Uncategorized

Bezoek

Bezoek
De voordeurknop voelt koud aan op deze winterochtend als ik de deur achter me dichttrek. Mijn adem maakt kleine wolkjes in de lucht, kippenvel trekt over mijn huid. Een heerlijk frisse vriesochtend. De wandeling van een paar straten van mijn huis naar mijn werk is op zulke dagen een prettige gelegenheid om goed wakker te worden. Ik loop mijn favoriete koffietentje in en bestel een latte. Met mijn vingers om de warme beker gevouwen loop ik de laatste straten, en ga mijn kantoor binnen. Nu ja, mijn kantoor, het is een verzamelgebouw met veel kleine bedrijfjes., mijn eigen hokje ligt op de tweede verdieping. Ik loop de trap op, ondertussen de andere huurders groetend die ik tegenkom. Mijn koffie zet ik op mijn bureau, ik zet mijn computer aan en ga zitten. Ik werk wat mail weg, drink mijn koffie, ruim wat papieren op. Zo, aan de slag!

Een half uurtje later word ik gebeld door de receptie, mijn afspraak is er. Ik trek mijn kleding recht, controleer gauw in de spiegeling van het raam of ik er representatief uitzie. Ik heb deze ochtend mijn spijkerbroek en bloes verruild voor een strak maar toch degelijk rokje, een nette bloes en een colbertje. Mijn hakken klikken op de trap als ik naar de hal loop en mijn klant begroet. Ik heb hem nog niet eerder gezien, of toch wel? Ik aarzel even als ik mijn hand uitsteek. Ons contact bestond tot nu toe alleen uit digitale berichtjes, opdrachten en korte conversaties. Hij had aangegeven dat hij in de buurt moest zijn, en het leek hem leuk eens kennis te maken. Maar toch… en ineens weet ik het. In een flits zie ik hem weer zitten, terwijl ik mijn latte die ochtend kocht. Een snelle blik was er tussen ons heen en weer gegaan, een glimlach, een twinkeling in de ogen. Er schiet een vonk door me heen als onze handen elkaar raken, zijn blik doorgrondt de mijne. Ik probeer me professioneel op te stellen, maar mijn stem trilt toch een beetje als ik voorstel naar mijn kantoor te gaan. Hij laat me voorgaan op de trap, en ineens ben ik me er heel erg van bewust hoe mijn kont eruit moet zien in dat strakke rokje. Verbeeld ik het me of hoor ik hem even grinniken?

Ik stop even bij de keuken, waar ik koffie voor ons allebei haal. We kletsen wat, maar ik voel zijn blik over me heen gaan. Verdorie, waarom krijg ik het daar nou zo warm van? Ik glimlach gespannen, en ga hem voor naar mijn kantoortje. Ik sluit de deur achter me, en bied hem een stoel aan. We kletsen wat over het werk, over hoe ik te werk ga, en de activiteiten van zijn bedrijf. Langzaam ontspan ik me weer wat. Tenminste, zolang ik maar niet naar die pretlichtjes in zijn ogen kijk, die verraden dat hij met zijn gedachten heel ergens anders zit. Het gespreksonderwerp verschuift naar een collage aan de muur van een aantal opdrachten die ik de afgelopen jaren heb voltooid. Foto’s, krantenberichten. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en vertel er graag over. We staan op en ik wijs hem op een paar details. Hij staat wel erg dicht naast me, bedenk ik me. Ik kan zijn aftershave ruiken, zijn lichaamswarmte voelen. Met een bevende hand tik ik op een krantenartikel, en probeer er luchtig over te vertellen. Middenin de zin kijk ik hem vol in de ogen, en mijn woorden sterven weg. Voor ik het weet voel ik zijn lippen op de mijne, een hand op mijn billen, en nog een hand op mijn rug. Een paar seconden lijk ik een lappenpop, niet in staat te reageren. Maar dan zet ik mijn handen tegen zijn borstkas en ruk me los. Ik probeer hem boos aan te kijken, maar blijkbaar ben ik niet erg overtuigend. Zijn handen glijden weer om me heen, ik voel zijn lippen in mijn hals. En dit keer zoen ik hem terug, heet en gretig. Een warme gloed stormt door me heen, ik wil hem, ik wil hem nu. ‘Momentje’, fluister ik hees. Met een paar snelle bewegingen sluit ik de luxaflex voor de ramen. In de wetenschap dat niemand ons nu kan zien, laat ik me helemaal gaan.

De laatste papieren worden van het bureau geschoven, hij tilt me op en legt me met mijn rug erbovenop. Mijn schoenen zijn zo uit, zijn handen glijden over mijn holdups naar boven, steeds verder. Ik hap naar adem als zijn vingers het randje van mijn slipje hebben bereikt, en spelen met de contouren van mijn geslacht. Lachend buigt hij zich over me heen, zoent me. Ik graaf met mijn vingers door zijn haar, sla mijn benen om zijn heupen. ‘Nog niet’, zegt hij plagerig. Langzaam kleedt hij me verder uit, genietend van elk stukje huid dat ontbloot wordt. Elke centimeter wordt begroet met een kus, een knabbel of een likje. Ik kronkel van genot van zoveel aandacht, voel dat mijn hele lijf gaat tintelen van verlangen. Helemaal naakt ben ik nu, naakt, nat, gewillig. Hij zakt op zijn knieën, legt mijn benen wijd, en drukt een kus op mijn gevoeligste plekje. Ik krom mijn rug, kan een kreun niet onderdrukken als zijn tong me daar verkent. Zijn handen voelen warm aan op mijn huid, ondanks dat ik gloei van opwinding. Binnenin me zwelt de hitte aan, met elke beweging van zijn lippen en tong kolkt het harder in me. Dan laat ik me overspoelen door die hete golf, voel mijn spieren zich aanspannen in elkaar snel opvolgende spasmen. Hij gunt me geen rust, laat me keer op keer klaarkomen tot ik alleen nog maar ‘stop’ kan uitbrengen. Hijgend en nog naschokkend probeer ik mijn hartslag weer onder controle te krijgen. Ik wil nu nog maar één ding…

Ik kom overeind, en laat mijn voeten op de grond zakken. Ik proef mezelf als ik hem zoen, druk mijn naakte, bezwete lijf tegen hem aan. Dan zoek ik de gesp van zijn riem, en binnen een paar tellen ligt ook zijn kleding op de grond. Heerlijk, zoals zijn blote lijf tegen het mijne aanvoelt. Middenin een zoen pakt hij me bij mijn bovenarmen en draait hij me ruw om. Dwingend buigt hij me voorover, tegen mijn bureau aan. En dan voel ik hem in me, diep, heet en hard. Ik zoek naar houvast als hij begint te stoten, hard en fel, hoor hem kreunen bij elke beweging. Sneller gaat hij, harder en heviger. Met een diepe grom komt hij in me klaar, hard pulserend, heet en heftig.

Met een verhit gezicht zeg ik hem even later gedag in de hal. Ik voel de vragende ogen van de receptioniste haast in mijn rug priemen. Snel log ik uit en wandel naar huis. Onder de douche mijmer ik na over wat er gebeurd is. Mijn hand dwaalt af naar mijn knopje, en met die heerlijke beelden in mijn hoofd kom ik nog een keer, en nog een keer…

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir