Uncategorized

We gaan rennen ma!

Babes

We gaan rennen ma!
Met mijn harde lul in mijn hard voelde ik hoe mijn moeder zelf bewoog tegen mijn eikel tijdens het beffen van haar vriendin.
Steeds iets verder schoof ik naar voren en steeds vaker en dieper gleed mijn lul tegen en in het kutje van mijn moeder.
“Vind je het erg, Charlotte, als ik even met zijn tong wil spelen in mijn mond?” vroeg Brigitte en hoorden we een vaag en onduidelijk antwoord.

Ik richtte me helemaal op en werd door Brigitte naar haar toegetrokken zodat mijn lul meteen in de volle lengte in de natte kut van mijn moeder schoot.
Even hoorde we een diepe kreun maar Brigitte plaatste meteen haar handen op mijn moeder zodat die min of meer verplicht werd om door te gaan met Brigitte en besloot ik om haar, niet meer in staat om mij af te weren, te neuken.
“Je eigen zoon zit nu in je geile kut. Lekker of niet nu je zo geneukt wordt” gaf Brigitte aan en speelde met de tepels van mijn moeder.
Ik pakte de benen van Ma vast en drong zo diep mogelijk tussen haar dijen en begon met trage slagen haar te neuken.
Een heel ander gevoel maakte zich plotseling van me meester en al kijkend naar Brigitte neukte ik mijn moeder!!!!!!!!
Steeds meer begon mijn moeder te bewegen die de druk op haar kutje voelde toenemen maar ook de kracht van Brigitte om haar op haar plek te houden.
Nu ik de benen van Ma vasthield kon ik doen wat ik wilde en begon een samenwerkingsverband met Brigitte die de haren van mijn moeder vastpakte en die stevig vasthield zodat verder bewegen helemaal onmogelijk werd.
“En E.J.! Voelt je moeder lekker aan of wil je het anders?” vroeg Brigitte met een brede glimlach waarop ik ontkennend antwoorde.
“Ze voelt heerlijk en ik voel in mijn lul dat ze steeds met haar kut knijpt” lachte ik en kwam er een totale rust over me heen. De communicatie met Brigitte voelde perfect en dat samen met het schaamteloos neuken van mijn moeder die geen kant opkon voelde als een soort overwinning.
“Wanneer jij van haar kut wilt genieten dan moet je het zeggen hoor” gaf ik aan en bleef ondertussen in mijn moeder bewegen.
“Stop E.J., dit kan niet de bedoeling zijn. Dit is toch niet goed” hijgde mijn moeder steeds meer in paniek.
“Wat hoor ik daar Charlotte? Is het soms niet lekker als je door je zoon wordt geneukt? Wil je soms met anderen dan wel neuken?” vroeg Brigitte sarcastisch en drukte haar tong in de mond van mijn moeder.
Terwijl ik toekeek hoe Brigitte gebruik begon te maken van de mond van mijn moeder trok ik haar benen iets verder omhoog en plaatste mijn hand onder haar billen en ging op zoek naar haar kontgaatje waarover ik met mijn vingers gleed.
Even maakte ik mijn vinger goed nat met speeksel en drukte mijn vinger in haar kontje. Een nieuwe ervaring voor me en wild van geilheid drukte ik mijn vinger maximaal in haar kontje en begon al neukend draaiende bewegingen te maken.
Aan de bewegingen van Ma merkte ik dat ze los wilde komen en zag mijn glinsterende lul, nat van de kutsappen van mijn moeder, in en uit haar kut glijden.
“Zou ze losgelaten willen worden om beter te kunnen neuken?” vroeg ik Brigitte.
“Dat is nergens voor nodig, je kan op deze manier goed gebruik van haar maken. Straks wil ik haar kut likken en dan hou jij haar vast. Het beste is dat jij dan op de bank gaat zitten zodat je moeder met haar kutje op je lul komt zitten. Ik kan dan haar klit likken” kreunde Brigitte geil.
Om klaarkomen te voorkomen haalde ik mijn lul uit haar kut en vinger uit haar kontje.

“Ik pak even de vaseline. Houd jij haar ondertussen goed vast. Ik wil haar anaal neuken!” gaf ik aan zonder enige overleg met mijn moeder, stond op en pakte de vaseline.
Bij terugkomst zag ik dat Brigitte haar handen vol had om Ma op haar plek te houden zodat ik nog net op tijd was.
Meteen smeerde ik haar kontje én mijn lul in en drukte die langzaam in het kontje van mijn moeder.
Eindelijk zat ik er tot aan mijn ballen in en begon haar te neuken. Eerst langzaam maar overmand door geilheid werden mijn slagen harder en dieper terwijl Brigitte mijn moeder steeds schever begon vast te houden waardoor ik haar nog dieper in haar gespannen kontje kon neuken.
Nu met harde slagen maakte ik gebruik van mijn moeder en pakte haar polsen vast en trok die op haar buik waarna Brigitte van haar afstapte en samen met mij, haar met haar knieën op de grond zette en met haar buik over de zitting van de bank.
Meteen drukte ik weer mijn lul diep in haar kont en begon, strelend haar rug en nek weer te neuken.
“We moeten haar stevig vasthouden of anders maar vastbinden als ze zo blijft tegenstribbelen. Zo kost het ons teveel kracht en kunnen we niet doen wat we willen. Het verbaast me ergens dat ze helemaal niets zegt. Zou je het misschien dan toch wel erg spannend en geil vinden” vroeg Brigitte aan en ik wees naar de lade waar wat touwen lagen.
Na 10 minuten hadden we Ma een doek voor haar ogen, polsen vastgebonden op haar rug waarbij ik ervoor zorgde dat haar dijen ver uit elkaar gehouden werden zodat ik haar op mijn gemak kon neuken.
Brigitte ging op de grond zitten en plaatste haar hand op de kut van mijn moeder en liet haar vingers naar binnen glijden op zoek naar haar G-spot.
Heftig bewegend probeerde Ma onder de martelende vingers en kloppende lul uit te komen maar dat was onbegonnen werk.
“Ik vinger haar nu even klaar terwijl jij haar neukt. Pak haar goed in haar kont zodat ze de volgende keren weet dat ze zichzelf moet openstellen” sprak Brigitte en hoorden we het soppende geluid uit de geile kut van Ma komen.
Net voordat Ma begon klaar te komen stopte Brigitte en dook met haar hoofd tussen de benen van mijn moeder en zoog zich vast op haar kut. Ook ik moest tijdens het neuken even stoppen om Brigitte er makkelijk bij te laten komen. Niet veel later neukte ik mijn moeder weer vol vuur terwijl Brigitte zich tegoed deed aan de sappen van mijn moeder.

“We kunnen nu rustig aandoen. Ze zit vast en we kunnen overal bij. Je moet zelf aangeven wat je vanaf nu met je moeder wilt doen. Ik doe het ook dus als je jezelf tekort doet is het je eigen schuld” lachte Brigitte en liet haar speeksel overlopen in de mond van Ma.
“Reken maar dat ik het aangeef. Heerlijk is dit zo Brigitte. Wie had ooit gedacht dat ik samen met jou mijn moeder zou neuken! En dan ook nog eens anaal” kreunde ik geil en keek hoe mijn harde lul tot aan mijn ballen in haar kontje zat. Dit was toch zooooooo lekker!
“Dit moeten we alle dagen gaan doen Ma. Alle dagen wil ik dit, zo samen met Brigitte en jou” gaf ik aan en verhoogde de snelheid van neuken.
“hahaha, Je boft. Je hebt je moeder elke dag binnen handbereik dus wanneer je zin hebt dan neem je haar gewoon. Iets in me zegt dat ze het eigenlijk wel erg prettig vindt want anders kan ze niet zoveel vocht verliezen. Je hebt een schitterende toekomst op deze manier” lachte Brigitte en legde haar beide handen op de billen van Ma en keek op haar gemak toe hoe ik mijn moeder anaal neukte.
“We gaan dan maar eens afspraken met je moeder maken” lachte Brigitte en trok hard aan de tepels van Ma.
“Vanaf nu stel je je open om je geile kut en kont met hem te delen. Op elk moment kan en mag hij gebruik van je maken en ook jij hebt geen beperkingen. Dit is immers wat je wilde om zonder slipje te gaan sporten en die jongen uit te dagen met je geile kut en kont. Hem af te trekken in de douche. Nu mag hij er gebruik van maken. Ook ik ga dat doen. Dus als ik je bel om langs te komen dan verwacht ik je. Kan je niet dan verzin je een smoes” lachte Brigitte fijntjes en liet de ver uitgetrokken tepels van Ma plotseling los en drong meteen met 2 vingers in haar kut, weer op zoek naar haar G-spot.

“Wel? Ga je het doen en stel je je open of ga je ons toch nog teleurstellen?” ging ze verder met mijn moeder.
“Soms zal ik je helpen en ben je erbij als ik met E.J. ga neuken. Je hele leventje zal dus in het teken komen te staan van opperste geilheid en klaarkomen. En geloof me. Klaarkomen zal hij. In mijn mond of in die van jouw. En anders wel in onze baarmoeder” hijgde Brigitte.
We wachten op het antwoord van mijn moeder maar dat bleef uit.

Ik pakte Ma vast en legde haar met behulp van Brigitte met haar buik op de grond en drukte meteen weer mijn lul in haar kontje. Ik voelde haar zachte warme billen tegen mijn buik en trok liefdevol haar hoofd, aan haar haren, in haar nek. Meteen plaatste Brigitte haar kale druipende kut tegen het gezicht van Ma en liet zich likken.
“Likken Charlotte en je doet het heerlijk. Ik wil in je mond klaarkomen” kreunde Brigitte die de zuigende mond van Ma op haar harde klit voelde.
“Mijn god Brigitte, wat is dddittttt geeeeeil om zoooo mijn mooooeeeeeder te neuken” kreunde ik overstuur en in opperste staat van geilheid ragde in ondertussen mijn staalharde lul in het kontje van Ma.
Daarna begonnen we Ma in steeds wisselende standjes te neuken. Schaamteloos en in feite zonder enige rekening te houden met mijn moeder die ondanks alles genoot. Heerlijk.
Om het tempo even te onderbreken en weer een beetje op adem te komen lieten we Ma los en zetten haar op de bank. Ik verwijderde de touwen want dat was ondertussen onzin geworden.
Nu kon ik even het zweet van mijn lichaam afspoelen om daarna weer de kamer in te komen.
“Brigitte was bezig zichzelf te vingeren en zorgde ervoor dat haar sappen werden uitgesmeerd over de lippen van Ma.
Ik besloot om te kijken en speelde zelf even met mijn lul.
“Kom maar even naast me staan, dan pijp ik je even en kan je toch kijken naar je moeder en naar mij” sprak Brigitte liefdevol tegen me.
“Gezellig toch op deze manier. Als je geil bent dan weet je nu dat je moeder of ik je meteen van dienst kan zijn. Dus niet jezelf of ons tekort doen hè!
“En ben je het ermee eens dat die gaatjes van je gebruikt mogen worden of niet?” vroeg Brigitte aan Ma die in feite niet anders kon dan toegeven.
“Laat het dan zo blijven en we houden onze mond tegen iedereen” sprak Brigitte uit en nodigde Ma en mij voor vanavond bij haar thuis uit.

“Ik ga zo naar huis en zie jullie straks bij me. Nu maken we je even goed klaar als beloning” lachte Brigitte, drukte mijn moeder tegen de zitting van de bank en trok haar benen naar haar nek en klemde die vast met haar armen. Ik zorgde ervoor dat Ma zich verder niet kon bewegen en keek toe hoe de vingers van Brigitte verdwenen in de nu zachte rode kut van Ma, op zoek naar haar G-spot.
Meteen begon Brigitte deze te bewerken en stopte niet eerder dan wanneer Ma gillend en spuitend klaarkwam.
“Waar wil jij je zaad inspuiten E.J.? In haar mond, kut of kont” kreunde Brigitte.
“Ik wil klaarkomen in haar kut. Ik wil kijken hoe mijn zaad uit haar kut loopt, tussen- én over haar benen” kreunde ik en drukte meteen mijn lul in het kutje van Ma en begon haar weer te neuken, met mijn handen onder haar billen en de handen van Brigitte op haar borsten.
Enkele minuten stootte ik rustig maar diep in op het kutje van Ma in en met een meer dan luidde brul spoot ik mijn zaad in haar terwijl Brigitte zich ondertussen had ontfermd over mijn ballen.
Langdurig spoot ik straal na straal tegen de baarmoeder van Ma en bleef uitgeput tegen haar aanliggen en trok me van haar af toen mijn lul uit haar kutje glipte.
“Wil jij zijn lul schoonlikken of zal ik het voor je doen Charlotte” vroeg Brigitte rustig.
“Ik zal het doen” sprak Ma zachtjes, draaide zich om, nam mijn ballen in haar hand en plaatste haar mond over mijn lul.
Terwijl ze me aankeek begon ze haar hoofd te bewegen en zachtjes gleed haar tong en lippen over mijn lul en zoog ze het beetje zaad uit mijn eikel”

“Mooi. Ik ga naar huis en jullie hebben nog even de tijd voor elkaar” lachte Brigitte en vertrok naar huis.
“Wat was dat een heftige ervaring E.J.” sprak Ma zachtjes.
“Vond je het lekker?” vroeg ik maar omdat ik me ergens, nu de ergste geilheid was vertrokken zorgen begon te maken.
“Dit was niet de bedoeling. Ik vond het spannend en leuk om je uit te dagen maar je kan toch niet je eigen moeder neuken met behulp van Brigitte!” antwoorde ze.
“Ik hoop dat je er net als ik van genoten heb Ma. Zo niet dan stop ik er meteen mee maar eigenlijk zou ik ermee door willen gaan op onze manier”
“Dus jullie willen hiermee doorgaan?” sprak Ma zachtjes waarna ik haar tegen me aantrok.
“Ja Ma. Ik wil dat je geniet maar ook ik wil genieten. Maar ik verwacht ook eigen initiatief dus ook ik sta helemaal voor je klaar. Je mag zelf bepalen wat je wilt voelen en hoe. Doe je het niet dan zou het zomaar kunnen dat Brigitte en ik je gewoon lekker nemen” lachte ik terwijl ik haar tepels streelde met mijn vingers.
“Wat ga je nu met me doen?” vervolgde Ma het gesprek.
“Ach Ma, we hebben nog alle tijd voordat Pa thuiskomt, dus rustig aan en laat ons genieten van je heerlijke lichaam. Wat er straks bij Brigitte gaat gebeuren weet ook ik niet maar ik heb wel een idee” lachte ik en liet haar tepels lost en masseerde die liefdevol en plaatste mijn mond op die van haar.
Meteen vonden onze tongen elkaar en draaide Ma rustig rondjes om mijn tong én door mijn mond en begon weer licht te hijgen.
Even haalde ik mijn tong uit haar mond en keek haar aan.

“Ik heb het gevoel dat je het wel prettig vind zo of niet. Je kan het nu zeggen want je hoeft je niet voor mij meer te schamen. Ik heb je immers al tussen je billen geneukt en je hebt mijn zaad van mijn lul gelikt en nu zit je met harde tepels te hijgen met mijn tong in je mond” ging ik verder.
“Ik had dit niet verwacht maar zeker weten dat het wel lekker is. Ik moest even alles op me in laten werken want jullie overvielen me. Maar vertel het tegen niemand” sprak Ma zachtjes, pakte mijn lul vast en keek naar haar eigen hand die me langzaam begon af te trekken.
Weer staalhard door alle emotie stond mijn lul overeind.
“Ga je me aftrekken Ma. Want als je zo doorgaat spuit ik weer mijn zaad over je hand” kreunde ik.
“Als je dat wilt dan doe ik dat voor je” sprak Ma en meteen voelde ik de druk van haar hand op mijn lul.
“Wacht even Ma” sprak ik, stond op en trok Ma overeind.
“Wat je de eerste keer buiten deed toen we bij elkaar stonden en ik voor het eerst helemaal naakt zag toen we onze schoenen even uit moesten doen. Dat was een speciaal moment voor me toen je me even aftrok. Ik wilde toen zo graag klaarkomen en ergens ook weer niet.
Maar nu zou ik graag willen dat je me aftrekt en klaar laat komen” sprak ik ergens geëmotioneerd.

“Pak jij even de telefoon en bel Brigitte op. Laat haar maar zeggen wat je moet gaan doen” lachte ik haar toe en gaf haar haar telefoon.
Toen Ma Brigitte aan de lijn had legde ze uit waarvoor ze belde en even later kreeg ik de telefoon in mijn hand gedrukt.
“Wat wil jij dat ze bij je moet doen” lachte Brigitte.
“Eigenlijk wil ik van haar kontje genieten” gaf ik mijn voorkeur aan.
“Wel, dan doe je dat toch. Neem haar zoals je zelf wilt.
“Oké, dat ga ik regelen. Tot straks” en verbrak de verbinding.

“Ga op je knieën zitten met je gezicht op de grond. Dan staat je kontje mooi naar achteren en ga ik even kijken hoe lekker je eruit ziet” gaf ik aan en keek niet veel later tegen de strakgespannen billen van mijn moeder.
Haar kontgaatje was duidelijk zichtbaar en ook haar schaamlipjes terwijl haar kutje min of meer openstond.
Weer maakte ik mijn vinger nat en duwde die tussen haar billen, diep in haar kontje en vingerde haar op mijn gemak waarbij ik genoot hoe ik mijn vinger diep in en uit haar zag glijden.
“Zo lekker Ma. Heerlijk om je zo te zien zitten”
“Je laat me er op deze manier uitzien alsof ik je privéhoertje ben” kreunde Ma.
“Maar Ma, zo mag je het niet ervaren hoor. En ook niet van Brigitte. Maar straks mag je me misschien helpen om Brigitte in haar kut of kont te neuken. Lijkt je dat iets?
glunderde ik al op voorhand.
“Ik denk dat ik je niet hoef te helpen omdat Brigitte toch met je zal gaan neuken. Ik ken haar wat dat betreft” kreunde Ma toen ik mijn 2e vinger in haar kontje drukte.
“Nu ga ik even zelf genieten van je dus ga op je zij liggen en trek je benen naar je borsten” gaf ik aan en ging achter haar liggen.
Ik maakte Ma helemaal los, pakte weer de vaseline en smeerde haar kontje diep in en meteen ook mijn lul en drukte die langzaam genietend weer in haar.
Toen ik in haar zat ging ik goed liggen en trok Ma stevig tegen me aan en voelde hoe mijn lul weer een stukje verder bij haar naar binnen gleed.
Met mijn handen op haar borsten begon ik Ma weer te neuken. Niet gehaast maar rustig. Ik wilde nog meer bewust voelen hoe haar kontje zich samentrok over mijn lul en door de vaseline schoof ik moeiteloos in en uit haar.
“Doe ik het goed?” vroeg Ma rusteloos.
“Je doet het heerlijk Ma en ik ruik mijn zaad dat nog steeds uit je geile kut loopt. Straks vul ik je kontje” gaf ik kreunend aan en voerde het tempo weer een beetje op.
Na 20 minuten neuken was ik ondertussen vol vuur me aan het uitleven op Ma die ondertussen over de vloer werd geschoven door de harde slagen in haar kontje.
Ondertussen had ik mijn been over die van haar geplaatst en met volle slagen neukte ik nu mijn moeder, stevig vastgehouden, op haar plek.
In een moordend tempo schoof ik mijn lul diep in haar kont terwijl mijn ballen tegen haar billen sloegen. Ik voelde de harde tepels en trok eraan.
“Ohhh E.J., rustiger, je kan nietttttt diiieeeeepppeeeeeeer in me. Toe dddddddooooooooe rustig” gilde Ma steeds harder onder mijn slagen.
“Ik ga niet in je klaarkomen, straks spuit ik je helemaal vol wanneer je in de armen van Brigitte ligt. Dan mag je zelf ook klaarkomen. Ik neuk je nog even en dan stop ik” kreunde ik en trok me meteen terug tussen de billen van Ma die bijna levenloos bleef liggen.

Met een glimlach legde ik haar op haar rug en opende haar benen maximaal en drong met mijn vingers in haar spleet en zocht haar G-spot op die ik begon te masseren.
Na 10 minuten spoot Ma een golf kutsappen over mijn hand gevolgd door een langgerekte gil die aangaf dat ze klaarkwam.
Bijna schreeuwend onderging Ma een langdurig orgasme en spoot met ver geopende benen weer een flinke lading sap over mijn hand.
Afgemat bleef Ma liggen met geopende benen en keek ik naar haar drijfnatte benen en kut.
“Je ziet er zo heerlijk uit Ma. Zo lekker en ging met mijn mond op haar kutje om die te likken.
Met mijn vingers spreidde ik haar schaamlipjes uit elkaar en drukte mijn mond op haar klitje en zoog daar stevig en regelmatig op.
Toen voelde ik de handen van Ma mijn gezicht hard op haar klit drukken en met een vreselijke gil kwam Ma weer klaar en liet haar sappen vrijelijk de loop in mijn mond.
Rustig ging mijn tong over haar klit en stopte om haar het heerlijke gevoel te laten behouden.
“Wat doe je allemaal met me? Wat gebeurd er allemaal” sprak Ma met gesloten ogen.
Ik stond op en opende de ramen om de kamer van alle geile luchten te verlossen voordat mijn vader eventuele vragen zou stellen.
“Jij blijft naakt rondlopen totdat Pa thuiskomt, dan kleed je je aan en gaan we direct na het eten ons klaarmaken om te gaan “sporten”. Hardlopen doen we niet en gaan meteen door naar Brigitte”.
Net voor thuiskomst van mijn vader was de kamer in orde en gelucht, het eten stond klaar en Ma was weer gekleed. Wel liet ik in de tussentijd mijn vingers over haar billen glijden of trok haar tegen me aan.

Na het eten gaven we aan dat we even naar Brigitte zouden gaan om een trainingsschema door te nemen wat vanmiddag was besproken en daarna te gaan hardlopen en vertrokken niet lang daarna en hoorden mijn vader nog zeggen dat hardlopen na het eten niet best is
Hij heeft gelijk wist ik. Hij had meer dan gelijk!

“Jullie zijn er vroeg bij” lachte Brigitte die de deur verder opende en ons binnenliet.
We keken naar haar luchtig zwarte catsuit dat nauwsluitend om haar lichaam zat waarbij haar borsten strak werden vastgehouden.
“Draai je eens om Charlotte en buk. Ik wil even kijken of E.J. zich nog heeft laten gaan” sprak Brigitte rustig en keek hoe Ma haar jurk omhoog trok en bukte.
“Hou zelf maar je billen uit elkaar zodat we kunnen kijken” ging ze verder en keek samen met mij naar het ondertussen weer gesloten kontje van Ma.
“Je ziet er heerlijk uit dus kom maar verder de kamer in” ging ze verder en konden we haar volgen naar de kamer.
Even later sprak ik Brigitte bij van hetgeen ik na haar vertrek met Ma had gedaan en hoe ze gillend en schreeuwend was klaargekomen.
“Mooi, dan weten de buren dat je goed bent klaargekomen” begreep Brigitte.
“Reken maar van Yes” lachte ik ergens vol trots.
“Als ze maar niet gaan klagen” lachte Brigitte “en anders moeten ze maar meedoen. Wat denk jij E.J.” vervolgde ze haar zin lachend.
“Hm, zij ziet er wel goed uit dus aan mij zal het niet liggen” antwoorde ik.
“Hm. Dus je bent zelfs al bereidt om je moeder te delen met mij en anderen. Dat klinkt perfect. Daar moeten we maar eens goed over nadenken E.J.” sprak Brigitte serieus.
Brigitte haalde de koffie uit de keuken en zette die op de tafel voor ons. Met mijn ogen volgde ik haar billen. Eigenlijk tastbaar dus liet ik even mijn hand erover gaan.
“Ben je alweer geil. Je hebt net nog je moeder uitgewoond en nu zit je al weer aan mijn billen. Heb je dan nooit genoeg” lachte Brigitte die wel bleef staan.
“Eigenlijk niet zoals ik nu naar je billen kijk” antwoorde ik en taste via de binnenkant van haar dijen naar haar kutje.
“Je hebt vandaag goed geluisterd naar me zo te voelen. Dat vind ik wel prettig. Daar kunnen Esmee en Ruud nog wat van leren” lachte Brigitte toen ze over haar kinderen sprak.
Esmee was ongeveer 3 jaar ouder dan ik en Ruud zal zo’n beetje mijn leeftijd zijn schatte ik in maar had nooit echt contact met hen gehad omdat ik ze wat arrogant en bazig vond. Maar goed, met hun moeder kon ik wel goed opschieten had ik vandaag bemerkt.

“Dan moet je zo ook maar eens wat strenger aanpakken” lachte ik.
“Dat ben ik dan ook van plan. Vanmiddag heb ik eindelijk zelf ervaren hoe dat kan zijn en dat beviel me uitstekend” lachte Brigitte.
“Dan heb ook jij speeltjes bij de hand voor je geile lusten, net als ik Ma daarvoor heb” gaf ik als voorschot.
“Als ze zijn zoals jij dan heb ik hier twee ontembare jonge beesten. Dat zal ik niet aankunnen” ging Brigitte erop door.
“Welnee, je kan ze toch opdracht geven om jou klaar te laten komen. Jij hoeft hun niet te laten klaarkomen. Het gaat immers om jou, net als bij ons het geval is” antwoorde ik.
“Je hebt in feite gelijk. Ook ik moet nog even wennen merk je. Maar inderdaad. Ik hoef dan alleen maar te genieten” lachte Brigitte en keek zwijgzaam naar het raam.
“Wordt het je toch teveel dan bel je mij en Ma. Ruud kan je zich laten uitleven op Ma en ik neem Esmee wel onder handen, jij doet gewoon wat je wilt” opperde ik in de hoop om ooit Esmee flink te kunnen neuken.
Ma zat stil aan de koffie en hoorde alles aan en het kon niet anders dan dat ook zij de gevolgen begon te overzien wanneer Esmee en Ruud betrokken zouden worden in het spel.
“Je hebt gelijk. Dat ik dat zelf niet kon bedenken maar het geeft wel ideeën” hoorde ik Brigitte zeggen.
“Hoe denk je dat aan te pakken?” vroeg ik maar.
“Wat dat betreft precies hetzelfde als je moeder. Gewoon nemen, iedereen weet dat sex en porno heerlijk is. Kwestie van je openstellen en luisteren. Zo moeilijk kan het niet zijn. En niet luisteren betekent niet klaarkomen. Zo makkelijk is het ook weer”
“Klaarkomen moet een beloning blijven. Geen regelmaat” ging ik verder op het onderwerp in.
“Straks komen ze thuis en dan moeten we weten wat we willen en vooral hoe” sprak Brigitte langzaam.
“Motivatie en uitleg biedt in dat geval altijd uitkomst. Daarna stuur je ze één voor één onder de douche en dan zal Ma hun kunnen wassen ofzo. Ondertussen kunnen wij aanwijzingen geven van hoe we het willen. Dan weten ze meteen hoe de vork in de steel zit. De rest zal wel vanzelf gaan” was mijn voorstel.
“We kunnen ook ons tegoed doen aan je moeder en zodra ze binnenkomen dan zien ze het vanzelf en kunnen we hun reactie peilen” gaf Brigitte aan.
“Maar” vervolgde ze haar zin. “Jij ziet het wel zitten om met regelmaat de kut van Esmee van zaad te voorzien en je hebt er geen moeite mee om Ruud de baarmoeder van je moeder te laten vullen?”
“Welnee, dat is juist heerlijk.

In de tussentijd dat we aan het wachten waren op de kinderen van Brigitte werden we voorzien van een borrel en hadden het over de afgelopen middag. Ook Ma liet van zich horen en had zich bij het geheel neergelegd want ondanks dat ze in het beging iets afkerig tegen alles aankeek had ze intens genoten.
“Ik denk dat Esmee en Ruud ook gaan genieten, daar moeten we in ieder geval voor zorgen sprak Ma die zich verheugde op eventuele ontwikkelingen.

Het was Brigitte die naast Ma ging zitten en met haar begon te vrijen. Met een glimlach keek ik toe en zag hoe de borsten van Ma al snel tevoorschijn werden gehaald waarna Brigitte al pratend haar vingertoppen over de tepels van Ma liet glijden.
Terwijl beide dames met elkaar bezig waren hoorden we de voordeur open gaan en kwamen de kinderen binnen en waren stom verbaast toen ze zagen hoe hun buurvrouw met haar borsten bloot op de bank zat naast hun moeder.

‘Wat zijn jullie laat en waar komen jullie vandaan?” sprak Brigitte meteen haar k**s toe.
“Wat gebeurd hier moeder?” vroeg Esmee hoogst verbaast.
“Ik denk dat ik de vragen hier stel op dit moment dus………?’ ging Brigitte gespeeld streng verder.
“Wij komen van vrienden af waar we even hebben zitten praten” zei Ruud die zijn ogen niet van de borsten van Ma af kon houden.
“We hadden toch afgesproken dat jullie meteen naar huis zouden komen of heb ik dat verkeerd? Waarom luisteren jullie niet?” ging Brigitte in de aanval.
“Het maakt toch niet uit die paar minuten? We zijn oud genoeg dus zo erg kan het niet zijn!” gaf Esmee venijnig aan.
“Ik wil dat jullie luisteren. Wat ik wil zullen jullie toch echt moeten doen. E.J. klaagde vanmiddag ook al dat wanneer hij iets aan zijn moeder vraagt ze steeds een eigen mening had en niet luisterde. Dat kan niet de bedoeling zijn en dat hebben we Charlotte vanmiddag uitgelegd en ze was het ermee eens. Ze heeft belooft dat ze beter naar E.J. zou gaan luisteren en met E.J. heb ik afgesproken dat ik hem zal helpen wanneer ze gestraft moet worden wanneer ze de fout in is gegaan. En dat was net ook het geval” legde Brigitte de nieuwe situatie in het kort uit.
“Jij gaat meteen maar onder de douche en Charlotte zal je wassen zodat het goed gebeurd” sprak Brigitte tot haar verbaasde zoon.
“Ik kan mezelf tegenwoordig wassen Moeder, ik meende dat je dat al wist” gaf ook Ruud geïrriteerd aan.
“Naar boven jij, Charlotte gaat met je mee!” waarna Ma opstond en tegen Ruud zei dat hij maar moest meekomen om erger te voorkomen.
Ruud keek nog steeds naar haar borsten en zag haar tepels strak vooruit staan en liep in een automatisme naar de douche, gevolgd door Charlotte.

“Waarom ben jij zo dwars Esmee? ging Brigitte meteen tegen haar dochter tekeer.
“Ik heb met E.J. afgesproken dat hij me gaat helpen om jou te leren luisteren. We hopen dat het op een normale manier kan gaan en anders zullen we andere maatregelen moeten nemen.
Charlotte zal Ruud voor haar rekening nemen zoals je heb gezien” sprak Brigitte rustig en keek haar dochter indringend aan die door de onbekende situatie onzeker begon te worden.

“Ben jij met Ruud naar jullie vrienden geweest terwijl jullie wisten dat jullie op tijd thuis moesten wezen. Wat hebben jullie gedaan daar? Een feestje soms gehad met elkaar?” vroeg ik toch wel onzeker in de hoop dat ik dat niet overbracht op Esmee.
“Nee, we hebben geen feestje gehad en we hebben alleen met elkaar gepraat. We waren daar met een man of 8” legde Esmee de situatie uit.
“Kom jij eens hier voor me staan Esmee!” snauwde Brigitte haar dochter toe die schoorvoetend op haar moeder afstapte en voor haar bleef stilstaan.
“Doe je handen op je rug” sprak Brigitte plots uiterst rustig.
“Draai je om” ging ze verder en toen Esmee zich omdraaide pakte Brigitte haar polsen vast en wenkte me naar haar toe.
“Kijk jij eens in haar slipje of ze zaad in haar kut heeft” vroeg ze aan mij toen ik voor Esmee stond.
“Mam, laat me los en doe normaal” gaf Esmee geschrokken aan en voelde direct mijn warme handen lang haar knieën omhoog gaan waarna ik meteen haar slipje langzaam naar beneden trok terwijl Brigitte haar dochter stevig vast hield.
Toen het slipje van Esmee op haar knieën hing stroopte ik haar jurk omhoog en keek tegen haar geschoren kutje aan en liet meteen mijn vingers over haar kutje gaan en drukte die even snel naar binnen en liet mijn vingers zien aan haar moeder.
“Ze heeft geen zaad in haar kutje dus ergens kan ze gelijk hebben maar ze kan natuurlijk ook gepijpt hebben” sprak ik tegen Brigitte.
“Heb je de jongens daar gepijpt of niet?” ging Brigitte verder.
“Mam, ik heb niet geneukt en niet gepijpt. Doe even normaal. Ik kan toch wel naar vrienden gaan als ik wil. Er is niets gebeurd zeg ik toch” sprak Esmee zachter uit en voelde mijn vinger langzaam over haar klitje gaan.
Zwijgzaam streelde ik het klitje van Esmee die steeds meer probeerde om los te komen maar werd nog steeds strak vastgehouden door haar moeder.
“We gaan naar boven om te kijken of Ruud doet wat Charlotte zegt. En jij gaat vanaf nu eveneens luisteren” gaf Brigitte aan. Ik deed het slipje van Esmee helemaal uit en trok haar dochter mee naar boven.

“Luister nu toch Ruud, kleed je uit want anders hebben we beiden een probleem” hoorden we Charlotte bijna smeken tegen Ruud die nog steeds aangekleed in de douche stond.
“Blijf hier staan en waag het niet om weg te lopen” gaf Brigitte Esmee aan en liep meteen op Ruud af, pakte zijn polsen en deed die op zijn rug.
“Kleed hem uit Charlotte, nu zal hij wel luisteren” sprak Brigitte langzaam uit en we zagen hoe de blouse en later de broek en boxer van Ruud werden uitgetrokken.
Poedelnaakt stond Ruud in de douche, bekeken door 4 andere mensen waaronder zijn moeder en zuster.
“Ma, ook jij uitkleden!” gaf ik meteen aan en Ruud volgde de handen van Charlotte en zag hoe ze zich voor onze ogen uitkleedde.
Meteen daarna pakte Ma de zeep en smeerde Ruud helemaal in en bewust van alles werd zijn lul harder en harder.
Ook de ballen en lul van Ruud werden onder handen genomen waarbij Ma Ruud in feite voor onze neus werd afgetrokken.
“Esmee, uitkleden en onder de douche” sprak Brigitte en meteen pakte ik Esmee vast en werd ze door haar moeder uitgekleed.
“Charlotte, was haar ook en Ruud, jij komt naast me staan” gaf Brigitte aan.
“Dit gebeurd er nu wanneer er niet wordt geluisterd” sprak ze tegen Ruud, ging achter hem staan en nam zijn lul in haar handen en begon hem af te trekken terwijl ze meteen met zijn ballen speelde.
Met een geil blik bekeek ik de ondertussen naakte borsten van Esmee en zag de handen van Ma over haar lichaam gaan.
Nadat het zeep van haar lichaam was gespoeld draaide Ma Esmee om en liet haar vingers door de kut van het jonge meisje glijden.
Ook ik begon me uit te kleden en zag Esmee met grote ogen kijken naar ook mijn rechtopstaande lul waarna ik naast haar ging staan.
Weer gleden mijn handen tussen haar benen terwijl Ma de tepels van Esmee begon te bewerken.
“Jij blijft zo staan” gaf Brigitte aan en stond in een mum van tijd eveneens naakt in de douche.
“Wil je dat Esmee je pijpt?” vroeg Ma aan me.
“Dat is een goed idee Ma” lachte ik en keek even hoe Brigitte haar zoon nog steeds aan het aftrekken was.
“Zo, nu allemaal even luisteren om misverstanden te voorkomen” sprak Brigitte tot ons.
“Ik heb besloten, samen met E.J. dat mijn of zelfs ons leven anders gaat worden. Met E.J. heb ik de afspraak dat hij en ik zo vaak met elkaar neuken als we willen. Ook neukt hij zijn moeder. Datzelfde geldt vanaf nu ook voor jullie. Wanneer ik wil, op welk moment dan ook dan doen jullie wat ik wil. Dus Esmee zal me beffen en vingeren en Ruud zal mij of wanneer ik of E.J. dat wil Charlotte moeten neuken. Zo vaak als we dat willen en willen zien.
Esmee stelt zich meteen volledig open voor de harde lul van E.J. die van haar kut gebruik mag maken wanneer hij wil. Duidelijk?” hoorden we Brigitte zeggen.

Nog niet van de verbazing bijgekomen werd Esmee door Ma op haar knieën gedrukt en hield haar gezicht vast ter hoogte van mijn lul.
“Loslaten Ma, dat regel ik zelf wel” was mijn reactie en pakte Ma vast.
“Kom we gaan naar de huiskamer” gaf ik aan en we vertrokken weer naar beneden.
“Ma, op je knieën en jij Ruud, gaat hier zitten” ging ik verder en toen Ruud zat pakte ik Ma bij haar gezicht en plaatste haar mond op de lul van de verbaasde Ruud.
“Laat je pijpen en wil je neuken dan doe je dat. Je bent vrij in alles en jij Ma, doe je best en laat hem genieten” beëindigde ik het gesprekje, pakte Brigitte bij haar middel en ging naast Ruud zitten. Let op je moeder. Wil je haar neuken dan wissel je maar!”sprak ik tegen hem, pakte Brigitte bij haar hoofd en plaatste haar over mijn lul om me te laten pijpen. Esmee, kom naast me zitten want ik wil met je vrijen”

Luid kreunend liet Ruud zich door Ma pijpen. Op haar gemak gleed zijn lul door haar mond terwijl haar handen zich sloten om zijn ballen. Iets verder ging Ruud onderuit zitten zodat hij zijn benen over de schouders van Ma kon leggen en genoot van haar warme mond terwijl hij keek naar zijn zuigend smakkende moeder en een licht kreunende zuster.
Toen Ma de lul van Ruud uit haar mond wilde laten glijden om hem even af te trekken pakte Ruud haar gezicht vast en drukte zijn lul dieper in de mond van Ma. Steeds verder kwam Ma in problemen en kokhalzend moest ze hem verder pijpen.
Plots drukte Ruud zijn lul diep in haar mond zodat zijn eikel eerst tegen en even later in haar keel gleed zodat Ma gedwongen werd om door haar neus te gaan ademen. Lange draden speeksel werden zichtbaar tussen zijn lul en haar mond wanneer hij zijn lul uit haar keel haalde om die meteen schaamteloos en zonder remmingen weer diep in haar keel drukte.
Ik besloot om bij zijn moeder hetzelfde te doen zodat Esmee beide vrouwen bijna in paniek zag pijpen en koortsachtig naar lucht hapten.
Esmee koos eieren voor haar geld en deed haar uiterste best om me tevreden te stellen en vrijde vol tederheid met me door haar hand op mijn wang te leggen en zacht kussend en likkend mijn mond en gezicht te beminnen.
“Doe ik het zo goed voor je?” vroeg Esmee.
“Je doet het heerlijk” sprak ik snel en voelde meteen weer haar tong.

Ondertussen begon ik neukbewegingen in de mond van Brigitte te maken maar wilde haar neuken. Ik wilde mijn staalharde lul tussen haar dijen voelen. Ik wilde het zoete sap uit haar kut over mijn lul en ballen voelen stromen en trok haar dus overeind, deed haar benen uit elkaar en liet haar op me zitten. Meteen begon Brigitte met haar heupen te draaien om mijn lul zo diep en geil mogelijk in haar kut te voelen en begon harder te hijgen.
Ruud wilde dat Ma het voorbeeld van zijn moeder volgde en niet veel later werd de geile kut van Ma gesplitst door de harde lul van Ruud.
2 Hevig bewegende-, neukende vrouwen zaten bovenop onze lul waarbij ze met regelmaat onze eikel tegen hun baarmoeder voelde tikken.
Esmee lag met geheel open mond met me te vrijen en keek vanuit haar ooghoeken naar haar moeder en gaf Ruud aan dat hij zijn lul in de kont van zijn moeder moest drukken.
“Neuk die slet in haar kont terwijl ze al in haar geile kut wordt geneukt Ruud. Neem haar te grazen. Ze liet E.J. net in mijn slipje kijken om te zien of ik geneukt had” lachte ze gemeen, pakte haar moeder vast en hield die op haar plaats toen haar broer zijn lul voor het kontje van zijn moeder zette en in haar doordrong.
Met een diep gegrom voelde Brigitte zich machteloos splijten. Nog nooit had ze 2 lullen in haar lichaam gevoel en liet zich tegen mijn borst vallen toen Ruud met zware slagen zijn lul in en uit het kontje van zijn moeder liet glijden.
“Nu mag je eens zien hoe ik masturbeer” lachte Esmee naar haar broer, opende haar benen en liet ons zien hoe haar geoefende vingers zich moeiteloos een weg baanden naar haar gevoelige plekje.
Ook Esmee begon harder te hijgen toen ze Ma aanstalte zag maken om ook te masturberen.
Pas nu kwam er rust en waren we aan elkaar gewend zodat Ruud zich vol op zijn moeder richtte en haar meedogenloos teisterde met zijn lul in haar kont terwijl ik vol vuur haar goed gesmeerde kut onder handen nam.
“Charlotte, stop met vingeren en lik mijn kut” hijgde Esmee en zag Ma meteen opstaan en haar mond op haar kut zetten. Meteen voelde Esmee de zuigende mond van Ma op haar klit wat een aanhoudend geil gekreun opleverde.
Ik liet Ruud opstaan en haalde Brigitte van mijn schoot en duwde haar voor me tussen mijn benen.
“Pijpen nu en jij Ruud, neem haar maar goed in haar kont” lachte ik terwijl ik mijn vingers onder de billen van Esmee liet glijden, op zoek naar haar kontje.
“Laat Ma anders lekker je kontje likken. Ze zit toch vlakbij” lachte ik tegen Esmee en keek weer naar Ruud waar het zweet op zijn voorhoofd stond.
“Ik ga zo klaarkomen” stamelde hij en meteen duwde ik Ma van me af en hield haar gezicht voor zijn lul.
“Spuit je zaad in haar mond” gaf ik aan en zacht een enorme hoeveelheid zaad meteen uit zijn lul spuiten, recht in de mond en over het gezicht van Ma die alles probeerde op te vangen en door te slikken.
Door het geile uitzicht besloot ik ook klaar te komen en ging voor Brigitte zitten en hield ik haar gezicht vast.
“Ik wil op mijn gemak in je mond klaarkomen, dus niet pijpen maar je mond alleen om mijn lul” sprak ik. Meteen pakte ik de hand van Esmee om me zachtjes te laten aftrekken en met een harde kreun spoot ik mijn zaad in haar keel.
Verwilderd keken Ma en Brigitte naar onze nog harde lullen en keken verbaast toen ik Esmee pakte en mijn lul zonder aankondiging diep in haar kut duwde en haar begon te neuken.
Ruud bleef niet achter en duwde zijn lul in de mond van zijn zuster.
We neukten Esmee een aantal minuten en toen Brigitte haar vingers over mijn ballen liet gaan terwijl Ma zich over de ballen van Ruud ontfermde spoten we niet veel later Esmee geheel vol met zaad.
“Ga maar meteen staan Esmee en laat Ma je kontje likken terwijl je moeder mijn zaad uit je kut gaat likken” gaf ik aan en keek samen met Ruud toe hoe beide vrouwen Esmee zo snel mogelijk naar een enorm hoogtepunt likten.

Uitgeput gingen we op de bank zitten om later wat te drinken te pakken.
“Dit is wat ik wil” lachte ik en keek naar Ruud en Esmee.
“Blijven jullie meedoen of toch maar niet?”
Beiden bleven meedoen dus dat was onze nieuwe afspraak voor de toekomst.

“Alles gaat dus in het teken van sex staan” lachte Esmee.
“We kunnen natuurlijk ook spelregels instellen” lachte Brigitte die voorstelde om iedereen om de beurt steeds een ander bij het spel te betrekken. Op welke manier was niet aan de orde. De nieuwe moest geneukt worden of anders goed kunnen neuken. Wie het is is evenmin belangrijk mits………..”.
Nu dit voorstel werd aangenomen tosten we wie de eerste zou zijn die een introducé zou meenemen.
Het werd Esmee die de eerste keuze moest maken en waren benieuwd wie het zou worden.
“Wie het gaat worden weet ik nog niet dus dat horen jullie nog wel” lachte ze en begon me weer te pijpen.
Ma en Brigitte verlieten de kamer en gingen naar de slaapkamer met Ruud.

“Zo nu zijn we samen” lachte Esmee en trok me mee naar haar slaapkamer.
Daar zakten we op het bed en hoorden af en toe iemand in de kamer naast ons kreunen terwijl we zelf bezig waren.
Op mijn gemak likte ik de natte kut van Esmee en genoot van haar harde klitje en haar rijkelijk vloeiende sappen.
Met mijn tong op haar klitje en 2 vingers in haar kutje lag ik tussen de ver geopende benen van Esmee die haar hand in mijn nek had gelegd.
Met schokkende bewegingen bouwde Esmee haar orgasme op en liet zich plotseling met een harde gil gaan. Golven zacht ruikend sap vulde mijn mond terwijl Esmee in een voorrazend orgasme bleef hangen.
Toen Esmee was bijgetrokken pakte ze haar vibrator en plaatste die in haar kutje.
“Kijk hoe ik mezelf klaar maak, Dat vind ik zo geil wanneer ik bekeken wordt” hijgde Esmee.
“Ga dan voor het raam staan en maak jezelf dan klaar. Misschien zien de overburen je” lachte ik maar keek verbaast toen Esmee inderdaad voor het raam ging staan om te masturberen.
Terwijl ze met zichzelf bezig was plaatste ik me achter haar, opende haar billen en begon haar kontje te likken. Met lange halen likte ik Esmee terwijl ze masturberend voor het raam stond.
“Zie je iemand?” vroeg ik tussen het likken door.
“Nee, ik zie niemand” kreunde ze en zette de vibrator een standje sneller.
Even luisterde ze naar Ma die vreselijk kreunend en bijna gillend klaarkwam. Of dat nu op de lul van Ruud was of op de mond van Brigitte dat was onduidelijk maar klaarkomen deed ze vol overgave.
Volledig op haar eigen gevoel maakte Esmee zich weer klaar en stond trillend voor me waarna ik mijn tong uit haar kontje haalde.
“Nu gaan we kijken hoe E.J. masturbeert” hoorden we Brigitte zeggen zodat ik omringt door anderen met mezelf begon te spelen.
Het bleek een langdurige kwestie te worden omdat ik al zo vaak was klaargekomen zodat Ma besloot om me te helpen.
“Jij met Ruud” gaf ze nog even aan zodat Esmee kon genieten hoe beide vrouwen hun zoons klaar aan het aftrekken waren.
“Ik ga komen Ma” kreunde ik en voelde de handen van Ma om mijn billen zodat ik niet veel later mijn laatste zaad over haar hand spoot. Ruud volgde mijn voorbeeld maar spoot zijn zaad over het gezicht van zijn moeder.
Beide moeders likten elkaars mond en gezicht en naakt vertrokken we weer naar de kamer voor een stevige borrel.
Morgen zou er weer een nieuwe dag komen.

De volgende dag kwam Brigitte naar ons toe om mee te gaan met hardlopen en bespraken we onze gedachten over de vorige dag.
“Het ging eenvoudiger dan ik had verwacht om Esmee en Ruud zover te krijgen” sprak Brigitte onder het rennen uit.
“Dat viel mij ook op maar goed, des te beter denk ik maar” lachte Ma.
“Hou je er wel rekening mee dat Ruud vandaag naar je toekomt. Dit heeft ie me vertelt voordat hij naar zijn werk ging”.
“Ik ben er dus nu op voorbereidt. Laat maar komen” genoot Ma van de vooruitzichten terwijl ik achterop lopend keek naar de wapperende rokjes en blote billen van beide dames.
“Kom jij dan naar mij toe E.J. als Ruud bij je moeder is?” vroeg Brigitte.
Ik haalde mijn ogen van hun billen en versnelde mijn pas zodat ik naast ze mee rende.
“Daar kan je wel op rekenen. Heb zin in je en mijn zak is, denk ik, al weer goed gevuld” lachte ik en legde ondertussen mijn beide handen onder hun rokjes op hun billen.
“Nee, we blijven vandaag met ons vieren. Ik zet de ramen en deuren open want ik moest vanochtend in de schuur wezen en hoorde dat Irma in de tuin gaat werken. Het lijkt me geil om samen bezig te zijn en het haar te laten horen. Dan is ze meteen op de hoogte hoe sex gespeeld moet worden” lachte Ma.

Weer thuis, na het douchen kwam Ruud aanlopen en zag Ma en zijn moeder in slechts een klein slipje rondlopen zodat ik meteen maar koffie voor hem inschonk.
“Was gaaf gisteren joh” sprak Ruud tegen mij in de keuken teerwijl hij zich uitkleedde.
Ik ga zo eerst even met je moeder spelen. Even opwarmen. Dat is toch goed he?” vroeg hij uit beleefdheid en ter bevestiging.
“Haar gaatjes zijn ervoor en wanneer jij haar niet neukt dan doe ik het. Maar luister: Ma laat vandaag de deuren en ramen open omdat Irma in de tuin werkt. Dus hoe beter je Ma onder handen neemt hoe harder ze gilt en kreunt. Ze wil dus Irma choqueren” sprak ik Ruud bij.
“Oké, in dat geval hoop ik dat ze meedoet. Ze ziet er ondanks haar leeftijd goed uit” sprak Ruud.
“Ze is ergens einde 40 dus het moet lukken. Nu maar hopen dat ze naar binnen komt. En komt ze niet spontaan dan neuken we samen mijn moeder en die van jouw. Door het gegil moet ze dan wel komen kijken en kijken we hoe het verloopt.
“Ik heb vanochtend zelfs Esmee nog klaar gelikt. Ze draaft nu zelfs door en loopt zonder slipje nu ergens rond” lachte Ruud.
“Die komt later wel weer aan de beurt. Ben trouwens benieuwd wie ze uitkiest als introducé” gaf ik aan.
“Dan moet je zelf een keuze maken en die met haar bespreken. Misschien kunnen jullie dan samen een prooi uitzoeken. Misschien ook een moeder en dochter” bedacht Ruud.
“Je bent gek” waarna we de kamer inliepen waar Ma op haar knieën op de bank zat met haar hoofd in de kussens terwijl Brigitte haar vingers over de billen van Ma liet glijden.
“Even wachten heren, ik wil Charlotte even klaarmaken. Straks kunnen jullie jullie gang gaan” lachte Brigitte en liet met haar tong een nat spoor na over de billen van Ma.
Het natte spoor stopte bij het kontje van Ma dat werd gelikt waarbij Brigitte ook haar tong diep tussen de billen drukte.
Ma keek ons glimlachend aan en speelde ondertussen schaamteloos met haar klitje zodat ik Ruud meetrok voor haar gezicht.
Enkele seconden later pijpte Ma onze lullen 1 voor 1 af zonder te stoppen met masturberen en zagen we Brigitte eveneens likkend kijken.
Het moest haast wel een vredig tafereel zijn want in alle rust hielden we het gezicht van Ma vast terwijl ze ons doorpijpte.
“Even wisselen. Ik krijg kramp”gaf ze plotseling aan.
Brigitte en Ma wisselden van plaats en we gingen verder met ons spel.
“Ik haalde mijn lul uit de mond van Brigitte om me daarna weer te laten pijpen.
Het was Ruud die zich uit de mond van zijn moeder losmaakte en achter Ma ging staan.
Ma hield zelf haar billen uit elkaar terwijl ik ondertussen de klaargezette pot vaseline pakte en die aan Ruud gaf.
Nadat Ma en Ruud waren ingesmeerd drukte Ruud zijn lul weer in het kontje van Ma en al pratend met elkaar begon hij Ma te neuken.
We hoorden de regelmatige slagen van zijn buik tegen de billen van Ma en dat terwijl Brigitte me met korte snelle rukjes aftrok en ondertussen mijn eikel afzoog.
Een gekmakend gevoel maakte zich van mij meester en pakte ik haar bij haar borsten en bespeelde haar dikke tepels.
Na 5 minuten wilde Brigitte ook anaal geneukt worden en toen beide moeders tegenover elkaar zaten konden ze elkaar aankijken en doorpraten.
Ruud en ik bekeken elkaars vorderingen en hadden onze handen op de heupen gelegd van beide moeders.
Met wisselend tempo neukten we stug door en zagen van elkaar wanneer iemand moest stoppen om klaarkomen te voorkomen.
“Ik ga klaarkomen Ruud!” gaf ik desondanks aan en grommend spoot ik mijn zaad in het kontje van zijn moeder terwijl Ma haar borsten vasthield.
Toen Ruud klaarkwam richtte Ma zich kreunend op en voelde zijn warme zaad diep in haar darmen spuiten. Nu was het Brigitte die de borsten van haar vriendin vasthield.

Toen Ruud zich terugtrok uit Ma ging ze op de grond liggen en wenkte Brigitte naar haar toe die zich over haar lichaam plaatste in stand 69.
Samen zaten we te kijken hoe onze moeders elkaar naar een hoogtepunt werkten en ook hun sappen lieten vloeien.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir