Uncategorized

Lekker trekken

Ass

Lekker trekken
Zoals zoveel mannen hier kom ik thuis wat tekort. Niet dat ik een slechte relatie heb, integendeel! Maar ik wil gewoon meer dan zij en dat is nu eenmaal zo. Via deze site kom ik regelmatig in contact met anderen. Vooral mannen die ook weer wat tekort komen. Ik heb al verteld over mijn fantasie om bij een ander stel op visite te komen maar nu mag ik naar een iets oudere man. Hij nodigde mij via de mail uit om eens een filmpje te komen kijken. Dat leek mij spannend en ik nam zijn uitnodiging aan.

Zo kwam het dat ik op een mooie dag op een vreemd adres aanbelde en me afvroeg wat er die dag zou gaan gebeuren. Er werd open gedaan en ik werd vriendelijk uitgenodigd. Direct was die spanning er al. De gordijnen zaten nog dicht dus ik wist dat ik een heerlijk hoogte punt zou gaan beleven. Mijn lul had ik deze morgen goed gewassen en geschoren. Ik voelde al dat hij half stijf werd. Filmpje dan maar… Hij zette een porno film op en al snel vlogen de klodders zaad over het scherm. De best of cumshots was een dvd die zijn titel meer dan waar maakte. Mijn lul stond al compleet stijf tegen mijn rits te duwen toen ik hij zei: ” Zullen we onze broek maar uitdoen.” Zo gezegd en gedaan zat ik bij een vreemde man in mijn nakie met een stijve lul op de bank te kijken naar een beeld vol stijve lullen die het ene na het andere shot loste. Mijn eikel glinsterde van het voorvocht. Ik keek naar zijn lul. Die stond ook mooi stijf en te glimmen. Ik vroeg of ik hem mocht aanraken en dat mocht. Langzaam trok ik hem af. Een heerlijk gevoel. Met mijn vinger ging ik over zijn eikel en ik gebruikte het voorvocht als glij middel. Met mijn andere hand trok ik mijn eigen lul af dus nu trok ik 2 pikken tegelijk. Hmmm dit voelde goed… Ik voelde dat ik zo ging komen maar dat wilde ik niet. Ik had nog nooit een andere lul gepijpt maar ik besloot het er op te wagen. Langzaam likte mijn tong over zijn eikel en proefde ik zijn voorvocht. Ik ging met mijn mond over zijn lul en weer terug. Dit herhaalde ik een paar keer maar omdat ik ook de film wilde zien besloot ik weer gewoon naast hem te gaan zitten en hem heerlijk af te trekken terwijl hij inmiddels mijn lul met zijn hand bewerkte..

De film was geil, het feit dat ik naast iemand zat die net zo geil was als ik maakte alles nog geiler… Ik voelde zijn lul in mijn hand schokken, ik voelde zijn warme zaad over mijn handen en toen ik keek zag ik stralen van sperma uit zijn lul vliegen. Dit was geiler dan op tv.. Echt wat was dit een super geil gezicht.

Net op dat moment dat ik wil gaan spuiten hoor ik een stem: Wie gaat dit weer schoonmaken. Vanuit de tuin komt een vrouw binnen lopen. Ik krijg een gigantische rode kop. Kut dat is mijn buurvrouw.. Ondanks het feit dat ik enorm schrok begin ik toch te spuiten ik was te ver heen… Hmmm zei zij. Ik zag jullie bezig en wilde me er toch even mee bemoeien. Zal ik het even schoonmaken? Nog voordat wij konden antwoorden deed ze haar kleren uit. Ze had gewone borsten maar haar tepels stonden recht vooruit. Mijn lul werd, ondanks het feit dat ik net gespoten had niet zachter. Ik keek toe hoe ze haar broek uit deed en langzaam zag ik haar kut tevoorschijn komen. Niet geschoren maar lekker bijgewerkt. Ze had een streepje.. Heerlijk vind ik dat. Ik dacht dat ik gek werd toen ze tussen ons in knielde en met haar vingers het sperma van onze buiken, ballen en lul schraapte en het in haar schaamhaar smeerde. Ze proefde het even en ging toen op haar knieën zitten en begon haar buurman en mij schoon te likken. Ik kon er niets aan doen maar enkele ogenblikken later spoot ik weer. Het kletste tegen haar borsten en droop via haar tepels naar beneden.. Het vermengde zich met het sperma in haar schaamhaar. Nu heb jij mij ook vies gemaakt. Lik het schoon! Was een opdracht die ik kreeg. Ik liet me dat geen twee keer zeggen en ik was hem al helemaal vergeten toen ik haar borsten en vooral haar tepels likte. Ik zag dat ze zich zelf vingerde en ik werd weer helemaal gek. Mijn tong volgde het sperma spoor naar haar schaamhaar en ik likte haar vinger en kut. Ik voelde hoe ze klaar kwam. Het vocht uit haar kut smaakte naar meer. Op dat moment hoorde ik grom en flatsch..vlak voor mijn neus kwam er weer een landing sperma op haar buik en schaamhaar… met mijn vingers speelde ik er mee en zij likte ze af. Gedrieën keken we de film af. Voldaan en ik zag hoe zijn lul weer recht stond, haar vingers in haar kut gleden en ik keek naar mijn eigen lul en zag hem fier overeind staan glimmen..

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir