Uncategorized

Kom eens hier

Kom eens hier
Na msn-contact zouden we gewoon eens irl kennis maken en omdat jij op jezelf woonde, was het logisch dat we niet naar zo’n nietszeggend wegrestaurant zouden gaan, maar dat de koffie gewoon bij jou thuis geserveerd werd.

Tegen een uur of 12 melde ik via de intercom dat ik er was en zoemend ging de deur van het flatgebouw waar jij woont, open. Na een kort ritje met de lift stond ik voor een open voordeur en hoorde je roepen dat ik verder kon komen.
Nieuwsgierig keek ik voorzichtig het halletje in dat zich direct achter de voordeur bevond. Je kwam de hal ingelopen met een grote ovenwant in je hand.
Sorry, glimlachte je me tegemoet. Maar de oven zei “ping” op het moment dat jij aanbelde, kom verder.
Opgelucht door je vriendelijke houding liep ik de hal binnen en ontdeed mij van jas en schoenen.

In de woonkamer wees je naar de bank. Ga zitten. Koffie komt eraan. Zwart met suiker he. Het viel me mee dat je dat onthouden had. Eh… ik heb appeltaart meegenomen, deelde ik mee. Er was gelijk een ongedwongen sfeer en niet veel later zaten we dus aan de koffie en appeltaart te babbelen over de hoge premies van zorgverzekeringen, de top 1000 aller tijden en noodzaak van vitamine C in wintertijd. Totdat er een stilte viel.

Kom eens hier, zei je niet te hard of zacht.
Ik slikte en keek naar beneden. Ik voelde het niet anders dan dat ik wilde doen wat je zei. Zenuwachtig schuifelde ik over de bank een stukje dichter naar je toe.
Verder zei je en weer schuifelde ik een centimeter dichterbij.
Ik hoorde je een zucht slaken door je neus en gluurde vanonder mijn wimpers voorzichtig naar de plek waar jij onderuit gezakt zat.
Je legde een hand in mijn nek en trok me naar je toe. Je hoeft niet bang te zijn, zei je. Ik wil dat meisje dat me steeds aan het uitdagen is op msn eens wat dichterbij bekijken.

Ik slikte en zei vol bravoure. Nou gezien dan he.
Misschien, zei je, maar ik heb nog niet alles gezien wat ik wil zien. Knoop je blouse maar los.
Ik hapte naar adem, maar deed toch wat je zei. Ik voelde mijn tepels al harder worden bij het idee. Hmz, zei je. Ga maar staan en doe de rest ook maar uit. Ik deed mijn bovenkleding uit en stond voor je. Dat leverde me een frons op.
Had ik gezegd dat je je ondergoed mocht aanhouden. Luisteren teefje. Ik zei alles. Opgewonden ontdeed ik me van de rest van mijn kleding en stond toen heel onwennig naakt voor je. Allerlei gedachten gingen door mijn hoofd. Ik leek wel gek. Waarom deed ik dat nou. Je zou me inwendig vast uitlachen ofzo en wat nou als ik tegenviel en wat nou als… Ja als…

Presenteren sletje. Je weet best hoe het moet zei je en kwam iets overeind zitten.
Ik boog mijn hoofd, spreidde mijn benen een beetje en liet mijn armen langs mijn lichaam hangen de handpalmen naar jou toe gericht.
Omdat ik niet naar je keek, kon ik niet zien hoe je erop reageerde, maar ik voelde het wel. Je handen gleden langs mijn lichaam.
Goed zo, sletje. je weet het best he. En waar is nou dat stoute meisje dat mij zo aan het uitdagen was. Daar zouden we wat aan doen, weet je nog. Je handen gleden langs de binnenkant van mijn dijbenen en zorgden ervoor dat ik rilde. Mijn ademhaling ging sneller en ik voelde me natter worden.
je stond op en liep om me heen, Ik durfde niet te kijken waar je was of wat je ging doen.
Staan blijven zei je en vervolgens hoorde ik je weglopen en even later terugkomen. Ik hoorde dat je de tafel waar zojuist nog de koffiekopjes op hadden gestaan, leeg ruimde.
Handen op je rug en bukken. Onmiddellijk gaf ik aan je wens gehoor en voelde hoe een touw mijn handen samenbond. Met je hand in mijn nek duwde je me dieper over de tafel heen en met je voeten zorgde je ervoor dat mijn benen wijder kwamen te staan.

Je streelde over mijn rug en over mijn billen. Je wilt dit he, slet, fluisterde je in mijn oor. Je hebt hier naar toe geleefd, mij uitgedaagd. Weet je wat er gebeurd met sletjes die mij uitdagen? Die krijgen wat ze verdienen.
Ik kreeg geen tijd om te antwoorden, want het volgende moment hield ik mijn adem in door de flogger die over mijn billen raasde. Links en rechts, achter elkaar door.
Ik voelde het branden op mijn billen, maar ook mijn kutje brandde. Ik voelde het geil tevoorschijn komen en daarna jouw handen weer strelend over mijn billen.

Ze worden al een beetje rood mijn liefje, maar dit is niet genoeg he, zei je. Ik schudde even mijn hoofd, maar knikte ook.
Wat wil je nu ja of nee, vroeg je een beetje spottend. Helaas mijn teefje, jij hebt niets te willen. Jij gaat gewoon doen wat ik wil.
Je handen kneedden mijn borsten en je vingers trokken aan mijn tepels en draaiden ze rond. Je bent een stout teefje en gaat voortaan naar mij luisteren. Vervolgens voelde ik het striemen op mijn kont. Auw, verdilleme dit deed altijd even pijn. Aargh, slaakte ik een gil terwijl de cane op mijn kont terecht kwam. In gedachten zag ik al de rode striemen voor me die zich op mijn billen zouden aftekenen.
Toen greep je me bij mijn haren en duwde me op de grond op mijn knieën voor je.

Je weet wat je moet doen slet, zei je, terwijl je je dikke pik uit je broek haalde en voor mijn neus hield. Pijpen pijpsletje, Ik wil dat geile smoeltje van je over mijn lul voelen. Ik opende mijn mond en likte je eikel, blies zachtjes over je pisgaatje en draaide cirkeltjes met mijn tong over het randje van je eikel om daarna je pik diep in mijn mond te nemen.
Ik voelde je harder worden in mijn mond en zoog even wat druppels voorvocht naar binnen. Toen pakte je mijn hoofd en duwde je pik diep mijn mond in.
Geile slet, mijn pik in jou pijpbekkie zei je kreunend terwijl je mijn hoofd op en neer bewoog over je strakke dikke paal.
Ik voelde mezelf heel nat worden, maar kon niets doen, omdat mijn handen gebonden waren op mijn rug. Druppels gleden mijn kutje uit.
Plotseling stopte je met het neuken van mijn mond en trok me aan mijn haren overeind.

We zijn nog niet klaar, teefje.
Je duwde me achterover op de bank en ik voelde dat je klemmen op mijn tepels zetten. De klemmen waren verbonden met een kettinkje waar je kleine rukjes aan gaf.
Oke sletje. Pijpen kun je. We zullen zien wat je nog meer kunt, deelde je me mee, terwijl je je vingers eindelijk door mijn kutje haalde.
Oh zo’n geile slet, kom jij maar eens mij naar mijn speciale kamer.
Je trok me aan de ketting die op mijn tepels zat overeind.

We zullen eens zien wat we allemaal met zo’n geil sletje als jij kunnen doen.

wordt misschien vervolgd

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir