Uncategorized

De overvolle trein

Anal

De overvolle trein
Het was druk in de trein. Erg druk. Zo druk zelfs, dat je echt letterlijk als haringen in een ton stond. Ik stond met een vervelende dikke kerel achter me. Ik kon me niet bewegen of ik voelde zijn buik tegen mijn rug. Zo op de vroege ochtend vond ik dat behoorlijk irritant. Maar ja, hij kon er ook niks aan doen. De spoorwegen hadden het wegens het winterweer weer eens laten afweten en de een na de andere trein was uitgevallen. vandaar dat we met zijn allen zo in de trein stonden gepropt.

Hoewel ik me nauwelijks kon bewegen, probeerde ik mijn ogen wel de kost te geven. Ik mag graag uitkijken naar leuke vrouwen en mijn gedachten laten gaan over allerlei escapades die we samen zouden kunnen uithalen. En dan heb ik het niet over een spelletje ganzenbord, of mensergerjeniet. Die gedachten bespringen me ook ‘s ochtends vroeg al in een overvolle trein.

Ik moet zeggen: leuke vrouwen genoeg daar in de trein. Maar helaas kon ik me niet voldoende bewegen om alle lichamelijke aspecten van mijn vrouwelijke lotgenoten goed in me op te nemen. Dat nam niet weg dat een speciale vrouw mijn speciale aandacht trok. En geloof het of niet: dat kwam vooral door die dikke kerel achter me. Iedere keer als hij bewoog, probeerde ik de voorkomen dat zijn warme buik in mijn rug zou prikken. Dus bewoog ik me een beetje naar voren. Ik moest daarbij oppassen niet met mijn neus in de krullenbol van de vrouw voor me te verzeilen. Iets wat me niet heel goed afging omdat ook zij af en toe bewoog.

Haar gezicht kon ik niet zien, maar de geur van haar frisgewassen haren drong steeds in mijn neus. Heerlijk! En een enkele keer voelde ik haar billen per ongeluk langs mijn kruis strijken. Ik had al een paar keer sorry gemompeld. Want ik ging er van uit dat zij dit net zo irritant vond als ik die dikke kerel achter me vond. Hoewel … Op een gegeven moment keek ze half achterom en zei: ‘Je hoeft niet steeds sorry te zeggen hoor. Ik weet dat jij er niks aan kunt doen.’

Ik was even van mijn stuk. Hoe moest ik dat nou weer interpreteren? Waren deze woorden niet meer dan ze waren. Met andere woorden: snapte ze echt dat ik er niks aan kon doen? Of waren deze woorden juist een uitnodiging om even lekker tegen haar aan te gaan staan? Want hoewel ik haar ogen niet goed kon zien, meende ik er ook iets van een uitdagende blik in bespeurd te hebben.

Op het gevaar af dat ik me zou gedragen als een ordinaire viespeuk, besloot ik de proef op de som te nemen. Ik bewoog mijn onderlichaam een beetje naar voren waardoor mijn onderlichaam tegen haar billen zou komen. Eigenlijk verwachte ik dat zij zich automatisch zo zou bewegen dat het ‘contact’ meteen weer verbroken zou zijn. Maar wat bleek? In plaats daarvan drukte ze haar billen iets verder naar achteren waardoor ik de warmte van haar lichaam door mijn kleding heen over mijn kruis voelde gaan.

Mijn lichaam reageerde sneller dan mijn gedachten. Ik voelde dat ik een erectie kreeg. Wat nu? De dikke man hielp me, zonder dat hij zelf wist. De trein hobbelde even waardoor iedereen een beetje naar voren schoof. De dikke man met zijn buik in mijn rug ik iets naar voren en …. zij iets naar achteren, waardoor er nu echt serieuze druk op mijn pik werd uitgeoefend.

Langzaam ademde ik uit. Eigenlijk blies ik een beetje in haar haren. Hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik niet, maar even later voelde ik een hand tussen mijn kruis en haar billen. Haar vingers volgden de contouren van mijn erectie. Ze draaide haar hoofd een beetje en zei ‘Ik moet er het volgende station uit, en jij?’

‘Ik ook,’ antwoordde ik.

Haar vingers bewerkten u ongegeneerd mijn pik, dwars door mijn broek heen. De andere mensen hadden niets in de gaten, of lieten niks merken. Ik wurmde mijn rechterhand ook naar beneden zodat die voorlangs op haar buik kwam te liggen. Daar liet ik hem nog wat naar beneden zakken en als ik dacht dat niemand keek, wreef ik af en toe over de plaats waar ik haar venusheuvel vermoedde. Allebei probeerden we zo neutraal mogelijk te kijken.

Zo stonden we een minuut of tien in die overvolle trein.

Toen we op het station aankwamen, waren we de enige passagiers die uitstapten. Ze stelde zich voor als Cara; ik vertelde dat ik Wally heette. We namen haar fiets uit het fietsenrek en zij sprong bij mij achterop. Al fietsend wees ze me de weg naar haar huis.

Cara bleek verpleegster te zijn, net uit de nachtdienst te komen en dichtbij het station te wonen. Bij de voordeur nam ik haar in mijn armen en kuste haar vol op de mond. Ondanks de kou stonden we zo zeker vijf minuten te tongzoenen. Toen trok ze me mee naar binnen. We kleedden ons uit en sprongen samen onder de douche.

Onder de warme stralen kusten we weer heftig. Terwijl onze armen ons in een innige omstrengeling hielden, bewogen onze onderlijven zich zo dat mijn pik tussen haar dijen verdween. Zo stonden we een poosje tegen elkaar op te rijden: mijn pik schurend langs de opening van haar kutje.

Toen ik dacht dat ik misschien wel klaar zou komen, ontsnapte ik uit deze omstrengeling. Ik deed de douche uit en droogde me in een mum van tijd af. Cara deed hetzelfde, waarna ik haar optilde en zo naar de slaapkamer droeg. Daar liet ik haar op bed vallen en dook meteen met mijn hoofd tussen haar benen. Ik begon te beffen zoals ik nog nooit had gedaan. Ik likte haar klitje, haar lipjes en stak mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Het duurde niet lang of Cara kwam steunend klaar.

Terwijl ze lag uit te hijgen wilde ik haar op handen en knieen voor me positioneren, maar ze zei: ‘wacht even, ik ben nu nog te gevoelig.’

Ik liet me achterover op haar bed vallen en voor ik het wist had Cara mijn pik te pakken. Met een warme hand om mijn ballen en de andere om de stam begon ze me gulzig te pijpen. Ik was zo gevoelig dat ik al na een paar minuten schokkend klaar kwam. Deels in haar mond, maar omdat mijn zaad zo heftig naar buiten kwam, haalde ze mijn pik uit haar mond en terwijl ze me bleef af trekken, sprietste ik de rest van mijn sperma over mijn eigen buik.

Na dit heftig treffen hadden we even tijd nodig om bij te komen. Ik denk dat ik even was weggedoezeld, want opeens schrokmik als het waren wakker van een goddelijk gevoel aan mijn eikel. Cara had inmiddels mijn pik in haar mond en manouvreerde zich zo dat we in een standje 69 kwamen te liggen.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat ik de rest van de dag niet meer op mijn werk kwam.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir