Uncategorized

Mijn onschuldige nichtje.

Blowjob

Mijn onschuldige nichtje.
Ging pas mijn buitenlandse nichtje (15) wegbrengen naar haar tijdelijke pleeggezin in Duitsland.
Zie de galerij not my niece, daar de foto’s van haar van twee jaar terug, (behalve de neukfoto’s, dat is een sterk gelijkend ander meisje).
Maar ja op die leeftijd redelijke tietjes, veel te los en diepuitgesneden hemdshirtje aan, dun en wit materiaal.
Dan zie je als man hoe de mannen naar binnen kijken, of willen kijken.
Even wat eten langs de autobaan, zie ik bij zon wegrestaurant wat Poolse chauffeurs die net naar buiten komen echtonbeschaamd bijna hun hooft in dat decolleté van dat meisje stoppen. Bere geil wordt ik van zon situatie.
Tot hier is het waargebeurd.
Heb ik me toch een lekkere fantasie bedacht onderweg terug.

De pleegouders van mijn nichtje zitten met mijn nichtje aan tafel en de vrouw vraagt aan haar hoe het zit met de pil en zo, mogelijk dat ze namelijk een vriendje heeft.
Wel zegt ze, ik gebruik de pil niet, in mijn land is dat niet gebruikelijk als je zo jong bent. Voorts is het ongebruikelijk om voor het huwelijk met een jongen gemeenschap te hebben. Ze komt uit de hogere sociale klasse en is heel net en preuts.
Maar, gaat ze verder, ik ben wel bang voor de huwelijksnacht, de ontmaagding schijnt pijnlijk te zijn en zo, ik wil die nacht niet laten verpesten daardoor.
Oh zegt de pleegvader, een man van ruim 50 jaar, daar hebben we in Duidsland een speciaal ritueel voor! Tijdens dat ritueel wordt je maagdenvlies verbroken, speciaal voor jou wordt dan een avond gereserveerd. Ik kan dat wel aanvragen en in laten plannen.
Kan dat? Vraagt ze. Natuurlijk ik zal het in werking zetten, je ouders of wie dan ook komen er niet achter.
De man belt later naar de swingersclub waar hij en zijn vrouw altijd heen gaan en legt een en ander uit.
Er wordt voor drie weken later een avond geprikt om het ritueel uit te voeren.
Ondertussen begint de pleegmoeder de pil door het eten van het nichtje te mengen.
Op de bewuste avond gaat ze gekleed in een zwoel jurkje mee naar de club, een soort kasteeltje op een berg.
Daar aangekomen wordt ze meegenomen naar de zolder waar de sm ruimte is met onder andere een stenen altaar.
In de ruimte zijn diverse oudere vrouwen, gekleed in Romeinse kleding die niet te wensen overlaat die haar opvangen.
Ze wordt gerustgesteld met wat limonade en een praatje. Dan moet ze haar kleding uitdoen en op het altaar plaats nemen.
De vrouwen beginnen haar ranke witte lichaam geheel in te smeren met aromatische olijfolie.
Het licht wordt wat gedimd en achterover liggend op het altaar worden haar beentjes gespreid om ook haar vagina in en uitwendig in te vetten.
Er wordt ook gevoeld of er inderdaad sprake is van een maagdenvlies en hoe diep het zit.
Dan nemen de vrouwen, nu ook naakt, plaats aan drie kanten rondom het altaar, bij het voeteneind staat niemand.
Dan gaat de deur open en komen de mannen van de vrouwen naakt binnen. Een vrouw houd het hoofd van mijn nichtje in haar handen iets omhoog, ze ziet de mannen met hun gespannen penisssen binnenkomen. Een rilling gaat door haar lichaam, wat gaat er gebeuren, ik wil dit niet.
We kunnen al deze mensen niet meer weg sturen nu, het moet gebeuren.
De twee vette vrouwen bij het voeteneind doen nu de benen van haar wijd en omhoog en houden deze stevig vast. Haar kutje ligt net op de rand van het altaar.
De mannen staan in een rij, kleinste penis vooraan grootste achteraan.
De kleinste penis is een dikke oude man van misschien wel 70 jaar. Hij loopt op het altaar af mijn zijn penis recht op haar kutje gericht.
Hij grijnst en legt via het opstapje voor het altaar zijn buik op het onderbuikje van mijn nichtje, dan richt een vrouw zijn penis in de schaamlipjes van mijn nichtje.
Langzaam schuift hij verder en verdwijnt zijn kloppende eikel in haar grotje. Ze kermt uit van spanning en pijn. Zijn harige hangbuik glijd verder op haar met olie ingesmeerde inderlichaampje. De penis schuift nu tegen haar maagdenvlies, ik zit er tegen zegt hij. Camera’s klaar?
Dan duwt hij langzaam door en breekt zo haar maagdenvlies onder onder luid getuig dat de pijngrens van mijn doorgezweten nichtje onhoorbaar maakt.
Hij trek zijn nu met bloed bedekte penis eruit en laat hem zien.
Dan mogen de ander mannen even diep tot tegen de baarmoeder hun penis naar binnen persen om ook met bloed eraan weer eruit te komen. De laatsten, de grootsten dus duwen haar zo hard tegen de baarmoeder dat de vrouwen haar vast moeten houden omdat ze wegschuift op het oliegladde altaar.
Dan komt als laatste de grootste, een grote dikke oude neger. Zijn glimmende grote gespannen eikel steek ver recht vooruit onder zijn dikke buik vandaan op een dikke geaderde zwarte penis. Zelfs de oudere vette vrouwen kijken er met het volste ontzag naar. De leider van de ceremonie beveelt de eveneens dikke rondborstige zwarte vrouw van de man om met haar dikke vette harige kut op het gezicht van mijn nichtje plaats te nemen en zo haar kermen te smoren en haar lichaam te fixeren. Haar dikke billen bedekken heel haar borstjes. De man plaatst de knuppel in de reeds gangbaar gemaakte opening en perst geduldig naar binnen. Je ziet mijn nichtje voor zover het mogelijk is kronkelen en hoor haar door de vette kut gesmoorde kreten. Deze is de eerste die haar echt begint te neuken en te neuken. Zijn vrouw tilt af en toe haar onderlichaam op om ademen mogelijk te maken. Op een gegeven moment is het smoren niet meer nodig en blijft ze standbye boven haar gezicht hangen. Dan begint de zware neger klaar te komen, zijn kloppende eikel ontploft in haar krappe kut en hij duwt nu ongenadig hard al klaarkomend tegen haar baarmoeder die het zaad dus direct ingespoten krijgt. De vrouw moet op dat moment weer met haar volle gewicht op haar gezicht plaatsnemen om haar kreten te smoren. Tenslotte trekt hij zijn nog altijd kolossale penis eruit en het zaad golft meteen naar buiten uit haar gemangelde gat.
Gelijk begint een andere vrouw het zaad op te slurpen en in de mond en het gezicht van mijn nichtje te spugen.
Nu is de ontmaagdingssessie afgelopen en mag ze van het altaar af. Terwijl iedereen wat te drinken pakt en napraat is ze weer vrij…… Tenminste, ze kan geen 30 seconden rust hebben of een van de 15 mannen pakt haar op om op een bed, aan een kruis of in een sling of gewoon waar dan ook te neuken en vol te spuiten.
De vrouwen zijn super jaloers op haar en ontzien haar ook niet. Geregeld wordt ze door de een of de andere dik tieterige oudere vrouw gepakt en neergelegd om zich met een zaad lekkende druipende glijmiddelkut op haar gezicht klaar te rijden. Natasha naar adem happend achterlatend.
Dan leggen twee vrouwen en een man haar weer op het altaar en beginnen haar met zijn drieën te vingeren te likken en op de mond te zoenen en tepeleltje te stimuleren. Ze begint al snel te kronkelen, te zuchten en kwam onder luid gejuich van allen heerlijk klaar.
Als laatste krijgt ze de vraag; Natasha wat zou je nu willen? Ze zegt; Ik zag dat sommige vrouwen een bepaalde behandeling kregen waardoor ze gingen spuiten en wild schokkend klaar kwamen. Misschien dat. Squirting dus.
Ze werd weer op het altaar geplaatst en de oudste dikke man deed twee vingers in haar kutje om haar g-spot te stimuleren. Eerst langzaam en steeds sneller werdt aan haar kut getrokken, af en toe stoppend om de spanning in haar onderbuikje op te bouwen. Tenslotte begon hij als een razende de trekkende beweging te maken, en drukkend met zijn andere hand op haar onderbuik, spoot ze haar pis heftig schokkend in de rondte. Na het uitrekken van zijn vingers moest ze vastgehouden worden omdat ze zo schokte dat ze bijna van de tafel viel.
Toen kon de grote oude neger het niet laten om dit groene blaadje toch nog een keer vol te spuiten. Met grote halen perste hij nogmaals zijn grote donkere knots in en uit haar buik. Ondertussen stonden de overige mannen aan haar tietjes te trekken en al aftrekkend haar hele lichaam onder te spuiten met zaad. En terwijl de grote knots nogmaals explodeerde tegen haar baarmoeder, stonden diverse mannen haar helemaal onder te pissen.
Nadat ze door diverse handen als afscheid nog eens betast was, mocht ze haar zaaddruipend ranke lichaam gaan wassen.
De leider vroeg haar; kom je nog een keer voor je weer naar je ouders vliegt?
Ze moest even nadenken en zei, jawel. Durfde ze geen nee te zeggen?

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir