Uncategorized

‘Kutten gluren’

‘Kutten gluren’
Peter en ik zaten naast elkaar op onze knieën in het gras. Onze zwembroeken hadden we naar beneden gerukt, zodat onze halfstijve lullen open en bloot wat op en neer bungelden. Tussen de dichte struiken hielden we onze blikken strak gericht op de kleine open plek vóór ons. Het was vlak bij de zandafgraving waar altijd veel mensen gingen zwemmen. We wisten dat deze open plek door veel vrouwen en meisjes gebruikt werd om zich, buiten het zicht van de andere badgasten, even om te kleden.
Regelmatig posteerden mijn vriend en ik ons daar dan ook tussen de struiken om een glimp van een blote borst of een lekker kutje op te kunnen vangen. Als we dan geluk hadden, kregen we in één middag soms zelfs meerdere kutjes en tieten te zien. Voor twee altijd geile, zestienjarige jongens was dat destijds heel wat! Na een uurtje ‘kutten gluren’ (zoals Peter het altijd noemde) waren we allebei dan zó geil geworden, dat we elkaar nog even lekker aftrokken en ons sperma een flink eind in het gras spoten, vóórdat we zelf gingen zwemmen.
Deze keer echter leken we pech te hebben. Het was vandaag niet erg druk bij de afgraving en er had zich de hele middag nog niemand laten zien. We wilden de moed al bijna opgeven, toen we plotseling een indrukwekkende gestalte de open plek zagen betreden. Het bleek een nogal gezette vrouw te zijn.
Peter en ik doken nog wat verder in elkaar en gaven onze ogen goed de kost. Peter kende mijn voorkeur voor ‘gevulde’ vrouwen en stootte me aan. “Lekker dik wijf!” siste hij zachtjes, terwijl hij verwoed aan zijn pik begon te rukken. Zelf maakte het hem niet uit hoe ze eruit zag, hij geilde op alles wat twee tieten en een kut had. Ik voelde mijn eigen lul snel tot maximale stijfheid groeien bij de aanblik van deze heerlijk volle, rijpe vrouw met haar gigantische borsten en haar enorme reet.
Ze keek even schichtig om zich heen, voordat ze zich begon uit te kleden. Even later stond ze volledig naakt tegenover ons, op nog geen drie meter afstand. Peter en ik zaten met grote ogen toe te kijken, ondertussen wat aan onze lullen trekkend. Haar immense borsten hingen zowat tot op haar navel. Haar bolle buik hing in een flinke vetrol boven haar perfect kaalgeschoren venusheuvel. Zo’n kale spleet, waar de rimpelige schaamlippen zelfs een stukje uithingen, hadden we nooit eerder gezien. In die tijd schoren de meeste vrouwen zich nog niet van onderen. Mijn vriend en ik keken onze ogen uit bij het zien van al dat weelderige, wulpse, geile vrouwenvlees. Toen draaide ze zich om, om haar badpak uit haar schoudertas op te diepen. Terwijl ze zo voorovergebogen stond, konden we haar enorme, gerimpelde schaamflappen tevoorschijn zien piepen tussen haar gigantische billen. Peter en ik rukten als bezetenen aan onze stijve lullen.

Zonder dat ik het kon helpen ontsnapte er een luide genotskreun aan mijn lippen tijdens het rukken. Peter wierp een woedende blik op mij, maar het was al te laat… Ze had het gehoord! Met een ruk draaide ze zich weer om, waarbij haar enorme tieten hevig heen en weer zwaaiden, en zette een paar stappen in onze richting. “Is daar iemand?” riep ze op scherpe toon, terwijl ze de takken opzij trok. En toen zag ze ons zitten: twee bijna naakte puberjongens met enorme, fier omhoog wijzende stijve lullen!
Even keek ze ons met een verschrikte en boze blik aan, maar toen ontspande haar gezicht zich in een ontwapenende glimlach en zei ze: “Zo! Genieten jullie een beetje van het uitzicht, jongens?” Gezien de overduidelijk zichtbare stijve toestand waarin onze lullen zich bevonden was dat een tamelijk overbodige vraag. Peter en ik knikten dan ook beiden heftig van ja. “Jullie hebben al flinke pikken, zeg!” liet ze er nog op volgen met iets van bewondering in haar stem. Mijn vriend en ik glommen van trots en duwden onze pikken nog wat verder naar voren in haar richting.

Ze stond vlak voor ons en ik zou haar kunnen aanraken als ik wilde. Onwillekeurig schoot mijn hand naar voren, om haar mollige dijbeen en één van haar enorme billen te strelen. Zodra mijn vingers haar huid raakten ging er een lichte huivering van genot door haar heen. Het vlees van haar gigantische kont was het zachtste wat ik ooit gevoeld had. “Vind je dat lekker?” wist ik met hese stem uit te brengen. “Mmmmhh… jaaahh…” kreunde ze met een diepe, gruizige keelklank. Hierdoor werd ik compleet overmoedig van pure geiligheid en ik kneedde het zachte vlees van haar kont nu wat steviger. Ik sloeg ook mijn andere hand om haar heen. Haar heupen waren zó breed, dat ik mijn handen maar nauwelijks om haar heen geslagen kreeg. De vetrol rond haar middel drukte tegen mijn gezicht en mijn neus verdween volledig in het zachte vlees van haar bolle venusheuvel. Nu hoefde ik nog slechts mijn tong uit te steken om hem een klein stukje in haar vlezige kutje te laten verdwijnen. Terwijl ik haar zachte billen met beide handen kneedde en ondertussen aan haar enorme schaamflappen sabbelde, riep ze uit: “Hé! Ho, ho… rustig aan!” en ze duwde mijn hoofd weg. “Ik dacht dat je het lekker vond?” gromde ik gepikeerd. “Ja, dat wel…” antwoordde ze snel, “maar ik wil eerst jullie pikken weleens voelen.”

Ze knielde tegenover ons in het gras en greep met haar rechterhand de dikke pik van mijn vriend vast. Peters stijve had een sterke kromming naar boven, terwijl de mijne juist kaarsrecht vooruit wees. “Die ligt lekker in de hand!” lachte ze uitbundig en ze begon hem met langzame, haast plagerige bewegingen af te trekken. Ik zag dat mijn vriend haast van zijn stokje viel van puur genot.
“Hé, zeg! En ik dan?” riep ik uit. Toen greep ze eindelijk ook míjn pik vast. En zo zat ze ons gelijktijdig met beide handen af te trekken. Peter en ik grepen beiden één van haar enorme borsten en kneedden deze ondertussen stevig. Toen ik uiteindelijk voldoende moed verzameld had, vroeg ik haar onomwonden: “Mogen we je misschien effe neuken?” Het antwoord liet even op zich wachten. “Omstebeurt?”, voegde mijn vriend er bedeesd nog aan toe.
“Hebben jullie dan kapotjes bij je?” vroeg ze. Peter en ik schudden teleurgesteld onze hoofden. “Dan gaat het feest niet door!” zei ze. Maar toen ze de teleurstelling op onze gezichten zag, voegde ze er snel aan toe: “Maar ik wil jullie wel effe pijpen!”
Peter en ik keken elkaar even triomfantelijk aan bij deze mededeling. Dit was meer dan we hadden durven hopen. Veel meer…

De daad bij het woord voegend boog de vrouw zich voorover en nam Peters dikke, kromme lul in haar mond. Ze zoog er hoorbaar smakkend aan. Peter slaakte intussen luide kreten van genot. Even was ik bang, dat de mensen aan de afgraving het misschien konden horen en poolshoogte zouden komen nemen, maar dat gebeurde gelukkig niet.
Even later was het míjn beurt. Ze liet de lul van mijn vriend uit haar mond floepen en stortte zich op de mijne. Zodra haar lippen zich om mijn lul sloten en ik haar hete, natte tong om mijn eikel voelde draaien, overviel me een gevoel van totale en ultieme gelukzaligheid. Peter en ik pijpten elkaar ook weleens, maar dit was nog véél lekkerder. Steeds als ze aan mijn zwaarder wordende ademhaling merkte, dat ik op het punt van klaarkomen stond, liet ze mijn lul uit haar mond glijden en stortte zich weer op de paal van mijn vriend. Zo pijpte ze ons om beurten tot we het allebei niet meer uithielden.

“Ik kom al bijna!” gromde mijn vriend. “Ik ook!” kreunde ik. Nu stopte ze met pijpen en trok ons gelijktijdig met razendsnelle bewegingen af. Bijna tegelijk kwamen we klaar! “Ik kommm…!” piepte ik. Ik begon te trillen over mijn hele lichaam! Genotsrillingen schoten langs mijn ruggengraat omhoog! Ik voelde hoe het sperma vanonder uit mijn ballen met grote snelheid door de schacht van mijn lul schoot! Een krachtige fontein van sperma spoot tevoorschijn! Grote klodders sperma spoten op haar mollige bovenbenen, waarvandaan ze langzaam tussen haar machtige dijen liepen. Er leek haast geen einde te komen aan dit formidabele orgasme. Ik spoot veel meer en veel verder dan normaal. Ik was nog niet eens volledig uitgespoten toen mijn vriend brulde: “Oohh… Godverdomme! Ik kom ook!”
Hij spoot zoals gewoonlijk nóg verder dan ik en zijn zaad landde op haar bolle buik. Daar was ik wel een beetje jaloers op, maar ik stelde tot mijn genoegen vast, dat hij minder stralen spoot en ook niet zoveel als ik.
“Nou, nou… Dat was een ware sperma-explosie!”, lachte de vrouw, terwijl ze een handdoek uit haar schoudertas haalde en daarmee haar dijen en buik schoonveegde. Peter en ik keken elkaar zwaar nahijgend met een triomfantelijke blik aan. We waren zo trots als een aap met zeven lullen op onze spuitprestaties!

De vrouw trok nu snel haar badpak aan en Peter en ik hesen onze zwembroeken weer op. Ze gaf ons allebei nog een afscheidskusje op onze wangen en toen verdween ze tussen het struikgewas in de richting van het water, mijn vriend en mij verbluft, maar zeer voldaan achterlatend.
“De volgende keer zorgen we dat we kapotjes bij hebben!” verklaarde Peter. Ik knikte instemmend…

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir