Uncategorized

Zwembad

Zwembad
Ik heb dit verhaal al met meerdere mensen gedeeld, en ik vind het leuk om commentaar te krijgen. Daarom post ik het hier, ik ben benieuwd wat jullie denken.

Het is zomervakantie. Voor het eerst mag ik alleen thuis blijven, de hele maand lang. Mijn broer gaat nog wel mee, hij wil ook graag, maar ik blijf liever thuis. Ik was al eerder een weekje alleen gebleven, maar dit is de eerste keer dat het zo lang is. Gelukkig zijn er nog een paar andere die thuis blijven of pas later met vakantie gaan. Vandaag gaan we zwemmen, we gaan met z’n zevenen met de bus naar het zwembad. Ik ga met Ronald, eigenlijk mijn eerste “echte” vriendje. We hadden op de basisschool ooit bij elkaar gezeten, en elkaar weer ontmoet op een soort examenfeest in een schuur bij iemand die op een boerderij woont. Allebei waren we er “via-via” terecht gekomen, we gingen mee met iemand die iemand kende, en zo kwamen we elkaar weer tegen, omringd door mensen die we eigenlijk niet echt kenden. We raakten aan de praat, en nu zat hij naast me in de bus.

In het kleedhokje merkte ik pas hoe nerveus ik was. Ik had vlinders, misselijk bijna voelde ik me. Ik had zowel een badpak als een bikini meegenomen. Het badpak zat eigenlijk niet meer goed. Ik deed het toch aan, en daarna weer uit. In bikini kon hij zoveel zien….zou hij me wel mooi vinden? En dat plekje daar dan, en dat bultje op mijn rug… Ik kon niet kiezen, ik wilde hem opgeilen maar ook weer niet. Ik wilde dat hij mij kon zien, maar ook weer niet. Uiteindelijk deed ik toch de bikini aan, die zat beter dan het te strakke badpak. Ik voelde mijn hart in mijn keel bonken toen ik het deurtje opendeed en naar buiten kwam, me verschuilend achter het hangertje met kleren. Ik liep naar de kluisjes toe, en daar stond hij…de anderen van ons groepje was ik haast vergeten. Hij was zijn kleren in een kluisje aan het duwen. Ik deed het deurtje open van eentje nog geen twee meter naast die van hem, en nam teveel tijd om alles op te bergen. Uiteindelijk moest ik eraan geloven. Ik deed het deurtje dicht en draaide me opzij. Ik lachte een beetje..en zei “Hi..ben je zover..?”. Hij keek naar me en deed zijn mond open om wat te zeggen. Er kwam een soort halve hoest uit. Hij keek snel op en neer, schraapte zijn keel en zei “hi. ja. eh. ja..”. “Wat een leuke zwembroek” zei ik, wijzend op zijn rood-blauwe broek. Hij keek weer op en neer “ja eh dank je..leuke badkinpak kin bikini”..

Ik had nog geen echte ervaring maar sommige dingen weet je gelijk. Ik voelde me een stuk zekerder nu ik wist dat hij me niet lelijk vond. We liepen naar het zwembad en renden het water in. De anderen waren er al en natuurlijk moesten ze er wat van zeggen..”owww..zeker even de tijd genomen he..” en “Zo lang duurt het toch niet om haar uit te kleden”? Ik kreeg een raar gevoel op het moment dat ik begreep wat ze eigenlijk bedoelden.. Iedereen wist dat we “samen” waren..ze wisten dat het mijn vriendje was.. We waren nu een paar weken “bij elkaar”. We hadden wel gezoend, We hadden samen op de bank gelegen en gezoend maar nog niet echt veel meer. Ik had wel eerder in zijn spijkerbroek een bobbel gevoeld, zijn handen hadden onder mijn blouse gezeten maar verder niet. Vandaag veranderde er een boel. De opmerkingen van de vriendjes en broers van mijn vriendinnen waren een soort toestemming. Ik wilde ook niet onderdoen, dus we zoenden in het bad, en zijn handen hielden me vast rond mijn middel tijdens het stoeien in het water. Toen gingen we samen de lange waterglijbaan af. Een wedstrijdje, er was een groene en een blauwe. Hij zat achter, en ik zat tussen zijn benen. Het licht gaf aan dat we nog moesten wachten dus zo zaten we daar. Ik ging meer liggen. Mijn natte haren op zijn buik en borst. Ik streelde door het haar op zijn onderbenen.

Toen voelde ik het, heel duidelijk in mijn onderrug. Een duidelijke bobbel, die met een schokje bewoog. Hij had een erectie en ik zat er tegenaan. Heel even stokte mijn adem in mijn keel. Toen voelde ik dat het goed was..hij mocht opgewonden van me zijn. Ik duwde nog iets harder met mijn rug tegen hem aan, en ik draaide iets. Zijn erectie rolde mee met mijn beweging, en het was duidelijk dat hij wist dat ik het gevoeld had. Met een schok schrok ik op uit mijn gevoel. Hij had ons afgezet en we gleden naar beneden. Even gilde ik, en ik hield zijn handen vast. Hij hield me vast bij mijn middel. We gleden naar beneden, steeds sneller. Ik gilde weer, kromp ineen en trok mijn handen omhoog. Daarmee duwde ik zijn handen op mijn borsten. Ik voelde hoe hij ze even terug wou trekken, maar daarna harder vastpakte. Ik was nat, en niet alleen van het water. En toen waren we beneden. Met een plons belanden we in het bad onderaan de glijbaan. Ik liet hem los en zwom naar de trap. Hij kwam achter me aan. Heel even draaide ik me om en keek hem aan. Hij was de schaamte voorbij en keek ongegeneerd naar mijn lijf. Ik gaf hem een snelle zoen en zei “nog een keer?”..

Een paar uur later gingen we aankleden en naar huis. We liepen naar onze kluisjes, dollend en lachend. Hij sloeg op mijn billen, ik kneep even zachtjes door de stof heen in zijn soort half-stijve lul. Met onze kleren bij ons liepen we langs de hokjes op zoek naar een vrije. Toen, bijna achterin, zag ik het speciale hokje voor mensen met hele kleine kinderen.. een veel groter hokje. Ik keek snel om me heen, er was verder niemand… Ik fluisterde “sshttt..”, pakte zijn hand vast en trok hem mee.
Hij wou wat zeggen, maar slikte dat snel in. We schoten naar binnen en deden de deur dicht.

Ik draaide me om, we keken elkaar aan. Heel even stonden we stil, alsof we betrapt waren, maar toen stonden we tegen elkaar aan. We zoenden, maar nu “echt” echt..alsof we al uren wachten op dit moment, wat ook zo was. Zijn handen verkenden mijn rug en heupen, zijn vingertoppen duwden onder de rand van mijn bikinibroekje en gleden omhoog naar het knoopje van mijn topje. Hij priegelde er even mee. Ik deed een stapje terug. Heel even keek hij schuldbewust, alsof hij te ver was gegaan, maar dat veranderde snel toen ik het knoopje los trok. Ik gooide mijn topje op het bankje. Hij staarde naar mijn blote borsten. Ik zag de tent in zijn broek, hij had duidelijk een hele stijve. Hij kwam dichterbij en gleed met zijn hand over me heen, van mijn middel over mijn buik naar mijn borsten. Ik keek hem aan, hij voelde dat het mocht.Ik duwde me weer tegen hem aan en onze lippen raakten elkaar weer. Zijn handen verdween nu helemaal in mijn broekje en lagen op mijn billen.
Ik duwde mijn duimen onder de elastieken rand van zijn zwembroek en trok hem langzaam omlaag. Hij werkte mee. Zijn harde stijve sprong naar voren. Met zijn handen nog op mijn billen trok hij mijn broekje naar beneden. We waren voor het eerst naakt bij elkaar, en ik wilde hem. Ik wilde hem voelen, ik wilde hem zien. Mijn hand gleed naar beneden en ik pakte zijn harde stijve vast. Ik had het wel eens eerder gezien, ik had meerdere keren mijn broertje betrapt, maar dat was toch anders dan dit.. Ik draaide en speelde ermee in mijn hand. Ik hoorde een klein kreuntje en ik voelde hem nog harder worden. Mijn vingers klemden zich er om heen en langzaam bewoog ik op en neer. Ik hoorde hem kreunen. Hij wou wat zeggen maar het lukte niet, er kwam alleen een zacht “aahmmpff” uit. Langzaam trok ik zijn voorhuid weer helemaal naar achter. Zijn eikel was keihard. Ook al had ik het nog nooit in het echt gezien, ik wist dat hij zo klaar zou gaan komen. Ik duwde me tegen hem aan. Zijn handen waren van me af gevallen, hij hield zich vast aan de plank waarop je babies kon verschonen en leunde naar achter. Zijn keiharde pik stond recht omhoog, met mijn hand er omheen. Ik ging sneller nu, veel sneller. Ik hoorde een diepe ademhaling met een zacht “uhhmm”, en toen kwam hij klaar. Vier, vijf stralen sperma schoten door de lucht en kwamen met het geluid van een plens water op de grond. “Aaaaww” kreunde hij, terwijl ik hem los liet en mijn armen om zijn nek deed. Dat wilde ik ook, met hem klaarkomen..ik was er klaar voor, en mijn kutje ook… Wild werden we onderbroken..”An ? Ro ?” werd er geroepen…kut..we moesten weg..”Eh jaa bijna klaar” riep ik, en begin gehaast kleren aan te doen. Ik keek vanuit mijn ooghoek, hij was ook gehaast zich aan het aankleden en had zijn handdoek op de vloer gegooid, over de plek heen waar hij was klaargekomen. Gehaast pakten we alles in en kwamen het hokje uit..”Ja alles was vol” verontschuldigde ik me..”Hmm hadden wij gelukkig geen last van..” kreeg ik terug..ik werd vuurrood, van spanning, schaamte en geilheid..

Eenmaal in de bus, onderweg naar waar we wat zouden gaan eten, fluisterde ik in zijn oor “Kom je straks met mij mee naar huis?”…….

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir