Uncategorized

Hoe alles begon…………..deel 3

Asian

Hoe alles begon…………..deel 3
Hoe alles begon………….deel 3

Voor het eerst was ik bij Henk blijven slapen. Na ons geile avontuur van de vorige avond waren we meteen naar bed gegaan. Uiteraard beide spiernaakt. Die zaterdagmorgen konden we heerlijk uitslapen en zo tegen half tien werd ik als eerste wakker. Even moest ik wennen aan de voor mij toch wel andere omgeving dan ik gewend was, maar al spoedig gingen mijn gedachten terug naar de vorige avond. Meteen begon mijn pik weer te steigeren en ik begon hem heerlijk te masseren. Met mijn andere hand kneedde ik mijn ballen. Ik was alweer supergeil!
Henk lag nog heerlijk op zijn rug te pitten. Ik leunde op mijn elleboog en keek genietend naar die rustige aanblik. Daarbij vroeg ik me af hoe hij zo vredig slapend toch zo ontzettend geil kon zijn. Voorzichtig begon ik de deken die over hem lag weg te schuiven. Hoe verder naar beneden, hoe geiler ik weer werd. Toen ik de deken helemaal wegschoof zag ik zijn pik op zijn buik liggen. Niet echt stijf, maar toch ietwat gezwollen met zijn eikel half zichtbaar uit zijn voorhuid.
Het duurde niet lang of mijn hoofd ging er langzaam naar toe. Voorzichtig begon ik eraan te likken. Met het puntje van mijn tong streelde ik langs zijn schacht omhoog naar zijn eikel. Henk lag met zijn benen iets gespreid en zijn ballen hingen er prachtig tussen. Met mijn hand gleed ik over zijn dij naar boven om ze aan te raken. En toen werd Henk wakker en zei:
“Jeetje! Zo lekker ben ik nog nooit wakker geworden. En ik dacht eerst nog wel, dat ik aan het dromen was”.
“Nou”, zei ik lachend, “zeg me dan maar eens hoe die droom verder gaat”.
“Wel”, zei hij, “zo!” en met zijn ene hand pakte hij zijn leuter vast, trok zijn voorhuid helemaal naar achter en met zijn andere hand duwde hij mijn hoofd naar beneden. Kwijlend keek ik naar zijn mooie glanzende eikel en strakke pik, die steeds dichter bij mijn mond kwamen. Ik voelde hoe die heerlijke eikel tegen mijn lippen drukte, deed mijn mond open en liet hem heerlijk naar binnen glijden, terwijl ik er met mijn tong omheen draaide. Ik voelde hoe zijn pik steeds stijver werd en zijn eikel opzwol. Toen begon Henk langzaam neukbewegingen te maken en verdween die stijve genotstaaf steeds verder in mijn mond. Op en neer. Opeens zei Henk:
“Maar mijn sappie krijg je nu nog niet! Dat bewaar ik tot later voor je. Eerst gaan we eens lekker samen douchen”. En hij trok zijn stijve pik uit mijn mond. Natuurlijk was ik enigszins teleurgesteld, maar ik vond het ook wel een geil idee om samen met hem te gaan douchen. Bij Henk hadden ze een flinke douche, terwijl wij thuis een bad hadden. En die douche was groot genoeg om er gemakkelijk met z’n tweeën in te gaan. Giechelend liepen we er met onze stijve pikken naar toe.
Het warme water verwende onze geile lijven, terwijl we tegenover elkaar stonden. Henk nam een flacon douchegel en kneep een flinke hoeveelheid van het heerlijk ruikend spul over zichzelf en mij heen. Met onze handen begonnen wij het over onze lijven uit te smeren, zodat we uiteindelijk heerlijk glad en glibberig aanvoelden. Terwijl we steeds dichter bij elkaar gingen staan, onze onderlijven stevig tegen elkaar drukkend en met onze handen veel aandacht besteedden aan de apparaten tussen onze benen, begonnen we elkaar heftig te tongen.
Terwijl Henk met zijn handen mijn stijve pik en ballen verwende, liet ik mijn handen over zijn rug glijden. Steeds verder naar beneden. Bij zijn heerlijk strakke kontje aangekomen liet ik mijn middelvinger door zijn bilnaad glijden. Steeds verder, totdat ik bij zijn sterretje aangekomen was. Ik begon er met het topje van mijn vinger aan te soppen. Henk trok zijn tong uit mijn mond, keek me geil glimlachend aan en vroeg:
“Wat ben jij nu van plan? Je gaat me toch zeker niet nog geiler maken dan ik al ben, hè?”
Ik vroeg: “Vind je dat lekker dan?” En hij antwoordde:
“Oh ja! Ga maar eens door en verwen me daar maar eens lekker”.
Daarop trok hij een been omhoog en sloeg dat om mijn been heen, zodat ik er nog beter bij kon. Terwijl ik de geilheid in zijn ogen kon zien, liet ik het topje van mijn middelvinger voorzichtig in zijn sterretje naar binnen glijden.
“Verder!”, lispelde Henk, “duw je vinger er verder in!” en weer begon hij me te tongen. Op en neer bewegend gleed mijn vinger steeds verder in zijn hol. Tot hij er helemaal in zat.
“Weet je wat ik nog lekkerder vind?” vroeg Henk.
“Nou?” vroeg ik.
“Als jij je stijve er eens in zou steken”, antwoordde hij. “Kom”, zei hij, “dan wassen we eerst die gel eraf en dan probeer je dat eens als we terug naar de slaapkamer gaan”.
Terwijl we de gel lieten opschuimen door het heerlijk warme water en het daarna afspoelden, vroeg ik me af hoe dat zou zijn: Mijn stijve pik in dat strakke kontje van Henk. En ik werd er steeds geiler van. Vlug droogden wij ons af en liepen toen terug naar zijn slaapkamer.
Henk keek mij met een geil lachje in de ogen aan en vroeg:
“Denk je dat dat niet zal lukken? Wel, ik zal je laten zien wat ik zoal zelf geprobeerd heb” en hij haalde achter uit de lade van zijn nachtkastje een tamelijk dikke en lange kaars.
“Kijk”, zei hij, “en als het hiermee gelukt is, dan zal die lekkere paal van jou er ook wel in passen”.
Henk ging op zijn knieën op bed zitten, spreidde zijn benen en ging voorover gebogen op zijn ellebogen liggen. Geil keek ik naar zijn heerlijke kontje en sterretje dat mij leek uit te nodigen om er mijn pik in te steken. Ik ging op mijn knieën achter hem zitten, pakte mijn stijve pik in mijn hand en begon met mijn eikel op en neer te gaan door zijn bilnaad.
“Toe!”, riep Henk met hese stem, “probeer hem er eens lekker in te duwen”. Ik plaatste mijn eikel op zijn ster, maar het ging te stroef.
“Wacht even”, zei Henk, “ga jij even een handdoek uit de badkamer halen, dan pak ik in de keuken wat slaolie. Daarmee zal het wel lukken”.
Eenmaal terug ging Henk op het bed zitten, nam de fles slaolie en liet een kleine hoeveelheid over mijn stijve lopen. Mijn pik werd steeds glanzender en glibberiger.
“Zo!”, zei Henk, “en nu wrijf jij mijn sterretje ermee in”. Hij ging weer voorover zitten en stak zijn kontje fier omhoog. Ik liet wat olie in zijn bilnaad lopen en begon dat toen uit te smeren. Terwijl ik dat deed kon ik niet nalaten om weer te proberen om mijn middelvinger in zijn gaatje te duwen. En ja hoor! Hij floepte zo naar binnen! Henk riep:
“En nu die geile pik van je!”
Weer ging ik achter hem zitten en plaatste opnieuw mijn eikel tegen zijn ster. Er ging een geile rilling door mij heen toen ik voelde dat die nu met een beetje druk gewoon bij hem naar binnen gleed. Henk gaf een kreetje van genot en vroeg om hem er langzaam nog verder in te steken. Ik deed dat maar al te graag, want ik genoot van dat strakke gevoel om mijn harde piemel. Door hem telkens iets terug te trekken en er vervolgens weer in te duwen ging hij er telkens iets verder in. Uiteindelijk had ik hem er helemaal in en begon Henk toen langzaam te neuken. En ik was er zelf verbaasd over. Ik neukte! Voor de allereerste keer neukte ik! En nooit eerder had ik me zo geil gevoeld! Die lekkere pik van mij in dat heerlijke kontje van Henk!
“Ga door!”, riep Henk geil, “neuk die geile reet van me! En laat die lekkere ballen van je maar heerlijk tegen die van mij kletsen!”.
Ik voerde het ritme op en begon Henk steeds heftiger te neuken. Complete geilheid maakte zich van mij meester en ik wilde nog maar een ding: Mijn geile pik diep in Henk leegspuiten! Hij nodigde mij daar ook toe uit en lispelde:
“Kom! Ik wil dat je je geile, warme zaad in me spuit! Ik wil voelen hoe je in me klaarkomt! Spuit die lekkere leuter maar helemaal in me leeg! Ik wil het! Ik wil het!”.
Die zaadvragende uitnodiging kon ik niet lang weerstaan en opeens voelde ik mijn warme lading komen. Heftig schokkend spoot ik Henk vol totdat ik wist dat er geen druppel meer uitkwam. Henk kreunde van genot en vroeg me om hem er nog even in te laten zitten om er nog langer van te kunnen genieten. Daarna zakte hij plat op bed en trok ik mijn pik langzaam uit zijn kontje. Voldaan ging ik naast hem liggen. Tjonge, dacht ik, wat een geile ervaring was dat. En wat was dat lekker!
Maar mijn geilheid was nog niet over. Ook ik wilde zaad! Zijn zaad. En ik zei tegen Henk:
“Jij hebt nu van een geile neukbeurt kunnen genieten. Maar nu wil ik ook dat jij mij verwent”.
“Hoe wil je het hebben?” vroeg Henk. En ik antwoordde: “Ik wil dat jij je geile pik weer in mijn mond leegspuit!”. En ik draaide me zo op bed dat ik met mijn hoofd over de rand kwam te liggen. Met mijn hoofd zo naar beneden hangend kon Henk mij diep in mijn mond neuken. Hij ging achter mij staan, zakte met gespreide benen door zijn knieën en zo kon ik genieten van de aanblik van zowel zijn kont, ballen en zijn harde pik. Ik vind dat zo’n heerlijk geile aanblik! Henk liet zijn geile leuter in mijn mond zakken totdat zijn ballen tegen mijn ogen en neus begonnen te stoten. Gulzig sloot ik mijn lippen om zijn harde pik en Henk begon me in mijn mond te neuken. Ik voelde zijn lekkere leuter tot in mijn keel stoten. Bij elke stoot gleed mijn tong langs zijn geile schacht en ik voelde de spanning steeds groter worden. Opeens trok Henk zijn pik uit mijn mond en begon zich heftig af te trekken. Toen duwde hij zijn eikel terug in mijn mond en spoot al zijn zaad erin. Heerlijke fluimen warm, geil zaad vulden mijn mond en gulzig slikte ik het door.
Even later stond ik op en we tongden heftig. Daarna liepen we weer naar de douche, want die slaolie moest eraf, hè? Dat vettige spul was ook niet het ideale middel voor de sex, maar we hadden gewoon niets anders.
Nadat we ons aangekleed hadden bespraken we wat we die namiddag zouden gaan doen. Het was heerlijk weer en we besloten, dat we wat zouden gaan fietsen. Niet in de stad, omdat die weer overspoeld werd door inkopende Duitsers. We besloten naar de buitenwijken te fietsen, niet vermoedend welk geil avontuur ons daar te wachten stond. Maar daarover in deel 4……

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir