Uncategorized

marktplaats

marktplaats
Vandaag heb ik mijn “bestelling” van marktplaats opgehaald. Het werd iets geiler dan verwacht. Ik had iets besteld op zo’n kleine 20 km van mijn woonplaats en ging het dus zelf ophalen om verzendkosten te besparen.

Op het opgegeven adres aangekomen belde ik aan. Geen reactie.. Ik baalde behoorlijk. De gordijnen zaten dicht en op de eerste verdieping was het rolluik ook gesloten. Jammer, maar blij dat ik van te voren het geld niet had overgemaakt. Uit pure frustratie belde ik nog een keer. Direct zag ik de woonkamerdeur opengaan en werd de voordeur geopend door een bloed mooie vrouw. Ze glimlachte naar me en zei:” Jij moet Oscar zijn. Kom binnen!” Ze stelde zich voor als Martine. Haar man was niet thuis maar had gezegd dat ik zou komen dus of ik het spul eerst even wilde bekijken. Die opmerking rukte mijn blik los van haar. Ze was 1.75, slank met een borsten in de juiste omvang. Kastanje bruin haar tot op haar schouders en mooie blauwe ogen. O wat was ze mooi..

Ik bekeek nu wat ik gekocht had en ze bood me een kop koffie aan. Ik wilde niet onbeleefd zijn dus nam ik de uitnodiging aan. We kletste wat over mijn aankoop en zei vertelde dat haar man aan het opruimen was. Alles wat overbodig was ging de deur uit. Ik grapte dat als hij haar op marktplaats zou zetten ik direct een bod zou doen. Ze lachte en vroeg of ze beviel. Ik vertelde haar dat ik haar mooi vond. In de juiste verhoudingen en dat ze lief overkwam.

Net toen ik naar huis wilde voor e.e.a. nog gênanter voor mij werd zag ik dat op de salon tafel een DVD hoes van een porno film lag.. Ik keek ernaar en zij volgde mijn blik. Ik zag dat ze rood aanliep. “Zet je man die ook op marktplaats?” Ze werd nog roder en gaf toe dat ze die zat te kijken.. Ik keek naar het hoesje en zag dat de titel ORGY3 was. “Nou dan zal ik je maar niet langer storen..” “Ik zie en voel liever een echte lul dan dat ik er een op het scherm zie” zei ze uitdagend.

Nu ben ik best een stoere man maar ik wist even niet hoe ik hier nou op zou moeten reageren. Ik hoorde mezelf zeggen dat we hem wel samen konden afkijken… Direct hierop zette zij de tv aan en op het scherm zag ik een groep mensen die met elkaar bezig waren. Mijn blik bleef op de tv gericht. Ik zag stijve pikken in monden verdwijnen. Pikken die hun zaad spoten, vrouwen die gulzig elkaar vingerde enz. enz. Mijn blik bleef naar het scherm.. Ik stond midden in de woonkamer gebiologeerd te kijken naar de verrichtingen op het scherm. Ik was totaal vergeten waar ik was. Mijn lul klopte tegen de binnen kant van mijn rits. Doordat zij over mijn gulp wreef kwam ik weer bij mijn positieven. Ze ritste mijn broek open en haalde mijn stijf geworden lul uit mijn broek. Langzaam trok ze me af terwijl ze achter me stond. Met mijn handen vond ik haar broeksband. Ik knoopte haar broek open en opende de rits. Met mijn hand gleed ik haar slip in. Ik voelde direct dat ze kletsnat was… Met 2 vingers gleed ik bij haar naar binnen terwijl ik haar clit masseerde.. Ze stopte met trekken en kwam voor me staan. Ze ontdeed zich van haar trui en ik zag twee prachtige borsten met tepels die recht vooruit staken. Ze deed haar broek uit en ging naakt voor mij op de salon tafel zitten. Ze vingerde zichzelf en ik trok me staand voor haar af. Terwijl ik dichter bij kwam bleef ze vingeren en nam mijn lul in haar mond.

Ze pijpte mij goddelijk, het voorvocht drupte uit mijn lul en dat veegde ze dan weer met haar vingertoppen over haar tepels. Dan nam ze mijn lul weer volledig in haar mond en pijpte me totdat ik sterren zag. O Wat was dit heerlijk. Terwijl zij mij al vingerend pijpte keek ik naar een geweldige orgy op tv. En dan weer naar beneden waar ik gek werd van geiligheid. Gestimuleerd door het gesop van haar vingers in haar kut. Het duurde niet lang of ik kwam klaar. Kon nog net waarschuwen waardoor mijn zaad niet in haar mond maar op haar borsten terecht kwam. Het droop naar beneden. Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar te beffen. Ze had een heerlijk kale kut die zo nat was… Het was heerlijk om haar te beffen. Terwijl ik haar verwende speelde ze met haar borsten en mijn sperma. Mijn lul werd weer hard…. Trillend kwam ze klaar en terwijl ze na genoot van haar orgasme trok ik me nog een keer af. De tweede laag sperma kwam op haar buik en droop naar beneden. Ze wreef het uit over haar lichaam.. of wat geil was dit.. Af en toe doopte ze haarvingers in het sperma en stopte het in haar mond… Hoe kon ik hier nou ontspannen.. Mijn lul werd maar niet slapper… Vervolgens smeerde ze wat sperma op mijn lul en likte het dan weer af. Ze stopte 2 vingers in haar kut die nog steeds erg vochtig was en stopte toen die vingers in mijn mond. We zoenden nog even en opeens zei ze dat het tijd was…. Ik deed mijn kleren aan en met een half stijve lul liep ik naar de gang. Terwijl zij naakt was, nog onder het sperma zat, omhelsde ze mij.. Dank je wel: ” bestel je snel weer iets?” Door die omhelzing zaten mijn kleren nu ook onder… tja… Het was fantastisch. Ik had dit niet verwacht en mijn kleren konden thuis wel in de was…

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir