Uncategorized

Kastelentocht – 2009

Kastelentocht – 2009
Kastelentocht – 2009

Tijdens de jaarlijkse kastelentocht met schitterend gerestaureerde rijtuigen, heeft mijn vriendin een erotisch avontuur beleefd. Op uitnodiging reed ze mee in een prachtige Nederlandse Glaslandauer uit 1880. De koets vertrok als laatste en mijn vriendin – Lizzy – droeg kleding uit die periode, met een uitbundig decolleté. De gastheer zat op de bok, samen met de koetsier, en vertelde dat zijn andere gast verlaat was. Lizzy zat bij het raam van de gesloten landauer en genoot van de menigte langs de route. De belangstellenden staarden openlijk naar haar bolstaande decolleté en ze hadden er gemengde gevoelens over, maar rechtvaardigde zichzelf dat ze kleding uit de 19e eeuw droeg.

Het was warm en ze voelde transpiratie druppels op hals en borst en deed haar halsuitsnijding een stukje open. Nu ze het luxe rijtuig voor haar alleen had, viel de enorme afmeting van de zitplaatsen op. Ze mijmerde over amoureuze ontmoetingen in deze landauer en onbewust vingerde ze zichzelf en liet haar fantasie de vrije loop. Een koel briesje bracht haar bij zinnen toen de koets deur openging. Het bleek Arjan, het seksmaatje van haar liefje. Snel bracht ze haar rok op orde. Arjan klom naar binnen, overzag de situatie en besloot er meteen gebruik van te maken. Hij kuste haar vol op de mond en ze ontving zijn tong terwijl hij haar borsten streelde. Behendig trok hij de zitting in slaapstand en daar lag ze met opgetrokken rok. Opgewonden bevrijdde hij zijn kloppende staaf uit het historisch kostuum. Simpelweg door het voorpand van de broek los te knopen en zonder dralen verdween zijn kloppende paal in haar natte kutje en behendig bevrijdde hij haar volle borsten.

Ze baalde van de gedachte met hem te copuleren, maar tegelijkertijd verlangde ze naar zijn strelende handen op haar borsten, zijn ongegeneerde onverholen hunkering en dierlijke driften. Hij was gezegend met een flink apparaat en ze voelde zich ertoe aangetrokken en ontving hem wellustig. Hij nam haar bruut, zoog en kneed haar volle borsten, greep haar bij de billen en dreef zijn paal dieper, terwijl Lizzy hem op de billen sloeg, zijn tepels kneep en hevig tongent haar eerste orgasme kreeg. Ze kreeg een kort moment om bij te komen en voelde zijn dikke paal diep in haar kloppen, terwijl hij haar kutje oprekte door zachtjes van links naar rechts te bewegen. Heerlijk om zo opgevuld te worden en straks zijn pulserende eruptie te ervaren.

Lizzt had hem eerder gehad en wist dat zijn uithoudingsvermogen en beheersing uitstekend was. Toen hij zijn gereedschap in zijn geheel uit haar trok en haar weer opvulde en dat in een kalm tempo bleef herhalen, terwijl hij met bewondering naar haar borsten staarde, greep ze hem bij de heupen en bracht haar bekken krachtig omhoog en kwam klaar. Arjan trok zich terug en bewonderde haar borsten terwijl ze lag bij te komen en ze zag zijn opwinding rechtop tegen zijn buik. Op handen en knieën ontving ze hem, en met zijn handen om haar borsten stootte hij zich in haar leeg en ontving ze zijn pulserende warme sperma.

Als er positieve reacties zijn, wordt vervolgd.

Met geile groeten, Horny Observer

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir