Uncategorized

Gezin – Het bedrijfsfeest

Gezin – Het bedrijfsfeest
Vrijdag middag.
De laatste dag voor het weekend, normaal zou je er rustig naar toe werken en soms een uurtje snoepen. Vaders en moeders halen hun k**s op van school en andere komen vanuit hun werk en gaan naar huis, sommige staan in de eindeloze files en andere gaan met de fiets of met het openbaar vervoer. Sommige scholen zijn al uit en voor sommige is het aftellen naar de laatste keer dat ze de schoolbel zullen horen voor deze week.
Zo ook voor de tweeling Tom en Sanne, helaas voor hun zijn ze bezig met een tentamen onder begeleiding van hun wiskunde lerares, Erika.
Tom en enkele andere jongens hebben het lastig, de concentratie is ver te zoeken. Tom let vooral op haar lange benen op de hakken en haar heerlijke kont als ze voorbij komt gelopen. Sommige jongens zien van elkaar dat ze naar haar kijken en draaien hun ogen naar de mooie lerares om aan te geven dat ze dezelfde meningen hebben over haar.
Erika denkt nog af en toe terug aan haar avondje met haar leerling Tom en haar vriend. Ze heeft nog nooit zo’n jonge jongen haar vriend zien zuigen en raakt weer opgewonden als ze er aan terug denkt. Ze loopt langs hem en kijkt even over zijn schouder naar zijn proefwerk, ze volgt zijn rug en komt uit bij de rand van zijn broek, omdat hij voorover zit is zijn broek een stukje los bij zijn kont en kan zo zijn boxershort zien. ‘Helaas, geen string.’ denkt ze en loopt verder door de klas.
Sanne legt haar pen neer en haalt opgelucht adem als ze de laatste opdracht heeft berekend en heeft ingevuld.
‘Shit is ze al klaar?’ denkt Tom en weet dat zijn zus een stuk beter is in wiskunde dan hij. Hij kijkt op en ziet dat Erika voorover staat gebukt bij het bureau van Sanne om te kijken op haar blad, haar heerlijke kont is goed te zien en door de dunne strakke broek die ze draagt zijn de contouren van haar string goed te zien. Snel kijkt hij opzij en ziet dat Mike ook zit te staren naar haar kont. Hij moet een beetje grinniken wat Erika hoort die zich meteen omdraait en ziet enkele tienerogen zich snel weer richten op hun tentamen.

Als ze de bel horen gaan is er wat gescheld te horen van leerlingen die nog niet klaar zijn. Gelukkig zijn de tweeling, Mike en Patricia wel klaar en mogen de klas verlaten als ze hun tentamen hebben ingeleverd.
‘Hoe ging het?’ vraagt Sanne aan Tom.
‘Oh denk wel goed, heb vast wel een voldoende. En bij jou?’
‘Lekker hoor, heb er wel een goed gevoel over. En jij Patrice?’
‘Pff, ben blij dat het weekend is.’ en de groep moet een beetje lachen om haar antwoord.
De groep loopt naar de fietsen en maken hun slot los.
‘Wat doe jij dit weekend San?’ vraagt Patricia.
Sanne maakt haar slot los en pakt haar telefoon, ze scrolt er doorheen. ‘Ik heb alleen morgen training, meer niet. En jij?’
‘Oh, ik heb niets, als je het leuk vindt kan ik een keer bij jou slapen.’
‘Ja, is goed hoor. M’n moeder is er toch niet, die gaat dit weekend weg.’
‘Oh, maar is je vader er wel?’ vraagt ze met een glimlach.
Sanne kijkt haar aan en knikt haar hoofd en ze moeten beide lachen.
‘Wat doe jij Tom?’ vraagt Mike als hij zijn telefoon in zijn broek doet en komt aangelopen bij Tom.
‘Ik ga met m’n moeder mee naar het feest van m’n moeders werk.’ zegt hij als hij klaar zit op zijn fiets.
‘Ehh, lijkt je dat leuk?’ vraagt Mike en pakt ook zijn fiets uit het rek en stapt op.
‘Ik moet toegeven dat ik er niet veel zin in heb, maar heb het haar vorige week beloofd om mee te gaan, dus ze rekent nu wel op me.’ en ze fietsen het plein af.

In de straat zegt de tweeling Mike gedag en fietsen ze door naar huis. Hun moeder is al thuis en de auto staat al op de oprit waardoor het lastiger is om de fietsen in de schuur te zetten. Als het ze is gelukt lopen ze naar binnen via de tuin en zien dat er niemand in de kamer is.
‘Mam?’ roept Tom en hoort zijn moeder van boven roepen.
‘Ben in de slaapkamer.’
Tom en Sanne trekken hun jas uit.
‘Ga je samen met Patricia en papa neuken?’ vraagt Tom aan zijn zus.
Sanne geeft haar jas aan Tom die hem vervolgens ophangt. ‘Weet niet, lijkt me wel leuk maar hou liever papa voor me zelf.’ lacht ze dan.
‘Papa zou het wel leuk vinden.’ zegt Tom en ziet Sanne glimlachen en ze loopt naar de keuken.
Tom rent naar boven en ziet zijn moeder staan in de slaapkamer. ‘Hoi mam.’ zegt hij en ziet haar de weekendtas dicht doen.
‘Hé lieverd.’ en geeft haar zoon een korte kus op zijn mond.
‘Pak je toilettas in lieverd, dan gaan we zo.’
‘Ja is goed mam.’ en hij loopt naar de badkamer en pakt zijn zeep en tandenborstel en twijfelt of hij tandpasta moet meenemen. ‘Heb jij tandpasta mama?’
‘Ja, die heb ik.’
‘Oké.’ en loopt met de spullen naar zijn kamer en doet zijn toilettas in zijn sporttas waar de rest van zijn kleren in zitten die hij gister heeft klaar gelegd.
‘Klaar lieverd?’
Tom kijkt op en ziet zijn moeder staan in de gang op hakken met de tas in haar hand. Haar lange benen zien er heerlijk uit in de strakke spijkerbroek en haar donkere bloes laat haar bh goed zien. ‘Ja mam.’ en ritst zijn tas dicht en loopt achter haar aan de trap af en speels knijpt hij zachtjes in haar kont en ziet zijn moeder haar gezicht naar hem toe draaien en de lach op haar gezicht laat zien dat ze het leuk vindt als hij het compliment geeft.

‘Hoe laat komt papa thuis?’ vraagt Sanne vanaf de bank als ze opkijkt van haar telefoon.
‘Ik denk dat hij er over een half uur is, als het niet te druk is op de weg.’ zegt Linda als ze haar jas pakt en op haar tas legt.
Tom legt zijn tas ook op de grond achter de bank en pakt ook zijn jas en trekt zijn schoenen aan.
‘Heb je alles lieverd?’
‘Denk het wel.’ zegt hij en ook hij legt zijn jas op de tas.
‘Oké, dan gaan we.’ zegt ze en wilt haar tas pakken, maar zo galant dat Tom is, pakt hij de tas voor zijn moeder die dat zeer op prijs stelt.
‘Zo, hoeveel spullen neem je mee mama, we gaan toch een weekend.’
‘Ik ben een dame, lieverd. Die nemen eenmaal veel spullen mee, wen daar maar vast aan.’ en laat Tom achter haar langs lopen met de tassen.
‘Doei Sanne, we zijn zondag weer terug.’
‘Oké veel plezier.’ en staat op en knuffelt haar moeder nog even en loopt door naar de keuken. Daar ziet ze door het raam hoe Tom de tassen in de kofferbak legt en de jassen op de achterbank doet en zelf voorin gaat zitten.
Linda zwaait nog even naar Sanne als ze haar voor het raam ziet staan en stapt in de auto.
Tom ziet de lange benen van zijn moeder naast zich en kan het niet laten om zijn hand over haar bovenbeen te laten glijden als hij zijn gordel heeft vast gemaakt. Hij kijkt zijn moeder aan die meteen naar zijn hand kijkt als ze die voelt en kijkt hem glimlachend aan, ze voelt hem meer tussen haar benen glijden en laat het rustig toe.
Ze stelt de navigatie in en start de auto en rijden weg. Tom zwaait nog even naar zijn zus en ziet dat ze terug zwaait.

Even later rijdt Linda de snelweg op en ziet dat er nog geen file is.
‘Ah, gelukkig. Het is nog rustig op de weg.’ en voegt in.
‘Waar is het eigenlijk?’ vraagt Tom als hij zijn telefoon pakt.
‘In één of ander partycentrum met een hotel eraan. Ik heb er ook niet veel van meegekregen, alleen het adres en de datum.’ bekent Linda die een auto inhaalt omdat die te traag rijdt.
Tom kijkt op het adres van de navigatie en zoekt het op in zijn telefoon. ‘Oh, ziet er mooi uit hoor, en nieuw.’ en kijkt verder. ‘Oh en het is bij een bos.’
‘Oh, dat is leuk, dan kunnen we ook wandelen.’
En Tom kijkt weer naar de lange benen van zijn moeder, hij wilt er aan voelen maar wilt haar niet afleiden tijdens het rijden.
‘Komt Daan ook’ vraagt hij dan.
‘Ja, hij zei dat hij zou komen, hij kon met iemand meerijden.’ en kijkt even naar Tom. ‘Hoezo?’ vraagt ze lachend.
‘Oh, niks hoor, misschien kan je hem weer een beetje plagen.’ zegt Tom met een lach.
‘Haha, dat kunnen we wel doen hoor.’ lacht ze en ze rijden verder.

1.5 uur later.
‘Pfff, nou we zijn er lieverd.’ en Linda draait de auto in een parkeervak en trekt de handrem aan.
‘Nou, zeg dat wel, is best ver. Waarom deden ze niet iets in de buurt?’
‘Geen idee, zou jij de tassen willen pakken dan gaan we naar binnen.’
‘Ja, is goed.’ Tom stapt uit en rekt zich even uit. Hij ruikt de frisse lucht van de bosrijke omgeving wat hem doet denken aan Frankrijk. Hij loopt naar de kofferbak en haalt de tassen eruit. Hij kijkt naar zijn moeder die langs loopt en kan het niet laten om weer te kijken naar haar mooie benen en heerlijke kont. Ondanks dat hij haar elke dag ziet, soms zelfs in lingerie, verveelt het uitzicht hem nooit als hij naar haar kijkt. Hij doet zijn eigen tas op zijn rug en draagt de tas van zijn moeder met twee handen.
Linda loopt over de parkeerplaats naar het hotel, ze ziet het hotel en duidelijk is te zien dat het een nieuw modern gebouw is waar veel aandacht aan is besteed aan details en verlichting.
Voor het hotel wacht een dame in een net uniform met daarop de naam van het hotel en haar naam. Ze staat voor een grote houten deur en begroet Linda vriendelijk en vraagt naar haar naam, ze kijkt op haar tablet en vindt haar naam waar haar kamernummer achter staat.
‘Oh, u heeft kamernummer 603.’ en ziet hoe Tom de zware tas van zijn moeder naast Linda neer zet.
‘Lukt het lieverd?’ Vraagt Linda als ze een plof van haar tas hoort komen als Tom die neerzet.
Tom hijgt nog even na en kijkt zijn moeder aan. ‘Pff je hebt echt te veel bij je mam.’ zegt hij en staat op en kijkt naar de dame voor haar die hem aankijkt.
De dame bekijkt Tom even naast Linda. ‘Waarom heeft ze haar zoon meegenomen? Dit zou toch een mooie gelegenheid zijn om met je vriend of echtgenoot door te brengen.’ vraagt ze zich af en kijkt naar de tas.
‘Oh, ehh, laat maar staan, ik laat het naar jullie kamer brengen.’ zegt de dame.
‘Ohh, gelukkig.’ zegt Tom en laat zijn eigen tas van zijn rug glijden en legt die naast de tas van zijn moeder.
‘Binnen aan de rechter kant zijn de liften, die kunt u nemen naar de zesde verdieping, vervolgens naar het einde van de gang lopen en daar is jullie kamer.’ vertelt de dame en houdt de deur open.
‘Dank je.’ zegt Linda en loopt naar binnen en Tom kijkt de dame aan en knikt zijn hoofd een beetje om haar te bedanken maar ziet dat ze hem raar blijft aankijken met een vragend gezicht.
Tom en Linda lopen naar binnen en Tom ziet de dame naar hem kijken met vragende ogen.
‘Oké, wat had die dan?’ denkt hij en ziet een grote man hen tegemoet komen in de gang die hen begroet en doorloopt naar de deur.
Linda ziet een paar van haar vrouwelijke collega’s en begroet ze. Ze maakt meteen een leuke indruk op de mannen van haar collega’s die maar al te graag kijken naar haar.
Tom ziet de mannen kijken naar zijn moeder, hij snapt het wel en kijkt zelf ook even naar haar kont in de strakker broek. ‘Mam, de lift is er.’ zegt hij als de liftdeur open gaat.
‘Ik spreek jullie later nog wel.’ en haar collega’s zeggen haar gedag en ze loopt de lift in die Tom open houdt.
Tom drukt op de knop voor de zesde etage en als de deur dicht is voelt hij de lift omhoog gaan. Opnieuw kijkt hij naar de kont van zijn moeder als ze zich omdraait naar de deur en kan het niet laten om zijn hand te laten glijden over haar kont. ‘Ben benieuwd hoe onze kamer eruit zal zien.’
Meteen duwt Linda zijn hand weg als ze die voelt op haar kont. Normaal vindt ze het compliment wel leuk, maar nu draait ze snel haar hoofd naar haar zoon en draait haar ogen schuin naar boven.
Tom kijkt in de richting die ze aangeeft en een camera is te zien in de hoek van de lift. ‘Oh.’ denkt hij en hoopt dat niemand het heeft gezien.

De dame buiten bij de deur kijkt op haar tablet en heeft het beeld van de camera in de lift. Ze kijkt even verbaast als ze ziet dat Tom aan de kont van zijn moeder voelt en de reactie van Linda laat merken dat ze niet wilt dat andere er achter kunnen komen van de dingen die hun samen doen. Ze ziet Daan aankomen lopen die zijn ogen uitkijkt naar het hotel. Hij is mee gereden met een collega en even kijkt de dame verbaast als de jonge jongen haar de uitnodiging overhandigt.
Ze heeft er even haar vraagtekens bij als ze de uitnodiging krijgt. ‘Wat voor werk doe jij bij het bedrijf?’ vraagt ze om uit te zoeken of hij wel bij het bedrijf hoort.
‘Ik ben de assistent van Linda.’ zegt hij trots met een glimlach op zijn gezicht.
‘Oh oké, waarom verbaast me dat niet.’ zegt ze en zoekt zijn naam op en geeft hem zijn kamernummer.

Tom en Linda staan aan het einde van de gang en zien dat de deur van hun kamer dicht is.
‘Ehh, heb jij een kaartje gekregen mam?’
‘Nee, jij ook niet?’
‘Nee.’ en Tom drukt zijn hand op de deurkruk en duwt de deur open. ‘Oh, hij was gewoon open.’ zegt hij en loopt naar binnen. Hij komt in een kamer en het eerste wat hij ziet is een groot bed, nog groter dan dat van zijn ouders.
Linda komt ook de kamer in en ziet op het tafeltje een envelop met daarin twee kaartjes voor de deur. Ze legt ze terug op het tafeltje en loopt door naar de badkamer. Daar ziet ze een bad en een grote douchecabine, alles is mooi verlicht en erg schoon.
Tom komt bij haar in de badkamer en kijkt ook even rond. ‘Wow, we hebben echt een mooie kamer mam.’
‘Ja lieverd, jammer dat het maar voor een weekend is.’ lacht ze dan en loopt terug naar de kamer en ziet het grote bed. Even voelt ze met haar hand en voelt het zachte dekbed.
Tom doet het licht uit in de badkamer en gaat naar zijn moeder.
‘Ach, een weekend is toch ook leuk?’ en doet zijn armen om de middel van zijn moeder.
Linda laat haar armen om de nek van haar zoon glijden. ‘Oh, zeker lieverd.’ en ze brengt haar hoofd naar die van Tom en geeft hem een zoen op zijn mond.
Tom zoent meteen zijn moeder terug als hij haar volle lippen voelt op die van hem en legt zijn hand op haar kont en knijpt er zachtjes in.
Linda haalt adem als ze zijn hand voelt en zoent hem weer en duwt haar tong in zijn mond. Meteen voelt ze haar zoon reageren en krijgt zijn tong in haar mond geschoven.
‘Hallo?’ horen ze dan en de deur zwaait open. Meteen duwt Linda haar zoon van haar af zodat hij op het bed valt.
‘Waahhh!’ roept hij nog en ziet hoe zijn moeder zich om draait naar de man die de tassen komt brengen.
‘Hallo.’ zegt ze opgewekt met een grote glimlach.
‘Hallo, zal ik de tassen hier neerzetten?’
‘Ja is goed hoor.’ zegt ze en loopt naar haar tas zodat ze wat meer afstand heeft van Tom zodat hij geen rare ideeën kan krijgen.
De man kijkt nog eens door de kamer en vraagt of alles naar wens is.
‘Ja, het is echt een mooie kamer.’ zegt Linda.
‘Het is één van onze mooiste kamers zegt hij kijkt Linda aan en dan naar Tom die op het bed ligt.
‘Nou, bedankt voor de tassen.’ zegt Linda en de man knikt even en zegt ze gedag en loopt de kamer uit en laat de deur in het slot vallen.

Tom staat op van het bed en pakt de envelop van tafel en ploft weer neer op het bed.
‘Zit er iets van een programma in?’ Vraagt Linda die haar tas op een tafeltje zet. ‘Wow, hij is echt zwaar.’ zegt ze dan.
Tom maakt de envelop open en kijkt zijn moeder aan die nu ook door heeft dat haar tas te zwaar is, hij kijkt in de envelop en haalt wat papieren eruit. Hij vouwt ze open en ziet een programma van vanavond en morgen. ‘Ja, hier is iets mam.’ en kijkt ernaar.
‘Oh, wat is er vanavond te doen?’ en ziet Tom het programma doornemen.
‘Ehh, er is eten om zes uur in het restaurant en in de avond een borrel met wat muziek tot laat.’
‘Oh, dat klinkt wel gezellig.’ en ze maakt haar tas open en haalt er wat kleding uit en legt het naast Tom neer op het bed.
Meteen kijkt Tom naar de kleding en ziet dat ze hoge schoenen heeft meegenomen en wat jurkjes en een paar pakjes met nieuwe kousen erin. Hij pakt een pakje en kijkt naar het model wat op de verpakking staat. ‘Trek je deze vanavond aan?’
‘Ja, vindt je ze mooi?’
Tom kijkt nog eens naar de dame op de verpakking met de kousen aan en stelt zijn moeder er meteen in voor. ‘Ja, trek maar snel aan.’ lacht hij.
Linda lacht even naar Tom en ze trekt haar bloes uit en haar bh is te zien, ze maakt haar broek los en laat die zakken en stapt eruit en ze staat in haar lingerie voor haar zoon. Ze maakt haar bh los aan de voorkant en kijkt naar Tom die met grote ogen en een glimlach naar haar kijkt. Ze maakt haar bh open en showt haar tieten, ze gooit haar bh naar zijn hoofd die er op blijft liggen.
Tom laat zijn hoofd opzij vallen zodat de bh eraf glijdt en hij weer alles kan zien. Hij ziet zijn moeder voorover bukken naar haar tas waardoor haar kont goed te zien is met de string ertussen. Even bijt hij op zijn lip en ziet zijn moeder lopen naar de badkamer waar hij even later de douche hoort stromen. Hij pakt zijn telefoon en stuurt Sanne een berichtje om te zeggen dat ze goed zijn aangekomen.

Een half uur later komt Linda de badkamer uitgelopen met haar handdoek om haar lichaam. ‘Ga douchen lieverd.’ zegt ze als ze Tom ziet liggen met zijn telefoon in zijn handen.
Hij gooit zijn telefoon op bed, staat op en trekt zijn kleren uit en staat met zijn boxershort aan naast het bed, trekt zijn boxer ook uit waardoor zijn half slappe lul te zien is die er mooi bij hangt. Hij loopt naar de badkamer en wilt zijn telefoon meenemen.
‘Oh, laat die maar liggen lieverd.’ zegt ze en ziet Tom verbaast kijken.
‘Hoezo?’
‘Vertel ik je zo wel.’ zegt ze en ze loopt naar hem toe en pakt zijn telefoon aan. Als ze zijn telefoon aanpakt laat ze haar andere hand over zijn ballen en lul glijden. ‘Als je wil kan je een scheermesje pakken van mama.’ en ze trekt haar hand terug.
‘Oh, oké.’ zegt hij en loopt de badkamer in.

Een kwartier later is hij klaar, alles is weer helemaal glad geschoren en komt naakt de kamer ingelopen. Meteen valt zijn mond een stukje open als hij zijn moeder ziet staan, haar lange benen in de zwarte kousen met daaronder de hoge hakken laten haar er heerlijk uit zien. Haar blote kale kut met haar volle strakke lippen is mooi glad en kaal wat vraagt om geneukt te worden. Tom voelt zich weer slap worden en is weer tot alles toe in staat om de dame haar het genot te geven waar ze om zal vragen.
‘Ahh, je bent klaar, mooi lieverd.’ en ze loopt naar hem toe.
Tom ziet haar mooie tieten een beetje heen en weer bewegen als ze op hem afkomt en kan zich bijna niet verroeren. Pas als hij haar arm voelt die om zijn nek glijdt en hem meeneemt naar het bed is hij er weer bij met zijn hoofd.
‘Lieverd, ik wil wat nieuws proberen, ik denk dat je het wel leuk zal vinden.’ en ze laat zich voorover op het bed glijden, met haar kont omhoog.
‘Oh, wat dan mama?’
Linda laat haar kont zakken op het bed en ze ligt op haar buik en doet haar benen uit elkaar.
Tom heeft goed zicht op haar bolle kont en kut wat zijn tienerlul laat steigeren en is erg hard in een korte tijd.
‘Ik wil dat je m’n kont lekker nat en soepel maakt lieverd.’ zegt ze met een lach als ze haar zoon aan kijkt. Ze heeft het nog nooit zo gevraagd en is benieuwd naar zijn reactie. Vaak heeft ze zijn tong wel gevoeld over haar kont, maar dat was als hij lange likken nam over haar kut waardoor af en toe haar kont werd mee gelikt.
Tom hoort de woorden van zijn moeder die voor hem ligt met haar benen ver uit elkaar. Hij gaat op zijn buik achter haar liggen en legt zijn handen op haar kont, zachtjes knijpt hij erin en trekt ze uit elkaar waardoor haar ster goed te zien is. Met zijn mond gaat hij er naar toe en steekt zijn tong uit en likt over haar ster. Hij hoort zijn moeder zachtjes kreunen bij elke lik en drukt zijn mond er verder op. Hij sluit zijn ogen en trekt haar kont nog verder uit elkaar zodat zijn mond er verder op komt en hij laat zijn tong er zachtjes overheen glijden.
Linda kreunt zachtjes als ze de tong voelt tussen haar kont, ze kijkt even om en ziet dat haar zoon zijn ogen dicht heeft en vol passie haar ster likt. Ze knijpt met haar handen in de deken en sluit haar ogen en legt haar hoofd op het kussen en geniet van het zachte masserende gevoel op en in haar ster.
Voorzichtig laat Tom zijn tong in de kont van zijn moeder glijden, ondanks dat ze een lul van zeker 5 centimeter dik makkelijk in haar kont kwijt kan, moet hij toch nog hard drukken om zijn tong er een stukje in te krijgen. Met zijn handen masseert hij haar kont en voelt hoe zijn wangen er langs glijden. Hij voelt dat zijn lul erg hard is en niet lekker ligt als hij op zijn buik ligt en gaat op zijn knieën op het bed zitten. Hij tilt zachtjes de middel van zijn moeder op die meteen door heeft dat ze ook op haar knieën moet gaan zitten.
‘Ahh je doet het heerlijk lieverd.’ zegt ze als ze achterom kijkt over haar schouder en de glimlach van haar zoon ziet. Als hij weer zijn tong over haar kont laat glijden sluit ze haar ogen en knijpt weer in de deken en haalt diep adem van genot. Ze voelt zijn tong zachtjes likken wat wordt afgewisseld met een zachte penetratie waarbij ze haar kringspier voelt oprekken. ‘Steek je vinger er maar in.’
‘Mag m’n lul ook?’ vraagt hij met een lach als hij zijn mond van haar kont heeft gehaald en met twee handen op haar leunt.
‘Nee lieverd, ik wil dat je m’n kont een stukje oprekt, niet helemaal. Misschien vanavond wel.’ lacht ze. Meteen voelt ze hoe Tom’s vinger in haar kont glijdt, door het vele speeksel wat op en in haar kont zit, voelt ze dat zijn vinger er makkelijk inglijdt. Ze voelt hem heen en weer glijden en voelt dat haar kringspier steeds meer ontspant. ‘Ahhh ja lieverd, ahh, dit is echt lekker.’ kreunt ze zachtjes en laat haar hoofd op het bed vallen en geniet van de vinger van haar zoon.
Na een tijdje genieten kijkt ze op. ‘Lieverd, zou je uit mama’s tas dat zwarte tasje willen pakken?’
‘Ja hoor mam.’ zegt Tom als hij zijn vinger uit de kont van zijn moeder trekt en naar de tas loopt en ziet het zwarte tasje bovenop liggen. Hij kijkt er in en ziet een paar mooie elliptisch gevormde staafjes erin. ‘Huh, wat zijn dit mama?’ en hij komt naar het bed gelopen.
Linda pakt het tasje en haalt ze eruit. ‘Dit lieverd’ en ze houdt er eentje op ‘dit is een buttplug, deze gaan in je kont wat ik erg lekker vind. En het is ook spannend om te dragen, vooral tussen de mensen als ze van niks weten.’ en ze draait haar kont naar Tom toe. ‘Dus, duw hem er maar zachtjes in lieverd.’ en ze geeft de plug aan haar zoontje.
Tom pakt hem vast en kijkt ernaar, de mooie kleuren laten de plug er mooi en strak uitzien. Hij sluit zijn vingers om het dikste gedeelte van de plug en kan de toppen van zijn vingers niet op elkaar krijgen. ‘Maak hem maar eerst goed nat lieverd.’ hoort hij zijn moeder zeggen die achterom kijkt.
‘Hoe moet ik dat doen mama?’ en kijkt haar vragend aan en kijkt weer terug naar de plug.
Linda kijkt haar zoon even aan met een blik als of hij zijn verstand is verloren. ‘Door in je mond te doen, misschien?’ zegt ze lachend.
‘Oh, ja dat kan ook.’ zegt hij en doet de plug in zijn mond en laat zijn tong erlangs glijden en maakt hem goed nat en ziet zijn speeksel erop zitten als hij hem uit zijn mond haalt. Hij gaat weer op zijn knieën achter zijn moeder zitten en leunt met zijn hand op haar bil. Zachtjes brengt hij de top naar haar kontgaatje en drukt zachtjes door, hij voelt wat weerstand en drukt verder. Hij hoort zijn moeder adem halen als het dikke gedeelte langs haar kringspier glijdt. Hij ziet dat de plug helemaal naar binnen is gegleden en zien nog alleen het brede gedeelte aan het eind waar hij de plug vast had en strak tegen haar kont zit. ‘Ik denk dat hij erin zit mama.’ en kijkt op en ziet de hand van zijn moeder voelen aan de plug.
‘Ja, hij zit goed lieverd.’ en ze staat op en pakt een string en trekt hem aan.
Tom ziet de plug goed zitten in haar kont als ze bukt om de string uit haar tas te pakken, de felle kleur valt goed op en vindt het erg leuk staan. Maar het idee dat zijn moeder dit doet windt hem op, dat zijn moeder zulke risico’s neemt bij haar collega’s, als hij eruit valt zou dat meteen te zien zijn voor de collega’s in de buurt en de verhalen zullen niet ophouden.
Ze pakt de telefoon van Tom en houdt de telefoon bij haar middel en wacht even.
‘Wat ben je aan het doen mama?’ en hoort op dat moment een klein piepgeluidje.
Linda geeft de telefoon aan haar zoon en gaat naast hem zitten. ‘Nu is je telefoon verbonden met mijn plug, als je dit puntje omhoog beweegt gaat hij trillen.
Tom lacht even en schuift met zijn duim het puntje helemaal naar boven op het scherm. ‘AAAHHH!’ hoort hij zijn moeder naast hem gillen en doet meteen weer het puntje naar beneden. ‘Wow, wat is er?’ en kijkt verschrikt op naar haar.
Linda staat op en lacht even en houdt haar handen op haar kont. ‘Ahh, hahaha. Ja, alles is goed, maar hij is erg sterk.’ lacht ze en draait haar kont naar hem toe. ‘Doe hem maar een klein beetje aan en leg je vinger er maar op.
Tom kijkt weer op zijn telefoon en duwt het puntje nu maar een klein stukje omhoog, hij kijkt naar de kont van zijn moeder en legt zijn wijsvinger op haar string die de plug duidelijk niet kan bedekken met het kleine stukje stof wat tussen haar kont loopt. Hij voelt de trilling en lacht even. ‘Oh haha, wat grappig.’ lacht hij dan en doet hem iets harder en voelt doe de plug meteen reageert. Hij kijkt zijn moeder aan die ook lacht en kan het niet laten om de plug weer erg hard te zetten. Meteen doet ze een stap naar voren maar hij laat hem aan staan.
‘Ahh, stop lieverd!’ lacht ze en ze houdt haar handen op haar kont.
Tom lacht ook even en doet de plug weer uit en ziet zijn moeder meteen ontspannen.
‘Haha, dit is echt leuk mam.’ lacht hij en kijkt waar de app staat op zijn telefoon.
‘Nou lieverd, nu jij.’ zegt ze en pakt de andere plug.
Tom kijkt op en ziet dat zijn moeder aangeeft dat hij op zijn handen en knieën moet gaan zitten. Hij legt zijn telefoon weg en zit met zijn kont naar zijn moeder toe en voelt meteen haar tong over zijn gaatje glijden. Het voelt erg lekker en ziet zijn moeder z’n kont open trekken en voelt haar tong over zijn gaatje glijden en zachtjes voelt hij haar tong in zijn kont glijden. Als alles goed nat is doet ze de plug in haar mond en maakt deze ook goed nat en laat hem in zijn kontje glijden. Tom voelt hoe de plug zijn kont oprekt en knijpt met zijn handen in het bed. ‘Wow!’ zegt hij en voelt hoe zijn moeder op de plug blijft drukken.
‘Hij zit erin lieverd.’ lacht ze en pakt meteen haar telefoon.
‘Ahh, zo.’ zegt Tom en haalt een paar keer diep adem en gaat ook zitten op de rand van het bed. ‘WAAAHHHH!!!’ gilt hij uit en hoort zijn moeder lachen.
‘Haha, zo voelt dat dus lieverd.’

Een half uur later zijn Linda en Tom aangekleed en lopen naar de lift.
Tom drukt op de knop van de lift en ziet dat de lift eraan komt. Hij staat naast zijn moeder en bekijkt haar. Hij ziet haar hoge hakken en haar benen in de zwarte kousen die doorschijnen, haar rok die boven haar knieën valt en het donkere gedeelte van haar kousen bedekt. Het bloesje met korte mouwen bedekt net haar bh dat een beetje te zien is van de zijkant en de contouren van haar tieten goed laat zien. Haar lange blonde haar hangt los over een schouder zodat een deel van haar nek en rug niet bedekt is. Haar vuurrode lippen en het beetje make-up wat ze op heeft laat haar er mooi en elegant uitzien en erg sexy.
‘Je ziet er echt lekker uit mama.’ zegt hij als hij om zich heen heeft gekeken en niemand heeft gezien.
Linda kijkt opzij naar haar zoon met een glimlach en doet een arm om hem heen, ze trekt hem iets tegen hem aan en een belletje is te horen van de lift en de deuren glijden open. Ze stappen naar binnen en Tom druk op de knop om naar beneden te gaan. Als de deuren dicht zijn doet Tom ook een arm om zijn moeder en leunt op haar middel. Ze kijken elkaar aan en voelen dat de lift stopt, ze kijken op de het scherm en zien dat ze op de tweede etage zijn en snel laten ze hun armen van elkaar afglijden. De deuren gaan open en ze zien Eva staan met haar man en Daan die komt aangelopen vanuit de gang.
Linda begroet ze allemaal en ook Tom geeft ze allemaal een hand.

In de eetzaal zijn de ronde tafels netjes gedekt voor acht personen en wordt iedereen begroet door de dame die eerder aan de deur stond.
Tom en Linda worden door de dame aangesproken en krijgen te horen dat ze mogen gaan zitten waar ze willen en dat ze een drankje mogen pakken van de tafel waar veel glazen wijn en fris staan ingeschonken.
Onderweg naar de tafel pakt Tom zijn telefoon en zoekt de app op die zijn moeder heeft geïnstalleerd, hij ziet haar lopen naar de tafel en als de app is geopend, veegt hij met zijn vinger het puntje een stukje omhoog. Hij kijkt op en net voordat zijn moeder een glas wilt pakken verstijft ze en draait ze haar hoofd om en kijkt hem aan. Het enige wat hij kan doen als hij zijn moeder ziet kijken is lachen wat hij probeert in te houden. Hij kijkt nog eens naar zijn telefoon en ziet dat hij de plug zachtjes laat trillen en doet zijn telefoon weer in zijn broekzak en komt naast zijn moeder staan. Hij pakt een glas cola en ziet dat zijn moeder hem nog steeds aankijkt, door de blik in haar ogen weet hij dat hij zal worden terug gepakt en ze pakt rustig een glas rode wijn en neemt meteen een slok.
‘Waar wilde je gaan zitten mama?’ vraagt hij en neemt een slokje van zijn cola.
Linda kijkt even rond en ziet een tafel aan de zijkant en heeft geen zin in mensen achter haar ‘Die daar.’ zegt ze en loopt er al naar toe voordat er iemand anders gaat zitten.
Tom loopt meteen met haar mee en gaat naast haar zitten aan de tafel en pakt zijn telefoon en ziet dat hij een berichtje terug heeft van Sanne. “Oké, fijn weekend!” staat erin en kijkt op om te zien wie er allemaal binnen komen. Hij kent ze allemaal niet en vindt ze allemaal niet zo boeiend, een enkele dame na die er leuk gekleed uitziet maar het duidelijk doet om de aandacht te krijgen van de mannen. ‘WAH!’ en Tom schrikt zich rot. Hij voelt de trilling in zijn kont en verschuift op zijn stoel. Hij hoort zijn moeder naast hem lachen die met haar telefoon in haar hand zit. Meteen gaat hij weer rechtop zitten en kijkt om zich heen, tot zijn grote verbazing kijkt niemand en heeft niemand iets door. ‘Mam, ik schrok me rot.’ zegt hij zachtjes en hoort zijn moeder weer lachen.
‘Mogen wij erbij komen zitten?’ en de moeder en zoon kijken op en zien Eva staan met haar man naast haar die zijn ogen maar weer al te graag laat glijden over het lichaam van Linda.
‘Nee, liever niet, want ik wil alleen met m’n moeder zijn.’ denkt Tom.
‘Tuurlijk.’ zegt Linda en veegt het puntje op het scherm nog iets naar boven zodat de plug in Tom’s kontje harder trilt en legt haar telefoon neer op tafel met het scherm naar beneden.
Tom haalt even diep adem als hij voelt hoe de plug trilt en merkt dat hij het erg lekker vindt, zijn lul kan niet hard worden omdat deze naar beneden zit in de string die hij draagt.

Even later komt ook Daan aan tafel zitten samen met nog een paar andere collega’s en zelfs een van de managers en de tafel is gevuld. De gesprekken zijn voor Tom niet al te interessant en al snel zit hij te kletsen met Daan over games. Als Daan nog eens naar de tafel loopt om drankjes te pakken voor Tom en zich zelf, pakt Tom zijn telefoon. Hij kijkt naar zijn moeder en veegt zijn duim over het scherm en ziet dat ze luistert naar een verhaal wat Eva verteld, ze sluit even haar ogen en ademt diep in en uit en kijkt even opzij naar hem en de glimlach op haar gezicht verraad dat ze het lekker vindt en maar al te leuk wat ze samen doen.
Tom krijgt een drankje voor zich van Daan en bedankt hem en gaan weer verder met hun gesprek over games. Net als hij wat verteld voelt hij de plug harder trillen en door de schrik praat hij even wat harder en voelt de plug weer zachter trillen.
‘Gaat alles goed?’ vraagt Daan verbaast aan hem.
‘Ja hoor, ik voelde even een prik in m’n been.’ weet hij snel te verzinnen en kijkt even opzij en ziet zijn moeder met haar telefoon in haar hand die ze laag houdt zodat andere het niet kunnen zien. Hij kijkt haar aan en voelt dat de plug niet meer trilt en pakt ook zijn telefoon en doet de plug van zijn moeder uit en even ademen de moeder en zoon tegelijk in en uit.

Na het eten zijn er nog een paar toespraken van mensen waarbij Tom zijn aandacht niet kan bijhouden en staat een beetje achter de mensen en kijkt op zijn telefoon en ziet dat hij een foto van Sanne heeft gekregen waarbij ze samen met Patricia aan de lul van hun vader zuigen. “Slet” stuurt hij terug met een smiley erbij zodat ze weet dat hij het niet meent. Hij kijkt waar zijn moeder staat en ziet haar staan, meteen opent hij de app en laat de plug weer zachtjes trillen. Hij ziet dat ze meteen recht op twee benen gaat staan en verder niet reageert. Hij kan het niet laten en laat de plug harder trillen en ziet dat ze nog steeds niet echt reageert. Hij ziet een collega zijn arm om haar schouders leggen, ze draait haar gezicht naar hem toe en nu ziet hij haar zijkant en ziet dat ze harder ademt en ze knikt naar haar collega. Meteen doet hij de plug zachter en vindt het nog steeds geweldig dat zijn moeder dit met hem doet.

Na de toespraken wordt er muziek in gestart en zoekt zijn moeder hem meteen op. Hij doet snel zijn telefoon weg en kijkt haar aan.
‘Vond je zeker wel leuk om te doen hè lieverd?’ en ze doet een hand op zijn schouder.
Tom drukt zijn lippen op elkaar om niet te lachen en knikt zijn hoofd.
Linda pakt nog een wijntje van de tafel en samen kijken ze naar de mensen die gezellig staan te kletsen en sommige de dansvloer opzoeken.
‘Heb je het wel een beetje naar je zin?’ vraagt ze aan Tom als ze een slok heeft genomen van haar wijn.
Tom haalt een beetje zijn schouders op. ‘Ja, gaat wel, ik ken al deze mensen niet, maar vind het wel leuk om met Daan te praten.’ en ziet dat Daan net bij hem komt staan.
Er komt ook een collega van Linda aangelopen die Linda op haar schouder tikt.
Ze draait zich om en kijkt hem aan. ‘Hé Ivo.’ zegt ze met een glimlach.
‘Hoi, zou willen dansen?’ vraagt hij op een beleefde toon.
‘Oh, is goed hoor.’ en ze loopt richting de dansvloer en neemt onderweg nog meer collega’s mee.
Tom houdt de mannen strak in de gaten die om zijn moeder dansen en wilt niet dat eentje maar zijn hand naar haar uitsteekt. Nu is het niet iets wat hij kan voorkomen en weet dat zijn moeder er zo lekker uitziet dat je je handen er niet vanaf kan houden. Hij is weer in gesprek met Daan en vraagt opeens. ‘Wat vindt je van m’n moeder?’ en pakt zijn telefoon en laat de plug weer trillen op een kwart van zijn vermogen wat al behoorlijk heftig is. Hij kijkt Daan aan die hem een beetje verbaast aankijkt.
‘Ehh nou, ze is erg aardig, en ze geeft me een kans voor een goeie baan.’ en neemt een slok van zijn drankje. ‘En ze ziet er leuk uit.’ bekent hij dan en lacht naar Tom.
‘Je bedoelt lekker.’ zegt Tom dan en lacht naar hem.
Daan kan het niet geloven dat hij zo over zijn eigen moeder praat en denkt terug aan het moment in het kantoor dat hij zag dat Linda haar eigen zoon pijpte. ‘Ehh ja, ze is erg lekker.’ zegt hij dan met een lachje er achteraan.
‘Jongens, komen jullie ook mee?’ horen ze ineens en zien dat ze door Linda worden meegetrokken de dansvloer op en de jongens staan tussen de dames en mannen in en lachen een beetje en dansen dan mee met de rest.

Meteen pakt Tom zijn telefoon en laat de plug van zijn moeder op het de helft van het vermogen trillen. Door dat ze danst is niet te zien dat ze schokt of reageert op de plug en Tom vraagt zich af of hij wel aan staat. Hij laat de plug op vol vermogen trillen en ziet dat ze reageert, hij lacht even en ziet dat ze naar hem kijkt en laat hem weer zachter trillen.
Later op de avond voelt hij dat zijn plug weer begint te trillen en lacht naar zijn moeder die aan een tafeltjes staat met een drankje die snel haar telefoon weer terug doet in haar tas, hij ziet haar lachen en loopt naar haar toe en neemt ook een drankje. Hij gaat met z’n mond naar haar oor en fluistert wat erin. ‘Gaan we zometeen neuken?’ Hij ziet dat z’n moeder naar hem toe buigt en fluistert ook in zijn oor. ‘Tuurlijk gaan we neuken lieverd.’ en ze laat haar wang langs die van hem glijden.
Meteen voelt Tom zijn lichaam reageren op de woorden van zijn moeder.
Linda pakt haar telefoon en laat de plug van Tom harder trillen, meteen als antwoord voelt ze die van haar ook harder trillen en lacht even en laat een zachte gil ontsnappen, gelukkig is het niet te horen voor de rest door de muziek en ze worden weer meegenomen naar de dansvloer.

Later op de avond zeggen Linda en Tom gedag aan de gene die er nog zijn en lopen de zaal uit. Daan loopt achter ze aan en met z’n drieën staan ze te wachten voor de lift. Linda doet haar armen over de schouders van de jongens en hangt er een beetje op. ‘Ahh m’n voeten.’ zegt ze en beide jongens kijken naar beneden en zien de hoge hakken.
‘Je mag ze zo uit doen mam.’ zegt Tom en kijkt haar aan en ziet Daan naast haar ook naar haar hakken kijken. De lift gaat open en ze stappen naar binnen en als de deuren dicht zijn horen ze duidelijk de buttplugs trillen. Beide kijken ze even gespannen en zien Daan even rond kijken.
‘Horen jullie dat ook?’ vraagt hij en drukt met z’n hand op de deur en wand of te voelen of het geluid daar vandaan komt.
‘Nee, wat is er dan?’ vraagt Linda die zich van de domme houdt.
‘Een gezoem ofzo, maar waar het nou vandaan komt?’ en de lift stopt op de tweede etage en de deuren gaan open.
‘Truste Daan.’ zegt Linda en zwaait nog even met haar vingers.
Daan draait zich om naar de deur en hoort dat het geluid minder wordt. ‘Ja, truste Linda en jij ook Tom.’ zegt hij nog snel als de deuren weer dicht glijden.
Meteen pakt Tom zijn telefoon en opent de app en zet de plug op vol vermogen. Het geluid is duidelijk te horen en Linda leunt op het handvat die zich rondom in de lift bevindt. ‘Ahhh, Tom.’ lacht ze en is een klein beetje aangeschoten door de wijntjes. ‘Stop lieverd.’ zegt ze er lachend achteraan.
‘Haha, nee, kijk maar of je kan lopen naar de kamer.’ lacht hij dan maar wilt het haar eigenlijk bevelen.
Linda hoort de woorden van haar zoon en staat rechtop en kijkt hem aan. ‘Je bent mijn speeltje, weet je nog?’ en kijkt hem aan met een gemene lach.
‘Ja mama.’ hoort ze hem zeggen en ze doet haar arm om zijn schouder.
De lift gaat open en samen lopen ze de gang in. Ze voelt de plug pulsen en kijkt opzij en ziet de vinger van Tom over het scherm glijden en de plug zo harder en zachter laten trillen. Ze leunt nu harder op zijn schouder om maar niet uit balans te raken en na een lange wandeling (voor haar gevoel) door de gang komen ze aan bij hun kamer die Tom snel heeft open gemaakt en ze gaan naar binnen.

Tom sluit de deur van de kamer en hoort zijn moeder neerploffen op het bed, hij veegt zijn vinger weer over het scherm waardoor de plug weer op z’n hardst trilt en hoort zijn moeder van het bed kreunen en bijna gillen. Hij loopt de kamer in en ziet haar liggen met haar kont omhoog en haar hoofd naar beneden. Hij kan goed haar string zien zitten tussen haar kont omdat haar rok naar boven is geschoven. Hij gaat achter haar zitten en trekt de rits van haar rok open en trekt hem uit en ziet dat zijn moeder volledig mee werkt.
‘Vast omdat ze een beetje wijn op heeft.’ denkt hij want anders had hij het allang te horen gekregen. Hij voelt aan haar kont en hoort de plug hard trillen en legt zijn vinger er op en voelt de harde trilling. Hij ziet haar mooie string lopen en pakt hem bij de dunne bandjes aan de zijkant en trekt haar string uit, hij ziet hoe er sliertjes vocht aan de string blijven plakken die uit haar kut lopen. ‘Zo, je bent nat mama.’ zegt hij dan.
‘Ahh ahhh, vindt je het gek lieverd?’ En ze tilt haar knieën op zodat Tom haar string helemaal uit kan trekken. Ze voelt dat hij zijn hoofd tussen haar benen laat glijden en voelt zijn tong over haar kut glijden. Ze hijgt en kreunt het uit als ze voelt hoe haar klit wordt gelikt ‘Ahh harder lieverd.’ zegt ze en voelt hoe hij harder drukt met zijn tong, maar het is niet genoeg. Ze gaat rechtop zitten en wrijft met haar kut over de mond van haar zoon die zijn handen om haar kont trekt en haar bloes probeert los te maken. Ze slaat zijn handen weg en maakt zelf de knoopjes los en trekt hem uit en gooit hem naar de zijkant van het bed. Ze maakt ook haar bh los aan de voorkant en gooit ook deze weg en voelt meteen de handen van Tom op haar blote tieten. Ze sluit haar ogen en beweegt haar middel heen en weer en voelt dat ze heel haar kut over de mond van haar zoon wrijft. Ze leunt met haar handen op zijn hoofd. ‘Ahh, lik me lieverd.’ kreunt ze uit en voelt dat zijn tong zich richt op haar klit en komt erg hard klaar. ‘AAHHH!’ gilt ze uit en dan nog een keer. ‘Ahh ja lieverd.’ en voelt zijn tong die maar blijft likken. Ze draait zich van hem af en ligt op haar rug naast hem en ziet de mond van Tom die helemaal nat is. Ze hijgt nog even uit en lacht dan en voelt de plug nog steeds trillen. ‘Ahh lieverd, trekt dat ding uit m’n kont.’ zegt ze en gaat weer op haar handen en knieën zitten zodat Tom er makkelijker bij kan.
Tom gaat achter zijn moeder zitten en pakt eerst zijn telefoon uit zijn broekzak en laat de plug stoppen met trillen. Als hij dat doet hoort hij zijn moeder, bijna opgelucht adem halen en pakt de plug vast en begint zachtjes te trekken. Hij ziet het dikke gedeelte uit haar kringspier komen en houdt hem nog even zo veel mogelijk daar om haar kont meer op te rekken. ‘Lukt het lieverd?’ Hoort hij dan en trekt dan het laatste stukje uit haar kont wat bijna vanzelf gaat. ‘Ja hoor, hij is er uit.’ en legt hem neer op een handdoek die er nog lag van eerder die avond. Hij staat op van het bed en trekt zijn shirt en broek uit, hij haalt zijn lul uit de string zodat de string achter zijn ballen blijft hangen. Hij zit op zijn knieën achter zijn moeder en steekt meteen zijn lul in haar natte kut. Hij hoort zijn moeder kreunen als zijn eikel tussen haar lippen naar binnen glijdt en zelf voelt hij ook een verlossing waar hij al de hele avond naar uitkeek. Hij houdt zijn lul tot aan zijn ballen in haar kut en legt zijn handen op haar heupen, als hij naar beneden kijkt ziet hij haar bolle kont voor zich en begint zijn moeder zachtjes te neuken.
Linda pakt haar telefoon en laat de plug zachter trillen.
‘Waarom doe je hem zachter mama?’
Linda kijkt achterom en ziet de blokjes op de buik van haar zoon, een beeld wat ze al vaak heeft gezien maar waar ze nooit genoeg van zal krijgen. ‘Ik wil niet dat je snel komt lieverd.’ en ze legt haar telefoon weg.
Tom wilt zelf ook niet te snel komen, want hij vindt het maar al te lekker en te spannend om zijn moeder in een hotelkamer te neuken. Hij begint wat sneller te stoten en de klappen van zijn middel tegen haar kont zijn te horen. Een zacht piepend gekraak komt van het bed, als andere het kunnen horen zou het overduidelijk zijn wat er in hun kamer gebeurd.
‘Mam, ik doe hem in je kont, goed?’
‘Nee nog niet lieverd, nog even.’ kreunt Linda en wrijft met haar vinger over haar klit. ‘Ahhh ahhh jaahhh!’ kreunt ze uit als ze voelt dat ze weer klaar komt en wrijft nog een paar keer tot haar klit te gevoelig wordt.
Tom voelt zijn moeder klaarkomen en maakt nog een paar rustige slagen door haar kut en trekt hem er dan langzaam uit, ook nu ziet hij slierten vocht aan zijn lul hangen en brengt zijn lul naar het kontgaatje van zijn moeder. Hij laat zijn eikel even over haar ster glijden en als hij merkt dat het soepel glijdt drukt hij zijn eikel erin en drukt zijn lul er in tot zijn ballen. Meteen voelt hij de kringspier van zijn moeder om zijn lul strak sluiten wat heerlijk aanvoelt en begint haar te neuken.
Linda merkt dat de lul van haar zoon een stuk dunner is dan de forse plug die ze de hele avond heeft in gehad en kan de tienerlul makkelijk hebben en kan er heerlijk van genieten. Ze pakt haar telefoon en laat de plug in Tom weer harder trillen. Meteen hoort ze Tom harder en dieper ademen en kan ze het getril horen boven het gekreun horen.
‘Mama?’
‘Ja lieverd?’
‘Zou je op je rug willen gaan liggen?’
‘Ja hoor.’ zegt ze en wacht tot ze de lul van Tom uit haar kont voelt glijden. Ze draait zich om en ligt op haar rug en heeft weer zicht op het lekkere tienerlichaam van haar zoon. Ze voelt hoe haar benen worden vast gepakt en omhoog worden getild, zo ver dat haar hakken naast haar hoofd zitten. Ze ziet hoe Tom voor haar zit op zijn knieën en zijn lul in haar kont probeert te krijgen, maar omdat hij haar benen nog altijd vast heeft is het lastig om zijn lul in het juiste gaatje te krijgen. Ze pakt zijn stijve lul vast en voelt hoe zijn eikel tegen haar kontgaatje drukt en meteen voelt ze dat hij doordrukt en voelt hoe haar kont weer wordt gevuld met tienerlul.
Tom voelt weer de heerlijke kont van zijn moeder om zijn lul, hij kijkt naar beneden en ziet hoe makkelijk hij in haar kont glijdt. Hij kijkt haar aan en lacht naar haar en drukt nog steeds op haar benen en ziet haar hakken naast haar hoofd. ‘Goh, wat ben je lenig mama.’ valt hem op en laat zijn handen over haar kuiten glijden en pakt haar hakken vast.
‘Waarom denk je dat ik naar yoga ga?’ zegt ze met een glimlach.
Tom moet ook even lachen en duikt meer naar voren en zoent zijn moeder op haar mond, een heftige tongworsteling is het gevolg en door de stoten die Tom blijft geven is een kreun tussen het zoenen door te horen. Tom komt weer omhoog en ziet hoe de tieten van zijn moeder heen en weer bewegen op het ritme van de stoten in haar kont. ‘Mama, ik kom.’ kreunt hij zachtjes.
‘Kom maar hoor lieverd.’
‘Ahh, in je gezicht mama?’
Linda hoort de woorden en weet dat ze weer een spermafontein zal krijgen van haar zoon, ze knikt haar hoofd en voelt hoe Tom zijn lul uit haar kont trekt. Meteen pakt ze haar telefoon en laat de plug op z’n hardst trillen en gaat op haar knieën zitten, ze kijkt haar zoon aan die op het bed staat zich af te trekken en kijkt hem aan met een lieve glimlach. ‘Kom maar lieverd.’ zegt ze nog eens en ziet hoe Tom begint te schokken. Ze sluit haar ogen en hoort hem kreunen en voelt de stralen zaad op haar gezicht landen. Ze schrikt er niet van draait haar gezicht een beetje opzij zodat ook deze kant wordt ondergespoten met het witte tienerzaad. Ze voelt de stralen zaad op haar lippen landen en ze laat haar mond een stukje open hangen en likt het zaad van haar lippen, ze proeft de warme zoute lading en geniet van de smaak en het foute moment. (want niet alle moeders zullen zich in hun gezicht laten spuiten door hun zoon) Ze heeft haar ogen dicht en voelt dan de eikel van Tom tegen haar lippen en meteen zuigt ze de uitgespoten lul en proeft nog meer druppels zaad en zuigt ze er gulzig vanaf en hoort haar zoon kreunen van genot. Plots wordt de lul uit haar mond getrokken en voelt ze een paar lippen op die van haar en de armen van Tom pakken haar hoofd vast, ze geniet van de heerlijke spermatongzoen en slaat haar armen om de middel van haar zoon en zoent hem terug. Ze hoort het gezoem van de plug en gaat met haar hand naar zijn kontje en trekt de plug eruit, ze hoort hem even kreunen als hij eruit schiet en drukt op het knopje zodat de plug uit is. Ze voelt de lippen van Tom van haar eigen lippen glijden en hij begint haar tieten te zuigen en likken. Als ze naar beneden kijkt druipt het zaad naar beneden wat op een van haar tieten valt wat meteen wordt opgelikt door Tom.
‘Was het lekker lieverd?’ vraagt ze moederlijk en heeft een hand op zijn hoofd en als hij haar aankijkt ziet hij de druppels zaad op zijn gezicht die tijdens het zoenen op zijn gezicht zijn gekomen.
‘Ahh het was heerlijk mama.’ zegt hij en zoent zijn moeder nog een keer als hij ziet hoeveel zaad er op haar gezicht is.
‘Heel goed lieverd.’ zegt ze en staat op en pakt de pluggen en loopt naar de badkamer.
Tom laat zich op zijn rug vallen op het bed en kijkt zijn moeder na die de deur van de badkamer dicht trekt. Hij kijkt op zijn telefoon en ziet dat hij weer een foto heeft gekregen van Sanne, hij opent hem en ziet hoe zij en Patricia zijn ondergespoten en met elkaar zoenen.
‘Hmm, ziet er ook gezellig uit.’

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir