Uncategorized

Monique Smit

Monique Smit
Monique Smit en Nicolette van Dam

Monique Smit zat in een restaurant te wachten op haar vriendin Nicolette van Dam, ze hadden hier afgesproken om weer eens lekker te gaan winkelen. De vriendinnen hielden hier heel erg van en deden dit een paar maal per jaar, het was dit jaar nog niet gebeurd. Monique kende Nicolette nu alweer bijna tien jaar., Zodra er een jongen in een van het leven kwam moest hij wel passen bij de andere meid. Op hun achttiende hadden zij samen voor de eerste maal seks met elkaar gehad, Monique had hier heel veel van genoten, de eerste maal was het voor Nicolette wat minder geweest. Later hadden ze het vaker gedaan en ieder had er veel van geleerd, toen ze wat ouder werden kwam in er in hun beide leven een man. De eerste jaren van hun relaties hadden zij geen seks meer samen gehad, na verloop van tijd miste zij het toch en bedreven zij de liefde een en soms twee maal per jaar. Monique zat ik gedachten verzonken toen de deur van het restaurant op ging, Nicolette loopt naar binnen en geeft haar vriendin een kus, Monique schrikt op uit haar overpeinzingen als ze de lippen van Nicolette tegen haar wang voelt. Lachend kijken vrouwen elkaar aan. De ogen van Nicolette dwalen langs haar vriendin, langzaam streelt ze met haar tong langs haar lippen. Het is in haar gedachten weer te lang geleden dat ze haar vriendin geproefd heeft.
Ze bestellen een kop koffie met een gebakje erbij, de vrouwen zijn niet veel veranderd in de loop der jaren. Tijdens de koffie praten ze veel en lang, de afgelopen tijd komt voorbij. Monique heeft een paar maal de hand van Nicolette beet gepakt en haar verliefd aangekeken. Iedere keer als Nicolette in de mooie ogen van Monique kijkt lopen er rillingen van genot over haar rug. Na de tweede kop koffie rekenen de vrouwen af en lopen lachend en gearmd naar buiten. vlak voor het restaurant komen ze een paar mooie mannen tegen. Deze mannen kijken vrouwen aan, zonder naar de mannen te kijken lopen de beide vrouwen ze voorbij. In de stad vermaken zij zich door verschillende winkels in te lopen, met hun mannen komen ze vaak niet in die winkels. Monique koopt een sexy lingerie setje, Nicolette koopt wat kleding en in een schoenenzaak koopt ze pumps met een zeer hoge hak. als Monique in een winkel ergens anders loopt te kijken koopt zij een heel uitdagend lingerie setje. Ze lunchen in een restaurant en praten daar nog over verschillende dingen, langzaam kijkt Nicolette haar vriendin strak aan. Monique voelt de rillingen over haar rug lopen en pakt de hand van Nicolette strak beet.
“Lieve vriendin heb je zin om naar een hotelletje te gaan?” Zonder iets te zeggen staan de vrouwen op en lopen met een stevige pas weg. Een stukje verder gaan ze rechtsaf en verlaten het centrum, ze lopen snel door een paar smalle straatjes. Als ze in een iets bredere straat komen kijken ze om zich heen en blijven even stil staan. Er is verder niemand die achter hun aan komt, ze stappen een kleine hotel binnen. Ze krijgen een sleutel waarna ze de trap op lopen naar de tweede verdieping. Monique opent de deur en laat haar vriendin langs haar heen naar binnen lopen. Als de deur dichtvalt en Monique draait zich om voelt ze de lippen van Nicolette op die van haar drukken. De tongen van de vrouwen strelen elkaar en raken dan met een diepe zucht elkaar. Nicolette laat haar vingers door de haren van Monique glijden, als ze met haar vingers over de borst glijdt, kreunt Monique diep en zakt een klein stukje door haar benen. De vrouwen laten elkaar los en lopen de kamer in, Nicolette trekt haar kleren uit en verdwijnt in de badkamer. Monique laat haar kleren langzaam van haar lichaam af glijden en gaat dan achter haar vriendin aan. Nicolette stapt net onder de douche vandaan en drukt haar lippen voor een vluchtige zoen op die van Monique. Als Monique onder het stromende water staat verlaat Nicolette de badkamer, ze trekt de gordijnen dicht en doet een lichtje aan zodat er een aparte sfeer in de kamer komt te hangen. Als Monique de badkamer uit komt heeft ze haar nieuwe lingeriesetje aan, ze weet dat Nicolette het erg mooi vindt als ze een slipje draagt wat haar billen helemaal bedenkt. De bh mag voor Nicolette half zijn zodat de tepels er net bovenuit komen, terwijl ze de lingerie aan trok voelde ze de opwinding groeien in haar lichaam, haar tepels liggen hard over de rand van de bh heen. Nicolette ligt op het bed en heeft een mooie donkere rode bh met bijpassende slip aan getrokken, haar wat grote borsten worden door de strakke bh naar boven gedrukt. De tepels tekenen zich in de bh duidelijk af, haar heerlijke lichaam is helemaal bruin gekleurd door de zon.
Monique gaat op de rand van het bed zitten en streelt met haar vingers over de benen van Nicolette, zacht kreunt Nicolette en laat zich een stukje onderuit glijden op het bed. Monique drukt haar lippen tegen de benen van Nicolette en laat haar tong erover glijden. Ieder stukje van de huid kust zij en met haar vingers streelt ze zachtjes ieder plekje. Langzaam kruipt ze tussen de benen van haar vriendin en streelt langs de randen van het slipje. Nicolette drukt haar bekken omhoog om de vingers van Monique tegen haar heuveltje aan te krijgen. Glimlachend laat zij haar vingers en tong om haar venusheuvel heen glijden om dan via haar buik verder omhoog te gaan. De opwinding groei snel in haar lichaam en met haar handen knijpt ze in de lakens van het bed. Zodra de lippen haar tepels raken trekt ze Monique met haar armen strak tegen zich aan. Nicolette draait zich op haar zij en neemt Monique met zich mee, langzaam strelen de beide vrouwen elkaar met hun vingers, hun lippen vinden elkaar voor een lange hete tongzoen. Langzaam zakt Nicolette naar onderen met haar mond, ze likt langs de harde tepels van Monique die een diepe zucht laat horen. Nicolette draait zich langzaam om zodat ze met haar gezicht bij het grotje van Monique komt liggen, ze heeft haar grotje dicht bij het gezicht van Monique gedraaid. Monique laat haar tong langs de benen van Nicolette glijden en drukt haar mond strak tegen het grotje. Nicolette laat een gesmoorde kreet horen en wrijft haar onderlichaam zachtjes tegen de mond van Monique. Nicolette trekt het slipje van Monique opzij en laat haar tong langs de natte lipjes van Monique glijden. Als ze haar tong tegen het klitje aandrukt voelt ze het lichaam van Monique schokken. Het orgasme zoekt zich een uitweg ver van binnen uit, hevig schokkend neemt het orgasme bezit van haar lichaam. Door haar bewegingen drukt ze haar mond hard op het klitje van Nicolette die met dezelfde opwinding haar orgasme voelt aanstormen. Als het orgasme bij Monique langzaam weg zakt komt het orgasme bij Nicolette met alle hevigheid naar buiten, haar sappen stromen langs de lippen van Monique die iedere druppel oplikt. Even later laten de vrouwen elkaar los en vallen achterover op het bed.
Monique komt weer omhoog en draait zich zo dat haar natte lippen die van Nicolette raken, hun tongen vinden elkaar weer voor een lange zoen. Met haar vingers streelt Monique over de borsten van haar vriendin die weer langzaam begint te kreunen. Met haar handen streelt Nicolette door de haren van Monique en trekt haar stevig tegen zich aan. Ze laat een hand over de rug van Monique glijden en knijpt zachtjes in de billen als haar vingers die raken. Monique drukt haar kruis stevig tegen Nicolette aan, zachtjes wrijven ze tegen elkaar aan en het genot begint weer grote vormen aan te nemen bij beide vrouwen. Nicolette drukt haar vinger een stukje tussen de lipjes van Monique, gelijk drukt Monique haar kutje verder naar voren zodat de vingers helemaal in haar glijden. Nicolette voelt de tong van Monique langs haar nek glijden en dan over de harde tepels gaan. Trillend geniet ze van de aanraking, zachtjes strelen ze elkaars kutje en borsten waardoor ze hun orgasme niet langer uit kunnen stellen en met een verkramp lichaam tot een tweede uitbarsting komen. Nicolette laat zich van het bed glijden als het orgasme haar weer rust geeft, ze pakt haar handtas en haalt er een riem uit waar een kunstpenis aan kan. Glimmend bindt ze de riemen om haar lichaam en haalt uit haar tas een penis. Aan beide kanten zit er een, een gaat in haar eigen kutje en de andere kan ze gebruiken om haar vriendin te neuken. Aan de onderzijde zit een draadje wat naar een batterijpack loopt. Als ze de knop indrukt begint het apparaat aan beide kanten hevig te trillen. Ze gaat op het bed zitten en draait Monique op haar buik, langzaam komt Monique omhoog met haar billen. Zodra ze met haar billen op de hoogte van de penis zit drukt Nicolette deze zachtjes en langzaam bij haar naar binnen. De trillingen voelt ze in haar hele lichaam, als ze de penis wat strakker beet pakt met haar lipjes stromen de trillingen ook bij Nicolette door het lichaam. De beide vrouwen genieten van elkaar, Nicolette neukt Monoque met stevige stoten. Het duurt even voor het genot bij beide vrouwen weer tot ontploffing komt, de sappen stromen langs de benen van Monique. Langzaam zakt Monique voorover op het bed en trekt haar vriendin met zich mee. De penis blijft trillen in hun lichaam wat ervoor zorgt dat hun orgasme langzaam blijft aanhouden. Monique drukt haar billen een stukje van het bed af en laat haar

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir