Uncategorized

Wellness… (Ned 8)

Wellness… (Ned 8)
8. Rekenkunde: na 4 komt 5…

Je heup, als we nu nog je linker heup doen ben je rondom je middel gebrandmerkt. Spijtig van die billen en die piemel die niet het helemaal het verhoopte resultaat geven maar toch… de “final touch” bekijken we later nog wel eens.
Je kent de procedure nog wel; wee je gebeente als je er weer eens een knoeiboeltje van maakt, ik sla je verrot, ook op jouw kersverse brandwonde. Begrepen ?

Ja, Mevrouw, deze is gemakkelijk te zetten want ik zie wat ik doe, U zult tevreden zijn.

Ik hoop het voor jou. Anderzijds, mocht het inderdaad aan mijn vereisten voldoen dan heb ik een leuke verrassingen voor jou: een selectie foto’s uit Duitsland .

direct na de branding

Na 6 uur + mislukte op bil :

resultaat na 5 dagen

De branding verliep probleemloos, nou ja, wel pijnlijk natuurlijk maar hoe pijnlijk heb ik reeds in vorige hoofdstukken beschreven; Mevrouw was tevreden dus kreeg ik mijn incentive. Een pakje op gewoon papier afgedrukte foto’s vanuit Duitsland die ik één per één mocht omdraaien en bekijken, bij de eerste foto’s kreeg ik wat uitleg van Mevrouw.

Ik dacht dat ik in een immobiliënkantoor zat, buiten en binnen opnames die het luxueuze van de villa benadrukten en uiteindelijk een luchtopname die me grootte van het domein duidelijk maakten gevolgd door een reeks foto’s van de achtertuin met zwembad en bijhorende faciliteiten en van het tuinhuis. Mevrouw preciseerde dat de faciliteiten gebruikt werden voor Carla’s hygiënische activiteiten maar dat het zwembad natuurlijk verboden terrein was voor haar sinds hun terugkomst.
Het tuinhuis daarentegen was nu haar exclusief terrein, behalve het gebruikelijke tuingerief waarvan zij nu de enige gebruikster was lag er, zoals mijn vrouw al aangekondigd had, ook een lange ketting en een dekentje in.
Dan kwam er een reeks foto’s van Carl; in smoking, in zwembroek, enkele met schitterende mooie jonge vrouwen aan zijn zijde… en twee foto’s van zijn geslachtsdelen, eentje in rust en eentje erect.

Ontgoocheld keek ik mijn vrouw aan. “en Carla” stamelde ik.

Van overdreven dankbaarheid ben jij ook moeilijk te beschuldigen hé Eric ? Ik toon je een twintigtal foto’s zodat je weet in welke luxe omgeving ze verblijft en tenslotte een reeks foto’s van de enige man die, bij mijn weten, in je mond gezeten heeft met zijn pik… in plaats van me te bedanken zeg je dan “en Carla”.

Nu, ik had het min of meer verwacht, ik ken je dus heb ik nog twee leuke foto’s van Carla’s schaamstreek en kont… smakelijk, nu zul je waarschijnlijk ook begrijpen waarom ze nu wenste dat ze er ook met die brandmerken van af kwam.
Dag en nacht moet ze die helse jeuk ondergaan enkel onderbroken door haar wasbeurt die dan weer pijn doet. Regelmatig smeekt ze Carl om niet te moeten edgen want het wrijven over haar schaamlippen en clit is niet lustopwekkend maar een bijkomende marteling waardoor het haar bijna onmogelijk is naar een hoogtepunt toe te werken.

Zelfs Carl ziet in dat haar toestand dusdanig is dat hij een alternatief aan het zoeken is, hij bestudeerd nu de mogelijkheden van piercings.

Je dacht je waarschijnlijk stiekem te gaan aftrekken nadat je foto’s van Carla gezien had viezerik. Wel je mag je nu aftrekken terwijl je de foto’s van Carl en Carla bekijkt; zorg er wel voor dat je spuit op die van Carla, dan kan ik ze scannen, ze zal in de wolken zijn met je liefdesblijken en jouw begrip voor haar toestand.

Zorg maar dat je een stijve krijgt want je hebt er precies niet veel zin meer in.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir