Uncategorized

Cuckold Trav – Vriend moet toekijken en schoonlikk

Cuckold Trav – Vriend moet toekijken en schoonlikk
Wij zijn een stel (man en travestiet). Ik, Nederlands 50+ en zij een Indiase mollige travestiet. Ik heb haar in India ontmoet waar zij man was. Na gechat te hebben kregen we een relatie. Voor Webcam droeg ze soms lingerie en maakte zich op. Sinds zij 3 jaar geleden in Nederland is wonen we samen en is ze 24/7 travestiet.

Ik fors gebouwd, biker type, maar klein geschapen (14×3 cm). Ik fantaseer al lange tijd om haar een andere man te laten pijpen terwijl ik via de Webcam kijk. Maar omdat ze nog nooit seks met een andere man heeft gehad zei ze nooit ja. Op een nacht hadden we seks met elkaar. We waren bezig met het voorspel en ze was heel geil. Ik vroeg haar weer of ze een andere man wou pijpen. Ze twijfelde, maar na 2 jaar vragen stemde ze in, omdat ik het graag wou. We maakten afspraken. Ik zou op internet een man zoeken die zij als een slet zou pijpen en laten klaarkomen in haar mond. In een donkere kamer, zodat ze hem niet goed zou kunnen zien. Neuken vond ik geen goed idee. Het was mijn vriendin en ik vond het te ver gaan om haar door een ander te laten neuken. Aangezien ik niet groot geschapen ben, voelde ik me daar wat jaloers.

Een paar weken later……

We zouden donderdag naar Rotterdam gaan voor mijn werk. We namen een kamer in het Campanile hotel. Ik liep al enige tijd met het idee dat ze had toegestemd een andere man te pijpen. Dit zou de ideale kans zijn. Ik bezocht verschillende chat sites en zocht de geschikte man. Een 50+ man met een flinke gereedschap. Ik geilde er op haar te zien met een grote pik in haar mond. Er kwamen verschillende reacties en foto’s werden uitgewisseld. Een van hen woonde in de buurt en zou donderdag kunnen komen. We maakten een afspraak om 21.00. Zij wist nog van niets.

Donderdag… Ze had een zwart rokje aan met daaronder zwarte kousen, jarretels, zwart shirt en laarzen tot aan der knieën. We checkten in en gingen samen een blowtje te roken en wat drinken. Rond 7 uur was ze erg stoned. Ik likte haar borsten en streelde haar benen en billen. We lagen in standje 69 terwijl ze mijn pik en ballen likte en langzaam pijpte. Ik scheurde haar slipje open en begon haar anus te likken, ze kreunde en werd steeds geiler. Ik bewoog me pik op en neer in haar mond terwijl ik haar kont insmeerde en vingerde. Ik pakte haar vibrator en begon haar te neuken, steeds dieper. Ze kreunde en pijpte me verder. Ik zei dat ik kom, ze trok me klaar. Ze veegde me schoon. Ik kleedde me aan. Ik deed de webcam aan en zei dat ik van werk naar haar wou kijken. Ik vertrok terwijl zij op bed lag.

De man bevestigde dat hij zou komen. Ik belde haar uit de auto en herinnerde haar aan mijn voorstel. “Weet je nog dat je een andere man wilt pijpen voor me?”. Ik vertelde haar dat ik iemand had gevonden en die vandaag zou komen. Ze was stil en verbaasd was. Ik vertelde haar dat ze om 21.00 op de galerij moest staan roken, zodat de man haar kon zien als hij kwam, nog voordat ze de donkere kamer ingingen. “Maar….maar… wat moet ik doen of zeggen?” vroeg ze. “Voordat je gaat roken maak je de lichten uit van de kamer, als hij eraan komt loop je met hem naar binnen, doe je de deur dicht en ga je tegen hem aan staan. Als hij wilt laat hem aan je zitten en speel met zijn pik tot hij stijf is….Pijp hem als een slet, nat, met een condoom en laat hem aan het eind in je mond spuiten. Lik zijn pik weer schoon en dan gaat hij weg.”. Ik hing de telefoon op en reed als een haas naar mijn werk om achter de webcam te kijken. Ze zat nerveus, speelde met de dildo.

Het was 20.55 en ik SMS’te haar om op de galerij te gaan. Ik zag haar een condoom en handdoek klaarleggen bij het bed, haar kleding goed doen. Ze deed het licht uit…en het beeld werd door de nachtcamera zwart wit, en de LED lampjes was het enige licht in de kamer.

De man kwam de galerij aanlopen. Een oude man die wat makkelijk gekleed leek (in een trainingsbroek of joggingbroek). Ze liep de kamer in en de man volgde. Ze liep naar de man ging tegen de muur staan met hem dicht tegen der aan. Ze begon over zijn pik wrijven terwijl de man over haar benen streelde. Hij schoof haar rokje omhoog en betaste der benen en billen. Hij draaide haar om met der gezicht tegen de muur en begon haar nek te zoenen. Ze begon te hijgen terwijl ze over zijn pik wreef. De man had geen ondergoed aan en had een flinke bobbel. Hij haalde zijn pik uit zijn broek, een forse zware lul en begon tegen haar kont aan te rijden terwijl zijn handen in haar shirt gleden. Hij kneedde der borsten en betaste haar tepels. Ze kreunde en werd geiler en probeerde zijn handen tegen te houden. Zijn pik werd harder en hij wreef tussen haar billen. Haar slipje had ik gescheurd tijdens ons voorspel en ze voelde hem tegen haar ingesmeerde billen. Ze konden elkaar nauwelijks zien in het donker. Hij draaide haar om en begon haar borsten te likken en der tepels te zuigen. Ze kreunde en hield zijn hoofd vast terwijl ze met zijn pik speelde. Ze was al stoned en geil maar nu werd ze nog geiler. Ik begon me er langzaam op af te trekken.

Ze liep naar het bed en pakte een condoom. De man stond voor haar en ze zakte door haar knieën. Ze deed de condoom om zijn harde paal en begon zijn pik en ballen met veel spuug te likken terwijl ze hem aftrok. Ze nam hem in haar mond en het paste nauwelijks. Ze had nog nooit een ander pik gehad en deze was veel groter. De begon hem langzaam te pijpen. De man voelde aan haar borsten en kneedde erin, ze kreunde en begon wilder te pijpen als een slet. Ik hoorde haar soms kokhalzen. Ik zag haar hand naar achter gaan en ze pakte de zwarte vibrator en glijmiddel. Ze smeerde een beetje op haar kont en begon tijdens het pijpen ermee langs haar tepels en anus en schoof hem langzaam naar binnen. Ze zat gehurkt op de grond een geile paal te pijpen, der gezicht zat onder de kwijl terwijl ze haar kontje zachtjes neukte met de vibrator. Ze kreunde en de man begon langzaam te stoten in haar mondje. “Jammer dat ik je niet mag neuken” zei de man. Haar Nederlands is slecht en ze verstond het maar half, en reageerde er niet op.
Het was een geil gezicht, ze zag eruit als een goedkope sletje dat haar bull pijpt. Ik had een dubbel gevoel, enerzijds wou ik dat ze een andere man zou pijpen, maar aan de andere kant, dat ze er zelf geil van zou worden en zichzelf met der vibrator zou neuken, dat had ze bij mij nooit gedaan. Toch genoot ik ervan, zat achterover op mijn bureaustoel en speelde met mijn pik, in afwachting tot ze het condoom zou weghalen en hem in haar mond zou laten klaarkomen. Ik was alleen, de collega was met mijn auto even weg.

De man trok haar zachtjes omhoog en begon en begon haar borsten te likken en weer op der tepels te zuigen terwijl zijn handen haar billen vastgrepen. Ze kreunde van genot en trok aan zijn harde paal. Ze deed glijmiddel op der hand en smeerde zijn pik in. Ze trok hem lekker af terwijl de man verder aan der borsten likte. Ik verwachte dat de man snel zou klaarkomen. Ik kon niet wachten om te zien hoe ze hem in zijn mond zou laten klaarkomen.

Plotseling stond ze op, terwijl ze zijn pik vasthield en wat stappen naar achter deed, richting de rand van het bed. Ze ging op de rand liggen, op haar rug met een kussen onder haar kont. Ze keek me aan in de webcam terwijl ze langzaam haar benen uit elkaar deed en haar knieën op trok. De man stond met zijn harde pik voor haar. Ik kon het niet geloven, dit was zeker niet de bedoeling. Ik wou niet dat ze door een ander man geneukt zou worden, en het voelde vreemd, enigszins jaloers om te zien dat het zou gebeuren. Ze was erg geil geworden, stoned en dronken. Ik probeerde haar te bellen maar haar telefoon stond op stil. Naar het hotel gaan lukte ook niet, mijn collega was met de auto weg. Ik kon ook niet iets stoppen, wat ik haar al 2 jaar had gevraagd en nota bene zelf in gang had gezet.

De man drukte zijn eikel tegen haar anus. Ze was al ingesmeerd en door het spelen met de vibrator was haar kontje al geopend. Ze hield haar billen uit elkaar en de man liet zijn pik er helemaal inglijden. Ze kreunde het uit en kneep in het dekbed. Ze had nooit zo een grote pik gehad en ze voelde haar anus uitrekken. De man boog over haar heen en begon haar te tongen, terwijl hij langzaam met zijn pik begon te stoten. Ik zag haar in het dekbed knijpen en hoorde haar door het tongen heen kreunen terwijl ze haar handen om zijn rug deed en benen om zijn lichaam. Hij ging steeds dieper en soms zag ik dat het teveel voor haar werd en haar lichaam terughoudend reageerde. Hij verplaatste zijn handen zodat hij erop kon steunen. Haar benen hield hij uit omhoog en elkaar doordat ze aan de binnenkant van haar knieën tegen zijn arm steunde. Zijn hoofd lag in haar nek en zij keek me aan via de webcam. Hij duwde zijn harde pik helemaal naar binnen en ze kreunde het uit. Hij begon haar te stoten, steeds harder en dieper. Ze kreunde en liet zich nemen. Hij begon steeds harder en dieper te gaan en neukte haar kontje. Ze was nog nooit door een ander geneukt en alleen mijn kleine pik gewend. Het begon haar pijn te doen maar ze kon er niets tegen doen, ze lag in een standje waarbij ze hem niet kon stoppen en ze was er zelf aan begonnen. Ze probeerde met haar handen hem iets terug te houden zodat hij niet dieper zou gaan, maar hij ging verder en sneller. Ze kreunde van pijn, je hoorde haar hijgen kreunen en auw roepen. Hij genoot ervan, een strak sletje dat zijn pik niet aankan, voor de ogen van haar vriend neuken. Hoe meer ze niet kon, hoe geiler hij werd. Ze was nog steeds erg geil en gleed met zijn handen naar zijn billen. Ze hield ze vast en drukte ze meer naar haar toe, zodat hij nog dieper zou gaan. Ze kreunde het uit en liet haar als een slet nemen. De man zat diep in haar en neukte haar met korte stoten. “Harder…harder..” hoorde ik haar kreunend fluisteren, de man stootte door en begon hard te hijgen…”Ik kom bijna!” hoorde ik hem zeggen…en bleef doorgaan..”Spuit in me” fluisterde ze met een paar woorden Nederlands wat ze kon. Hij stootte en spoot de condoom helemaal vol. Ze voelde zijn kloppende lul in haar kont klaarkomen en lag uitgeput op bed. Hij haalde zijn pik eruit en ging naast het bed staan. Je zag de condoom erom zitten dat goed gevuld was. Ze kwam rechtop en verwijderde de condoom. Ze deed zijn pik in haar mond en pijpte de laatste druppel eruit en likte het schoon. Daarna liet ze zich achterover op bed vallen en bleef uitgeput liggen. De man deed zijn broek omhoog en liep naar de deur. “Thank you” riep ze naar hem en ik hoorde hem vertrekken en de deur sluiten.

Ze deed de licht aan en ging op haar rug liggen met haar benen omhoog, zodat ik zo in der anus kon kijken. Helemaal uitgewoond, uitgerekt en geopend zag het eruit.

Eenmaal thuisgekomen lag ze op bed, ze was nog steeds aardig dronken en keek me aan. Ik wist niet wat te zeggen. Ze deed haar benen uit elkaar en toonde haar anus. “Kijk wat hij heeft gedaan” zei ze zachtjes, alsof ze was verkracht. Ik keek ernaar en het zag er geruïneerd uit. “Lik me” fluisterde ze. Ik deed haar billen uit elkaar en begon haar te likken. Ze pakte de volle condoom van de man en begon het langzaam leeg te laten lopen. Het stroomde langs haar anus. “Lik me schoon baby”. Ik likte alles schoon.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir