was gewoon zoals altijd gezellig. Hij kwam wel vaker als David moest werken. De eerste fles leeg op naar de tweede en dat werd de derde fles wijn.

Sex kwam ter spraken. Niks gek eigenlijk. Hij vroeg na een tijdje heb jij geen fantasieën. Ik lachte en zei genoeg. Maar vertelde niet wat. Hij Lachte en zei, tja iedereen heeft ze. Jij ook vroeg ik? Hij lachte en zei echt wel. Jouw een keer heerlijk verwennen. Ik lachte en zei tja jammer joh. Hij lachte en zei, echt ik weet dat David het niet erg vind. Ik wist dat die twee wel eens over sex lulde en hij wist dus de fantasieën van David dat was duidelijk. Hij was me dan ook aan het uitdagen. Dat was best wel lachen. Maar ik had niet echt zoiets van laten we het doen. Hij begon David te appen dat hij mij aan het versieren was voor sex. Die stuurde smile’s en gaf aan dat hij beter zijn best moest doen. Ik tikte dan ook naar hem. Zou je wel willen hé. Hij stuurde weer smile’s en zei, ja klinkt best wel spannend.

Denis lachte en zei, zullen we hem even pesten. Sturen we foto’s waar je net niks op ziet. Oke dat was best wel lachen en ik kroop naast hem en hij legde een hand op mijn borst en maakte een selfie. Oke dat was de eerste keer dat ik een vreemde tinteling door mijn lijf kreeg. Moest de drank zijn dacht ik. Dennis had mijn borst vast via mijn shirt maar wist even snel mijn tepels te trekken. Daar word ik normaal best wel geil van en dat gebeurde dus ook. Kreeg een mega dubbel gevoel. David reageerde er heel positief op en dat was voor mij het eerst moment dat ik toch wel erg geil werd van het idee.

Het was duidelijk dat Dennis het ook naar zijn zin had. Nog 1 riep hij? Ik lachte en zei oké. Hij deed zijn broek los en pakte mijn hand en zei, steek hem er iets in. Ik lachte en nerveus deed ik mijn hand in zijn broek. Hij klikte een foto en ik voelde duidelijk zijn lul zitten welke al wat stijf was geworden en dat was geen kleine lul. David reageerde positief en tikte terug op deze foto. Nu zonder broek. Ik zat daar nog altijd met die hand in zijn broek en dorst eigenlijk mijn hand niet te bewegen maar wilde mijn hand ook niet weg halen. Wilde toch wel even voelen aan deze lul. Dennis lachte en schoof zijn broek weg en gelijk ook zijn boxer en zijn donkere zeg maar gerust zwarte lul was bloot en kwam op oorlog sterkte. Damm wat een ding was dit. Ik keek met verlekkerde ogen naar die mooie grote stijve donkere lul. Hij deed mijn handje er weer om heen en voorzichtig pakte ik deze voor mij vreemde maar o zo lekkere lul vast. Onwijs wat een geil gevoel spoot er door mijn lijf. Ik was ook bloed nerveus en Dennis maakte een foto en stuurde deze. Damm die reactie zei genoeg.

David vond het geweldig en spoorde me aan verder te gaan en te genieten als hij maar wel wat filmpjes kreeg. Dennis keek me lachend aan en ik had alleen maar oog voor die mooie grote kale donkere lul. Langzaam liet ik mijn handje bewegen en trok deze grote lul. Shit wat een ding. Ik voelde mijn string plakken aan mijn kale kutje. Dennis lachte en streelde mijn gezicht terwijl hij filmde. Hij draaide mijn hoofd en gaf me een zoen op mijn mond wat snel volgden naar een tongzoen waar ik op antwoorden. Shit het geile gevoel spoot door mijn lijf. Zijn hand greep dan ook mijn borsten onder mijn shirt en schoof mijn bh opzij en speelde met mijn borsten en tepels terwijl we geil tongde en ik zijn lul trok.

Dennis maakte contact met David via Skype. Hij was ook alleen en Dennis zetten de telefoon zo neer dat hij uitzicht had op ons. Aan zijn gezicht te zien van hij het geweldig wat hij zag. Ik trok die lul en tongde met Dennis en die gleed mijn shirt omhoog en bh weg en speelde met mijn borsten en kleine stijve tepels. Ik was helemaal om en wilde het gewoon ik wilde meer veel meer. Hij gleed mijn broek in en lachte en zei, damm Kim wat ben jij nat zeg. Broek gleed uit en mijn benen wijd. String aan de kant en ook David kon zien dat mijn kutje klets nat was. Dennis gleed er met zijn vingers door heen en ik hijgde lichtjes. Wauw wat was dit spannend en lekker. Hij vingerde me met twee vingers en likte aan mijn tepels en beet er zachtjes in. Ik speelde met deze grote harde donkere lul. Dennis likte zich een weg omlaag en begon mijn kleine kale klets natte kutje te likken en te vingeren en ik hijgde en genot er onwijs van. Op de telefoon was te zien dat David zich aftrok en ons bekeek.

Met een flinke kreun en geil geil kwam ik dan ook trillend klaar op de vingers en tong. Wauw dat was echt een heftige en geile orgasme. Hij ging staan en ik pakte gelijk zijn lul vast en nam deze in mijn mond en begon hem te pijpen als of het mijn laatste lul was die ik kreeg. Dennis hijgde en riep, damm wat kan jij lekker pijpen zeg. Na 5 min pijpen en likken aan zijn geile balen duwde hij me op mijn rug op de bank. Pakte de telefoon en richten zijn lul op mijn lekkende kutje. Wreef zijn donkere eikel door mijn lichte kutje. Daar kwam ik al bijna van klaar. Langzaam duwde hij zijn lul naar binnen en mijn kutje ging met veel plezier open. Hij schoof zijn lul erin en mijn mond viel open en langzaam begon hij mij te neuken en lachte hij en riep. Damm wat een heerlijke strakke klets nat kutje. Wauw wat lekker die vreemde lul in mijn kutje en wat kwam ie lekker in me. Hij likte mijn tepels en neukte me sneller en ik hijgde zwaarder.

Ik hoorde Dennis zeggen wauw wat een geil gezicht die donkere lul in haar witte kutje. Is het lekker moppie. Ik hijgde en riep ja echt wel. Sneller mag best sneller. Dennis begreep dat en pakte mijn heupen vast en ik richten de telefoon op mijn kutje waar die lul nu echt lekker in gleed. Wauw ik voelde al heel snel een orgasme op komen en kwam dan ook met een gil klaar.

Mobiel weer neergezet en Dennis kroop op me terwijl ik op de bank lag. We tongde geil en hij bonkte lekker in me. Deed mijn benen omhoog en hield deze wijd. Wauw wat er nu gebeurde was nieuw voor me. Hij bonkte lekker en ik trilde en hijgde en voelde me daar een orgasme op komen niet normaal. Mijn kut sap spoot er uit en ik bleef maar komen en hij bleef me maar neuken. David lachte en riep wauw dat is pas geil. Veel plezier ik moet even wat doen met werk. Hij was weg en Dennis pompte nog altijd in me. Even rust en een slok wijn. Maar ik kroop op schoot ik wilde die lul in me voelen. Nu hopte ik flink op zijn lul en was helemaal overtuigd ik wilde dit en wil dit vaker. Dennis stond op en deed dit terwijl hij nog in me zat en begon me staand te neuken en ik kwam weer klaar met een hoop sap uit mijn kut. Damm ik bleef komen en het bleef stromen. Op de keukentafel lag ik met zijn lul weer er diep in en hij speelde lekker met mijn borsten. Onderweg naar de slaapkamer op de trap even pijpen en wederom neuken.

Op bed op zijn hondjes en hij duwde een vinger in mijn kontje. Wauw daar was weer en orgasme. Hij pompte nu wild en stevig in me. Diverse standjes op bed en ik zweefde weg en was zo ranzig als de pest. Na een kleine 2 uur neuken even een pauze. Rokken bij de achter deur maar al snel gleed zijn lul er weer in terwijl ik iets voor over stond. te roken. Ik zag via de schutting dat de buurman stond te roken in de tuin en niet door had dat ik geneukt werd door Dennis. Sigaret weg en in de keuken wijds been op de aanrecht. Zijn lul schoof er heerlijk in en ik kwam wederom licht spuitend klaar. Dennis voerde het tempo op en ik dacht even dat ik flauw zou vallen zo ramde hij in me. Wat trouwens mega lekker was. Hij gromde nu en spoot zijn witte zaad diep in mijn sletten kut. Waar ik wederom ook klaar kwam en zijn zaad er uit persten.

Wauw drie uur liggen neuken met Dennis en mijn kutje laten vol spuiten door hem. We dronken nog wat nadat hij een foto van mijn zaad kut naar Dennis had gestuurd. Kleine 20 min later lagen we weer op bed en lagen we weer te neuken als wilde.

De volgende dag spraken David en ik er over en ik was eerlijk. Ik had mega genoten en wilde dit best wel vaker. David vroeg me nu precies wat mijn fantasie was. Ik lachte en zei, tja misschien dan toch maar eens een complet vreemde kerel die me neemt. Die avond was hij vrij en we gingen wat drinken in onze favoriete tent. Ik droeg een rokje met een halter en schoenen welke met veel veters omhoog gaat. Beetje make-up op en klaar. Zag er dan ook wel uit als een rockchick wat ik ook wel ben. Wat er toen gebeurde die avond had ik nog nooit durven dromen. Maar dat is een ander verhaal die ik de volgende keer schrijf.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir