Uncategorized

19 jarige fuck

Amateur

19 jarige fuck
ik was een gast van 19 jaar en ik was aan het twijfelen over mij geaardheid want ik viel op jonge gasten van 25 jaar of jonger maar vooral hoe jonger hoe beter. ik had al eens een keer seks gehad met een gast en vond het echt lekker. dus ik zat steeds op een gay chat site want ik ben altijd geil. op begeven moment kom aan de praat met een gast van 19 jaar uit dezelfde woonplaats die ook een paar x seks heeft gehad met gasten en we waren het allebei mee eens dat we het lekker vonden. het klikte goed en we spraken af bij mij thuis want ik was alleen thuis en we waren allebei geil, en ik had al foto’s van hem gezien hij zag er goed uit op foto’s.

ik was echt nerveus (wat ik altijd heb met afspreken ) begeven moment ging de bel en hij stond aan de deur, hij was leuker dan ik dacht. we gingen naar boven en liepen meteen naar de badkamer want we hadden met elkaar afgesproken dat we gingen douche samen. eerst hadden we met elkaar gezoend en toen kleden we elkaar uit. hij was echt lekker , slank lichaam en beetje getint met donkere krullen en bruine ogen en een pik van 19 cm en ongeveer 5 cm dik met een bosje schaamhaar er om heen. toen heb ik de douche aan gezet en gingen we samen douche.

we streelde elkaar en we waren elkaar aan het inzepen. begeven moment pakt hij mij op me bek terwijl hij tegelijk mijn pik vast had in ze hand. ik werd zo mega geil vooral van hem dat ik met hem begon te tongen en toen langzaam naar beneden kussen via ze lichaam tot ik bij ze pik was en toen begon ik aan ze dop te likken en hij had echt een geweldig rechte paal, daarna begon ik heb te pijpen hij was echt geweldig , toen ik klaar was met hem pijpen begon hij mij te pijpen , o hij kon echt lekker pijpen en zoog echt lekker aan me dop, we hebben elkaar heel lang afgezogen in de douche.

begeven moment zij ik van als je wil kunnen we meer doen, dus hij zegt mag ik je lekkere kontje nog een keer zien dus ik zeg is goed dus ik draai met me rug naar hem toe en hij komt tegen me aan staan. hij zegt in me oor, je hebt echt een lekkere ass, vooral omdat je zo’n moedervlek op heb zitten. ik zeg zo tegen hem: krijg je ideeen ? waarop hij zegt ja ik wil je neuken. dus ik zoen hem nog een keer en zeg ga je gang. dus ik ga krom staan tegen de muur ( we gingen het zonder condoom doen want we stonden nog in de douche ) helaas was me douche ruimte te klein en wilde het niet lukken. dus we zeiden tegelijk: zullen we op bed verder gaan.

dus wij gingen naar me bed waar ik meteen al op dogystyle ging zitten. omdat we gedoucht hadden was me gaatje al nat en gleed hij er met gemak in ( en gewoon zonder condoom want we waren te geil ) en hij was me echt hard aan het neuken op me bed maar hij trekte me gelijk ook af. ik voelde me net zijn geile neuk buddy. na half uur kwam ik eindelijk klaar met pik dus hij stopte met trekken en begon verder met neuken. nog niet kort erna kwam hij ook in me klaar , het voelde zo lekker ze sperma in me. ik genoot er heel erg van.

we gingen omste beurt naar de wc om ons te verzorgen . we hebben nog even gezoend op me bed en toen is hij gegaan.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir