Uncategorized

rechtvaardigheid(?)

Double Penetration

rechtvaardigheid(?)
Van de ene op de andere dag was ik hoofd-management geworden.
Veel medewerkers waren het er niet mee eens, dat de verwende dochter van de baas, zonder ervaring of zonder ook maar iets te hoeven doen zo’n toppositie binnen het bedrijf kreeg.
Ik krijg goed betaald om de hele dag op kantoor te zitten en verder vrij weinig uit te voeren, zo nu en dan heb ik een gesprek met een manager die onder me staat en elke vrijdag moet ik de late vergadering bijwonen maar verder heb ik geen plichten..
Dit schiet in het verkeerde keelgat bij wat mederwerkers, ik negeer alle kritiek en blijf lekker doorgaan met wat ik het beste doe; knap zijn en geen vinger uitsteken..

Het is vrijdagavond, even na elven, ik ben zoals gebruikelijk voor de vrijdag casual gekleed, getailleerd licht roze blouse met een strakke donkerblauwe jeans en hakjes, de vergadering is net afgelopen, ik word aangesproken door Bastiaan, een van de managers aan wie ik ‘leiding’ geef..
‘Kan ik je zometeen nog even in mn kantoor spreken Maaike?’ vraagt hij, ik ben wat verrast en wil eigenlijk naar huis maar stem toch in, ik pak mn tas op en volg Bastiaan naar zn kantoor, luxe grote kamer met wat leren fauteuils en een dikke leren bank..
‘Na jou’ zegt Bastiaan terwijl hij de deur voor me open houd, ik glimlacht en stap het kantoor binnen, zodra ik binnen ben loopt Bastiaan achter me aan..
*klak*
Hij draait de deur in het slot..
Verbaasd draai ik me om ‘Bastiaan wat’ maar dan kan ik geen woord meer uitbrengen op gemompel na.. Ik heb zojuist een dikke leren gag in mn mond gedrukt gekregen.. Ik laat mn tas vallen en probeer Bastiaan te slaan en weg te komen, maar hij is te sterk, hij houd me in bedwang tot ik inzie dat ik rustig moet worden..
‘Jij hebt die functie voor mn neus weggekaapt meisje’ fluistert Bastiaan ‘ik wil wel graag gecompenseerd worden voor geleden schade..’ Met een hand houd hij mn beide polsen beet en met de anders betast hij mn lichaam..
‘Ik raad je aan om mee te werken schat, anders kan ‘t weleens pijnlijk uitpakken voor je..’ Met een hand opent Bastiaan mn blouse, hij weet ‘t me af te nemen en dan snel mn polsen weer te grijpen.. Ik ben machteloos.. *klik**klik* Twee koude metalen strakke grijpertjes rond mn polsen, ik ben geboeid..
‘Nounou meid, je vecht weinig terug..’ Je hebt beide handen vrij, je draait me om en duwt me met mn gezicht naar voren richting de bank, ik leun gedwongen met mn borst tegen de leuning terwijl je ruw mn riem en gulp los maakt.. Dan komt al snel mn broek uit..
Op mn lingerie na ben ik nu naakt, geboeide polsen, het zwijgen opgelegd..

‘Je weet vast al wat er gaat gebeuren nu Maaike’ zegt Bastiaan terwijl hij zn riem losmaakt ‘kom op je knieen op de bank zitten’ Ik doe wat me gezegd wordt.. Ik hoor een rits open gaan, je drukt me tegen het koude leer, je staat achter me.. Je pakt mn slipje en trekt het langzaam omlaag, net ver genoeg dat mn lipjes ontbloot zijn.. Je legt een hand in mn nek en met de ander druk je mn lipjes uiteen ‘Wat ben je al nat’ grinnik je ‘vind je dit lekker dan?’
Ik schaam me kapot..
Je tilt me iets op zodat mn heupen wat hoger komen, precies ter hoogte van jouw heupen.. je drukt mn benen wat uit elkaar en dan komt het..
Je laat je dikke paarse eikel over mn lipjes glijden, even ril ik.. Mn geil maakt jouw eikel ook natter, dan pak je ineens mn heupen en trek je me fel naar je toe, in één keer ram je je hele lid diep in me.. Door de gag heen snak ik naar adem en geef ik een gil..
‘Omdat jij mijn baan nu hebt loop ik een ton extra salaris mis, wijfie’ Je ramt hard ‘Jij gaat me dat terugbetalen, half in natura, de andere helft zie ik vanzelf op mn rekening, dat regel je maar met je papa’ lange hete halen.. ‘Vanaf nu ben je elke vrijdagavond van mij’

Je stoot nog een paar keer hard, dan trek je terug ‘Dat was snel’ denk ik..
Je kleed je verder uit en veegt je bureau leeg, dan kom je terug voor mij.. Je tilt me op en legt me op je bureau, je trekt mn slipje verder uit en trekt de bandjes van mn bh los waardoor hij afvalt.. Ik lig op mn geboeide armen..
Je komt tussen mn benen in staan en kijkt me geil aan, je legt mn benen over je schouders heen en zet je paarse eikel weer tegen mn natte kut.. ‘Je bent te makkelijk meid’ zeg je waarna je weer tekeer gaat..
Je neukt me hard, betast mn hele lichaam, knijpt overal even in domineert me fysiek en mentaal..
Dan buig je voorover, je vouwt me bijna dubbel.. Je begint me te tongen en blijft doorstoten, korte felle stootjes..
Kort daarna recht je je rug weer, je pakt me bij mn heupen en boort je vingers in mn vlees, je bent sterk, je trekt me bij iedere stoot hard naar je toe en aan je gedracht te merken kan het nooit lang meer duren..
Je begint te kreunen en dan komt het.. Nu pas merk ik dat je geen condoom om had.. Ik voel je lul diep in me pulseren.. Je schiet me vol met heet wit zaad..
Je leegt je ballen in me en veegt dan je pik aan mn bovenbenen af.. Je pakt mn handtas op en pakt mn lippenstift..
Vermoeid blijf ik liggen..
‘Sperma’ schrijf je met mn wijnrode lippenstift op mn zongebruinde buik, met een pijl eronder naar mn natte kutje.. Je werpt de sleutels van de boeien op de grond en kleed jezelf aan.. Ik blijf moe en gebruikt liggen..
‘Volgende week weer Maaike’ zeg je..

dan open je de deur weer en loop je weg..

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir