Uncategorized

Vakantie op Normandie Fecamp

Anal

Vakantie op Normandie Fecamp
Op de bonnevooi naar frankrijk om te gaan kamperen is altijd een gok of er wel plek is. Helaas hebben we na een dag rond te hebben gereden ook geen plek kunnen vinden en zijn we hoog in de bergen bij Fecamp op een naturistenterrein terecht gekomen.
We hebben wel vaker naakt gekampeerd maar niet op zo’n hippie achtige camping waar veelal 40ers en ouderen verbleven. De mensen komen hier met eenvoudige kampeermiddelen en tenten en heb je hier ook niet de luxe van de reguliere campings.
enfin, het avontuurtje begon een keer op een avond dat we zaten te barbequeen toen we naast ons gestommel hoorden.
Mijn vriend keek even over de heg om te kijken wat ze aan het doen waren en zag hij dat de buurman zijn vrouw op z’n hondjes aan het nemen was en dat terwijl er ook nog 2 andere vrouwen bij zaten. Het bleken duitsers te zijn die lid zijn van de vereniging waar de camping van is.
Natuurlijk raken we er ook van opgewonden en hadden we ons vlees op een schaal gelegd en zijn we binnen meteen bezig gegaan.
De volgende ochtend werd mijn vriend in de badruimte door een van de vrouwen aangesproken en vroeg of we last hadden van die actie van gisteravond. Mijn vriend zei dat we meteen de tent in zijn gegaan voor sex.
De vrouw was bang dat we daar last van hadden gehad en dat we daardoor naar binnen zijn gegaan. Integendeel zei mijn vriend en had niet in de gaten dat hij een erectie kreeg. De vrouw zei toen ook tegen hem dat hij het vast wel leuk vond op de camping en aaide over zijn stijve lul heen.
Ze had hem gevraagd of ze ermee mocht spelen en mijn vriend kennende zal hij geen nee zeggen.
Citaat zoals mijn vriend het vertelde:
Ze begon hem te masseren en te pijpen totdat hij erg hard werd. Ze ze liet zich door hem vingeren en begon hij haar al hurkend onder de douche te beffen. Merkwaardig was dat ze niet gezoend wilde worden en alleen maar sex.
Tijdens het beffen deed ze steeds haar vinders in haar anus en vroeg mijn vriend ook om in haar anus te neuken.
Nou was mijn vriend een groentje die al een paar keer heeft zitten hannessen om zijn leuter in mijn poepert te krijgen en krijgt hij op dat moment de kans van zijn leven. Zijn vakantie kan niet meer stuk.
Met bodylotion werd zijn harde lul ingesmeerd en kon hij haar zo in de anus nemen en neukte er flink op los.

Omdat ik het mij afvroeg waar hij de hele tijd bleef, ben ik maar ook naar de badruimte gegaan. Het is dus 1 grote ruimte waar douches hangen en geen cabines zijn.
Daar aangekomen zag ik hun in de hoek bezig zijn terwijl er ook nog een andere vrouw onder de douche stond te masturberen.
Ik liep naar hen toe en ga erbij staan te vingeren en stak een vinger in zijn anus toen hij in haar klaarkwam. (Dat moeten jullie ook doen dames, zodra je partner een orgasme krijgt een vinger in zijn anus stoppen.)
Mijn 2e orgasme spoot eruit en vroeg de vrouw of ik nog een spuitend orgasme kan krijgen want ze wou het graag in haar mond en ging gehurkt voor me zitten.
Mijn vriend begon me van achteren te vingeren en hij kan het op zo’n lekkere manier doen zodat ik zo’n beetje gillend klaar kan komen en spoot ik na het vingeren zo in haar mond.
Tot mijn schrik stond ze op en begon me te zoenen en proefde ik voor het eerst in mijn leven mijn eigen orgasme. Dat was indrukwekkend en erg spannend. Maar eigenlijk best wel kinky en bizar.
Na het genieten zag ik dat er nog 2 mannen en een vrouw bij was gekomen terwijl de eerste vrouw alweer weg was.
De mannen hebben staan aftrekken en bij de ene heb ik nog net zijn sperma via het doucheputje zien wegstromen.

Na het douchen en bij de tent aangekomen raakten we met een stel in gesprek. Van hen wisten we dat de club open sex gedoogd maar dat er alleen stellen of groepen worden toegelaten en geen mannen alleen. De camping is ook niet kindvriendelijk want je hebt er pas toegang vanaf je 21ste.
Pas dan hadden we het besef van een hippie gevoel en het gevoel alsof je in een commune verblijft waar alles kan. Vriendjelief had de dag van zijn leven en inmiddels heb ik ook al een aantal jaren zijn lul in mijn anus mogen voelen.

Vive la France vive la liberte sexuelle…

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir