Uncategorized

Trein laarzen

Amateur

Trein laarzen
Ik liep zoals elke vrijdag avond weer de trein in naar huis. Tot mijn verbazing was de coupe helemaal leeg. Slechts één oudere vrouw zag ik in het middelste bankenstelletje zitten. Ik liep langs haar en zag meteen een prachtige milf van een jaartje of 50 met de meest heerlijke dominante laarzen aan. Van die laarzen met een spitse puntneus, een elegante blok hak van 3 cm en een schacht die tot net onder haar knieen kwamen. Er zat nog een kap op he einde van de schacht die ze naar boven had geklapt zodat de laars iets over haar knie kwam. De laarzen waren van stevig leer maar ze zaten als nog zo mooi en strak om haar benen heen. Ze droeg een strakke witte broek onder de laarzen en ze had zwarte korte leren handschoentjes aan. Blond half lang haar (Een beetje zoals Caroline Tensen) en een strenge serieuze maar toch betoverende blik. Ik kon het niet weerstaan om aan de andere kant van de gang schuin tegenover haar te zitten zodat ik een perfect beeld op haar laarzen had.

Terwijl ik aan het fantaseren was wat ik wel niet allemaal wou doen om haar te dienen legde ze haar laarzen beide op haar koffer neer. Hierdoor werden de zolen van haar laarzen zichtbaar.
Ze waren behoorlijk vuil en ik bedacht me hoe vernederend het wel niet zou zijn om gedwongen die modderige zolen schoon te likken. Ze was een boek aan het lezen dus ik bleef constant naar haar laarzen staren. “Vind je ze mooi?” hoor ik plotseling. Een beetje blozend vraag ik:””Sorry mevrouw, wat zei U?”. Nu deed ze haar brilletje iets omlaag en keek ze boven haar boek uit naar me. “Of je mijn laarzen zo mooi vind? Je zit er al een kwartier naar te staren.”. “Nee mevrouw, ik staar slechts voor me uit”. “Geeft niet jongen, en ik heb door mijn leven al meer van die perverselingen als jij meegemaakt. Ik herken jullie wel, hmmhmm. Ik ben al de hele dag heen en weer aan het lopen en ik moest vandaag ook nog eens door de modder. Ze zijn behoorlijk vies. Maar ik denk dat jij me daar wel mee kan helpen of niet?”. Ik snapte niet hoe ze me zo makkelijk door had. Haar strenge beschuldigende stem deed mij erg gekleineerd voelen. “Hoe kan ik U helpen mevrouw?” Streng keek ze me aan en zei:”Dat weet jij donders goed jongen. Ga maar op je knieen en lik maar al dat vuil van mijn zolen af. Ik wil geen vlekje meer zien, begrepen?”. “Ja mevrouw” antwoorde ik gehoorzaam. Ik ging op mijn knieen voor haar zitten. Ik keek nog goed om me heen dat er toch niet nog iemand in de coupe zat of dat de treinconducteur er aan kwam en begon het vuil van haar zolen af te likken.

Lange halen vol met modder en zand nam ik op met mijn tong. “Braaf slaafje, maar het kan nog wel wat sneller denk ik” Ze gaf een tikje met haar lerenhandschoen tegen mijn wang. Mijn opbouwende erectie was al bijna vol op nadat ze me slaaf noemde en me ook nog op mijn wangen sloeg. Ik ben nog nooit slaaf genoemd maar ik voelde me er heel onderdanig bij. Ik ging als een gek door met het likken van haar zolen. De smaak van al die troep onder haar laars was verschrikkelijk maar ik hield het vol. Ik voelde dat ik haar moest dienen en alles moest doen wat zij zei. Uiteindelijk dacht ik dat ik
klaar was en ik wou verder gaan met haar hak. Weer en tikje tegen mijn oor. “Heb ik gezegd dat je verder mocht slaaf? Ik wil het eerst controleren”. Ze keek naar haar zolen en gaf bij de eerste laars een goedkeurend knikje. Bij haar tweede laars keek ze me fel aan en zei: “WAT IS DIT SLAAF?” Ik zag een koek modder op haar zool. Ik schaamde me dat ik het niet had gezien en zei zachtjes “modder mevrouw”. Ze sloeg me met haar gelaarsde hand vol tegen mijn wang. “Gebruik je tanden dan slaaf!” Ik schraapte met mijn tanden de rest van de modder van haar laarzen. En toen kreeg ik permissie om door te gaan naar het schoonlikken van hakken.

Na de stof en modder daarvan afgelikt te hebben kon ik eindelijk met mijn tong op dat prachtige leer te werk gaan. Het was zo geil om de kleine beetje modder van haar laarsneuzen te likken. Op een gegeven moment stak ze haar neus van haar laars vol in mijn mond. Ik sabbelde haar laarsneus helemaal schoon. Ik nam snelle lange halen van boven naar beneden tot het leer van haar laarzen helemaal blinkte. “Goed werk slaafje”. Er is nog een opdracht die ik wil dat je voltooit. Ik loop nu al de afgelopen week 14 uur per dag op deze laarzen. Ik heb er vandaag ook al weer heel wat uurtje opzitten en mijn voeten doen een beetje zeer.” “Ik zal uw voeten masseren mevrouw” “Goedzo slaaf”.

Ik ritste langzaam haar eerste laars open en trok langzaam de lange leren laars uit en zag toen haar donkerbruin gekousde voet te voorschijn komen. Ik zag de rode nagellak door de nylonkous door schijnen. Voordat ik nog iets langer naar haar prachtige voeten kon kijken kreeg ik de opening van haar laars in mijn neus gedrukt en sprak ze luid:”Ruiken slaaf!”. Ik moest bijna kokhalsen toen ik de lucht uit die laars plotseling in me kreeg. Je rook duidelijk de leerlucht van haar laars in combinatie met een hele muffe zweetvoetenlucht. Het was duidelijk te ruiken dat ze deze laarzen erg veel had gedragen de afgelopen tijd. “Ruikt lekker he? Ik zal je nog wat verklappen. Deze pantykousjes draag ik ook al 7 dagen lang Ik vergeet steeds maar een nieuwe paar te kopen en deze zijn de enigste die ik nog heel heb thuis.” Ze haalde de laars weg en drukte haar natte gekousde voet hard tegen mijn neus aan. De geur was bijna ondragelijk. De tenenkaas kwam bijna door de kousjes heen. Maar ik gehoorzaamde en inhaleerde diep van haar voet. Terwijl ik van haar zweterige tenen mocht genieten drukte ze de scherpe hoek van haar blokhak vol in mijn kruis. Ik was zo vernederd in volkomen in haar macht. Na enkele minuten mocht ik het zelfde doen met haar andere voet. Ook moest ik eerst weer aan haar laars ruiken. Na beiden nylonvoetjes in mijn gezicht gehad te hebben beveelde ze me: “En nu de kousjes uit, ik wil je tong het zweet van mijn voet af zien likken!”. Ik gehoorzaamde en trok haar nylonkousjes uit en nam haar prachtige tenen in mijn mond. Ik zoog al het stinkend zweet er vanaf en likte de tenenkaas tussen haar tenen weg. Ik nam lange teugen van haar voetzool. Toen hoorde ik haar zeggen: “Ok het is goed zo slaafje. We zijn er bijna. Ik vind dat je het goed gedaan en hebt en als beloning mag je mijn nylonkousjes houden. Ik zou graag je nummer willen hebben in het geval dat ik ooit weer zin heb om zon lekker jong sukkeltje als jij te venederen. Trek mijn laarzen aan slaaf!” Ik trok haar laarzen aan en gaf elke laars nog een zoen op de neus. Ze glimlachde aan aaide over mijn bol en sloeg vervolgens hard tegen mijn wang en hield toen de achterkant van haar hand tegen mijn lippen aan. Ik had door dat ik ze moest zoenen en deed dit. Toen keek ze me niet meer aan en hoorde ik haar hakken over de vloer weg lopen.

© 2015 Microsoft Gebruiksrechtovereenkomst Privacy en cookies Ontwikkelaars Nederlands

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir