Uncategorized

super beroep deel5

super beroep deel5
SUPER BEROEP DEEL 5
Weer kon Bram zich niet concentreren op zijn werk die namiddag nu hij zojuist een lang telefoongesprek had gehad met de Nederlander die hem opnieuw erg geil had gemaakt met het enkel en alleen over zijn vrouwtje te hebben gehad. Het gesprek was nu de richting uit gegaan om Inge voor de eerste maal te confronteren met wat hij in zijn gedachte had en dat was de stille hoop dat ook zij zoals de Hollandse dame de stap zou wagen. Hij weet dat ze volkomen niet preuts is maar dit is natuurlijk iets van een totaal andere orde. Zijn liefste schat van de hele wereld te proberen overtuigen om hem te laten bedriegen met dan nog wel een neger. Hij weet dat het totaal uitgesloten is dat ze dit zou willen doen maar het idee heeft hem zo ontzettend geil gemaakt dat hij besloten heeft het er toch op te wagen.
Bij zijn thuiskomst was Inge zoals gewoonlijk aan het avondeten bezig en waren de kinderen boven aan het studeren. Bram ging achter haar aan het fornuis staan, en neemt haar stevig vast in haar middel en fluistert in haar oor dat ze er weer erg goed uitziet terwijl hij kusjes heeft in haar nek.
‘Zie ik er anders niet goed uit misschien’? grapt ze terwijl ze zich omdraait en hem een stevige kus op de mond heeft.
Zijn opwinding was nog helemaal niet verdwenen en zoals hij hier nu zo dicht tegen haar aanstond voelde zij meteen dat hij alweer met een serieuze erectie in de broek zat.
‘Waar heb jij opnieuw van gedroomd’ vraagt ze zachtjes terwijl ze haar hand laat zakken naar zijn bult in de broek.
‘Ik zal meteen heel eerlijk tegen je zijn zoals ik dat altijd al ben geweest, wel ik heb Jordy deze namiddag aan de lijn gehad en heb hem alles verteld wat wij de afgelopen 24u hebben gedaan en dat ik jou totaal niet meer herkende nadat jij die film en die fotoreeks had bekeken’.
Onthuts en helemaal overstuur trekt ze onmiddellijk haar hand weg en duwt hem van haar af:
‘Jij bent niet goed in het hoofd zeker jij bent al even ziek als dat koppel, dat doe je toch niet uit het bed praten, hier wil ik het met jou nog over hebben straks’.
Ze moest dit gesprek nu wel stoppen want de kinderen waren zopas de woonkamer binnengestapt voor het avondmaal te nuttigen.
Hij was ondertussen heel tevreden dat hij de toon nu al had gezet en het positieve nieuws hierbij was dat zij nu het onderwerp zal moeten aansnijden en dat ze hierbij vooral niet al te ludiek zal kunnen zijn met de k**s die in de slaapkamer naast hun liggen. Van zodra ze ’s avonds op de slaapkamer zijn begint ze meteen:
‘Dit kan ik echt niet geloven dat jij zomaar aan een wildvreemde man zulke dingen hebt verteld over ons’ zegt ze terwijl ze zich uitkleed om haar nachtjapon aan te trekken
‘Ja kijk je hebt gelijk ik had dat misschien niet mogen doen maar die man heeft zo een immense indruk op mij gemaakt door mij in de eerste plaats ginder achter in Amerika live te laten zien hoe zijn eigenste vrouw daar in een andere kamer lag te neuken met drie negers. Uiteraard was ik ook zeer verbouwereerd natuurlijk, het is nogal wat, maar wat eerst mijn volle aandacht had getrokken aan die bar in het hotel die avond was met wat ze verdienen met hun beroep. Ikzelf had zopas eerder op die dag te horen gekregen wat ik aan premies ging verliezen remember, en dan zie je daar een man zitten met een horloge aan zijn pols waarmee de auto die ik wou kopen voor ¾ zou betaald zijn.’
‘En dat zijn madam met het ‘werk’ dat ze doet heel tevreden is heb je zelf kunnen aanzien, hier zie je toch duidelijk dat ze helemaal niet gedwongen wordt integendeel, zelfs zelf het initiatief neemt eens die twee daar op die kamer binnen waren bij de film die wij gisteravond samen zagen’.
Hij zag bij deze confronteerde woorden dat ze opnieuw in haar gedachten is verzonken geraakt,dat ze ook weer die beelden van gisteren in haar hoofd ziet afspelen. Met zijn wijsvinger raakt hij voorzichtig door de nachtjapon heen over haar beide tepels die door de dunne stof doorpriemden nu, en dit was het levende bewijs dat ze alweer de grip op haar lichaam verloor. Hij vindt dat de tijd is gekomen om het maar eens over de kern van de zaak te hebben nu.
‘Wel zoals je daarstraks hebt vastgesteld dat ik erg opgewonden was thuis gekomen na het gesprek met Jordy was dat hij het mij had over jou, met andere woorden dat jij hetzelfde zou doen als zijn vrouw’.
Opnieuw keek ze hem met die zelfde verschrikte ogen van gisteravond aan met het eerste beeld dat ze te zien had gekregen dat die dame ‘het’ ging doen met iemand anders dan haar echtgenoot.
‘Komaan Bram dit kun je echt niet menen dat jij dit ook zou willen, dit wil IK nooit doen ook al verdien ik hiermee 100000 euro, ik ben toch geen ordinaire hoer’.
Hij was maar al te blij dat ze hem zopas niet uit het bed had gestampt, maar beseft en weet natuurlijk maar al te goed dat dit komt omdat de kinderen naast hun op de kamer liggen, dat ze anders wel op een andere manier zou reageren. De eerste moeilijke slagzin was nu gezet en nu was de tijd gekomen om haar zoveel mogelijk informatie te geven zodat ze de komende dagen dit alles volledig in haar bewustzijn zou kunnen laten opnemen.
‘Kijk, je weet dat er niemand is die ik liever zie dan U, wij zijn al 20jaar een onafscheidelijk koppel geweest en ik wil dat dit zo blijft tot ik mijn laatste adem uitblaas. Ook ik zou hetzelfde gereageerd hebben enkele dagen geleden, maar nu ik alles tot in het kleinste detail heb gehoord en vooral gezien heb ginder achter is dat dit koppel nog even smoor zijn op elkaar dan wij. Jordy bevestigde mij meermaals dat hun relatie zelfs nog versterkt was geworden en ze doen dat nu toch al meer dan een jaar. Het was trouwens hun derde film die ze zopas hadden gedaan.’
‘Nee nee nee, dit doe ik nooit’.
‘Dat heb ik hem ook gezegd en ik respecteer dat volkomen, maar laat me nog één ding zeggen, wat je op die video te zien hebt gekregen is dat er totaal geen liefde is tussen deze mensen, dit is gewoon pure seks die je te zien hebt gekregen niks minder niks meer. Waarschijnlijk ziet ze nooit nog die twee acteurs, want dat zijn ze tenslotte, terug. Dat had je toch bij de inleiding van de film gelezen als ze vroegen wie er de hotelkamer zou binnenkomen waarop jij zei als die titel tevoorschijn kwam: haar echtgenoot natuurlijk, weet je nog?’.
Met een klein knikje bevestigd ze dat ze dat nog wist.
‘Kijk ik respecteer je keuze volledig, hier moet je voor de volle 100procent achter staan en dat geldt eveneens voor mij maar één ding is alvast heel duidelijk geweest, het hele gebeuren heeft ons beiden heel erg geil en opgewonden gemaakt . Ik ben heel eerlijk geweest tegen jou en daarom bevestig ik dit opnieuw, het was jij die ik zag, dat zich in die zetel helemaal suf liet neuken door die twee kanjers van negers. Het was jij die daar lag te kronkelen van het genot die ik je tenslotte niet op die manier kan geven, maar wat ik wel bijzonder fantastisch vond is dat ik jou nog nooit in zo een toestand heb gezien, nog nooit schreeuwde je het zo hard uit bij het klaarkomen. Die klit van jou die was uitgegroeid tot een kersenpit, daar wist ik het bestaan niet vanaf terwijl ik die in het verleden al honderden keren hebt bewerkt.
‘Ik kan inderdaad niet ontkennen dat dit alles me zeer erg opgewonden heeft gemaakt, al een hele dag lang trouwens kan ik aan niks anders denken aan wat ik gezien heb en ik heb geen andere uitleg gevonden hiervoor dan dat dit aanvoelt alsof ik dit koppel nu ook persoonlijk ken terwijl ik besef dat dit helemaal niet zo is’.
Bij deze woorden wist hij duidelijk dat ze weer volledig ontspannen was geworden en voelde dat het moment was aangebroken om opnieuw seks te hebben met haar. Langzaam brengt hij zijn linker hand opnieuw naar haar nog steeds zeer stijve tepels en rolt deze tussen duim en wijsvinger terwijl hij zijn andere hand tussen haar benen brengt die zij meteen helemaal opent om hem volledige toegang te verschaffen.
‘Kijk eens hoe kletsnat je alweer bent zeg’ terwijl hij meteen 2 vingers bij haar naar binnen duwt. ‘We hoeven dit niet zelf ook te doen al vind ik het fantastisch leuk dat dit alles je ontzettend heet heeft gekregen. Terwijl hij nog steeds vingert met zijn wijs en midden vinger bewerkt hij voor het eerst met zijn duim haar alweer dik geworden klit waarop ze meteen haar bekken de lucht insteekt en heel hard begint te kreunen. Hij moet met zijn andere hand opnieuw haar mond bedekken zodat de kinderen naast hun op de kamer niks zouden merken van wat zich hier afspeelde.
Alweer komt ze haast meteen klaar en grijpt naar zijn lul die ze hardnekkig begint af te rukken en ze in één beweging naar haar mond brengt. Nog nooit bracht ze hem zo diep in haar keel naar binnen dat ze er zelfs moet van kokhalzen maar toch pijpt ze hem naarstig voort. Ze draait zich vervolgens zijwaarts met haar rug naar hem toe en steekt hem eigenhandig bij haar naar binnen waarop hij haar als een bezetene begint te neuken. Dit vond hij het moment om haar nog eens te confronteren met woorden:
‘Beeld je nu voor heel even in al is het “maar” een fantasie dat het één van die twee negers is die hier je zo achterwaarts in de poes is aan het naaien en dat die andere zijn monster in je veel te kleine mondje steekt zodat deze twee je eveneens simultaan zouden moeten nemen zoals ze dat ook bij de Hollandse dame hadden moeten doen. Dat je hier helemaal opgevuld wordt zoals je het nog nooit voelde, en dit door deze twee negers met hun verschrikkelijk groot ding’.
Zonder ook maar één woord uit te brengen begint ze haar voor de tweede keer op rij zonder enige spanning of schaamte, opnieuw spontaan haar klit te bewerken met haar linkerhand. Haast meteen voelt ze een tweede orgasme in haar opkomen en alweer moet hij een hand naar haar mond brengen om haar tot stilte te manen. Bij dit kon ook hij zich niet langer meer inhouden en spuit zijn geile zaad diep bij haar naar binnen maar nog steeds niet voldaan probeert zij hem nog verder te berijden. Al snel voelt hij dat zijn penis begint te verslappen waarop hij deze uit haar onderlichaam trekt en heel vlug haar vibrator uit het nachtkastje haalt, en duwt deze meteen in haar hand.
In het verleden was hij het die dit speeltje steeds weer bij haar naar binnen moest brengen en omdat hij alweer voelde dat ze nog niet bevredigd was wou hij haar opnieuw testen. Meteen zette ze hem aan op volle snelheid en steekt deze in één beweging helemaal in die nu druipend van zijn sperma diep naar binnen. Als een ontketende bevrijdende slet begint ze deze heen en weer in en uit haar kut te pompen.
Voor de allerlaatste keer wou hij het onderwerp nog eens aansnijden nu zij weer helemaal wild was geworden en als een gekkin met die dildo tekeer ging. Jordy had namelijk gezegd,dat hij niet de fout mocht maken om er zelf de volgende dagen nog eens over te beginnen. De spanning voor hem zal dus de komende dagen groot zijn of ze dit wel zelf zou doen al ontdekte hij hier weeral een vrouw die hij totaal niet kende.
‘Jij bent een verschrikkelijk geil wijf, je moet jezelf eens bezig zien. Ik ben zeker dat jij het nog harder zou uitschreeuwen moest je eveneens zo hard genomen kunnen worden door zo een kanjer van een neger die je helemaal suf zou neuken dat je waarschijnlijk de volgende ochtend niet uit je bed zou kunnen komen’.
Alweer komt ze luid klaar………………
Zijn jullie benieuwd of ze het “onderwerp” zal aansnijden de volgende dagen??? Dan zou ik het zeer erg op prijs stellen dat jullie massaal commentaar posten en vergeet niet punten te geven.
Zorro5789@gmail.com

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir