Uncategorized

Ne znam šta mi se desilo!

Babes

Ne znam šta mi se desilo!
I sada se pitam, posle dve godine, kako je došlo do toga. Pitam se, ali se ne kajem. Ne grize me savest, iako sam otišla cak toliko daleko, da sam pricala sa muzem preko telefona, pa na kraju i pila kafu sa njim kada je došao sa posla, u društvu coveka koji me je prethodno jebao više od sat vremena. Ne znam šta mi se desilo!

Otišao nam je grejac na bojleru. Nema tople vode. Jul. Gori zemlja. Muz se ne bavi, gotovo ni sa cim u kuci. Ima dobru platu, pa i ne mora. Šta god se pokvari, on odmah zove nekog, i rešava, što je bilo i u ovom slucaju.

Dogovorio se sa covekom, po imenu Goran da dode sutradan ujutru. Muz je radio prvu smenu. Deca su nedugo posle njegovog odlaska na posao, odlazila u školu. Ja sama. Iskreno, i navikla sam na samocu. 13 godina braka je proletelo munjevitom brzinom. A proletelo u nicemu.

Tipican brak. Rutina. Posao, kuca. Poneki izlazak negde. Vremenom se izgubi osecaj za sve. Navikneš tako da ziviš. Cekaš da deca odrastu, i krenu svojim putem. Cekaš starost. Cekaš. Nešto cekaš, a ne znaš ni šta cekaš. Tako mi je prolazio skoro svaki dan, iako ni jednom nisam pomislila da ga prevarim. Stvarno nisam o tome razmišljala, iako sam se cesto nalazila u raznim situacijama, gde su mi muškarci cak i dosadivali. Lepo izgledam. Rodila sam dvoje dece, a moje telo se cak i prolepšalo posle ta dva porodaja. Snazne noge. Lepo, okruglo oblikovano dupe. Lepe grudi, sa cijom se masivnošcu mogu pohvaliti. Malo duza, crna kosa. Kada se pogledam u ogledalo, ne mogu da se ne zapitam, zašto nisam odabrala malo d**gaciji zivot. Zašto nisam više zivela. Više putovala. Malo se opustila, i prepustila carima zivota. Zašto sam se udala sa 25 godina, i ukopala u cetiri zida, kuhinju, i sve ostale stvari, koje automatski padaju na vrat, kada potpišeš taj papir, staviš prsten na prst, i useliš se u novi dom? Ne kajem se. Dobar je covek. Sa d**gom osobom ne bih mogla da zamislim svoju buducnost, i starost. Ali rutina je ono što me ubi. Što me je vremenom, natenane ubijalo, dok me u par Goranovih pogleda nije nešto ošamutilo, i pomutilo mi um. Osetila sam se kao devojcica, koja sklanja pogled od autoritativnog oca, cija se rec ne dovodi u pitanje. Cija je rec zapovest!

Došao je u 8 sati ujutru, kako je i dogovoreno. Tada smo se prvi put i videli. Tada smo se i upoznali, iako sam kroz ispijanje kafe, i neobavezan razgovor saznala, da se on i moj muz, dosta vremena poznaju.

Goran je stariji od mene, sedam godina. Blizila mu se pedeseta, ali je za svoje godine izgledao veoma dobro. Imao je tek po koju boru, koje su nagoveštavale tešku prošlost. Imao je tek po koju boru, ali koje su mnogo više govorile o teško stecenom iskustvu, koje ga je oblikovalo u licnost, kakva je sad. Pametan. Inteligentan. Mudar. Znao je da prica. Znao je veoma zavodljivo da prica, pri cemu nije sklanjao pogled sa mene. Gledao me je direktno u oci. Osecala sam, kao da mi gleda u dušu. Kao da me cita. Osecala sam se cudno. Malo zbunjeno. Nisam znala šta da mislim, jer naša prica nije ni na šta nagoveštavala, dok u jednom momentu nije postavio malo dvosmileno pitanje. – “Hocemo nešto da radimo?” i ustao je od stola. Refleksno sam krenula da se nasmešim, ali sam se u sledecem trenutku pribrala, i vratila ozbiljan izraz face.
– “Hocemo.” Ustala sam od stola, pa krenula ka kupatilu, gde sam ga ostavila da radi svoj posao, a ja se okrenula svom. Mnogo vecem, i mnogo obimnijem.

Kuhinja u dzumbusu. Nisam znala odakle da krenem. Atom prašine primecujem, i jednostavno ne mogu, a da ne obrišem. Ne ocistim. Ludnica u glavi, a nikako da se saberem, i malo iskuliram sa tim glupostima. Kao da me neko bicuje da radim. Samoj sebi nisam jasna. Da li sam tako navikla, ili je nešto d**go u pitanju, na to ne postoji odgovor. Tragala sam, ali nisam uspela u potrazi. To me izluduje. Nemam mira. Ne mogu da sedim. Ne mogu da lezim. Sama sebi namecem poslove, zbog cega sam kasnije besna. Ludim. Svadala bih se. Jedva cekam da muz, ili deca dodu, pa da se pošteno izvicem na njih, dok me oni gledaju kao da nisam normalna. I nisam. Sa mnom nešto nije u redu. Definitivno!

Vec treci put brišem stakla na visecoj. Šporet izglancan, da sam krenula i farbu sa njega da ljuštim. Caše, tanjiri, viljuške, kašike. Da ne pricam. Unervozila sam se. Cak sam i pobesnela! Nemam ideju šta se dešava sa mnom! Bila sam jako ljuta! Toliko ljuta, da sam i zaboravila da nisam sama u kuci! Krenula da pricam sama sa sobom! Da psujem! Da gundam! Palim cigaru! Besno bacam onu krpu! Pojela bih je, koliko me nervira! Koliko me sve nervira! Koliko mi je svega dosta!

– “Sa kime se ti svadaš?” Trgla sam se, i izbecila, kao da sam videla duha! Stojao je nedaleko iza mene, i gledao me. Tako me je nezno gledao, da sam se pogubila. Nisam znala šta da mu odgovorim u momentu, tako da je na odgovor morao cekati par sekundi.
– “Sama sa sobom.” – “Što?” Polako mi je prilazio, kao da prilazi ranjenoj zveri. Tako sam se i osecala. Kao ranjena zver, ali koja je još uvek u stanju da ujede, ako joj se ne pristupi na pravi nacin.
– “Malo sam umorna. Previše umorna.” – “Od cega?” – “Od svega.” – “Da li postoji neki poseban razlog za to?” – “Ne. Jednostavno mi je dosta svega.” – “Treba ti malo promene.” – “Da.” – “Svima nam treba malo promene, ali do nje nece doci, ako ne ucinimo nešto.” Gleda me direktno u oci. Ne zna u koga gleda. Ne zna da nisam naivna, i glupa zena, iako moj pogled govori d**gacije. Prošla sam sve i svašta. Mnogo muškaraca. Mozda cak i previše. Cak i neke vezice sa zenama. Nisam birala. Volela sam to. Uzivala u seksu. Uzivala u kurcu. Davila se u njima, dok nisam odlucila da je dosta. Moj muz ni dan danas, ne zna za moju burnu prošlost. Ni dan danas ne zna da su neki od muškaraca, koje sam sretala na ulici, a koji su mi se lepo javljali, popricali sa mnom, bili bivši jebaci, sa kojima sam svašta radila. Cak je i moj muz pricao sa njima. Sa jednim smo se sreli u kaficu, i popili pice. Pricali pola sata. Meni prolazi kroz glavu, kako me je rastavljao u njegovim kolima, pa mi na kraju svršio u usta, i odvezao me kod decka. Prošlost. Zestoka prošlost, koja mi iskreno nedostaje. Nisam navikla na rutinu, a u njoj vec dosta vremena zivim. Vec dosta vremena umirem.

– “Šta zeliš time da kazeš?” Pitala sam ga. Više smo pricali ocima, nego jezicima.
– “Da nece doci do promene, ako ne ucinimo nešto.” Zacutala sam na par momenata, gledajuci ga u oci, pa ga onda nešto pitala, što nisam ocekivala da nece izazvati nikakvu reakciju. Bio je totalno hladan.
– “Došao si da pomogneš svom prijatelju, i muvaš mu zenu? Jebao bi mu zenu?” Pitala sam ga šapatom. Pitala sam ga tako, da su meni trnci prošli kroz telo, koliko imam nenormalno napaljujuc glas, a on je tako hladan. Nije se ni najmanje potresao na moje reci. A nije ni odgovorio ništa. Cutao je. Cutao, i gledao me. Gledao me, skoro minut, pa mi onda otvoreno rekao, zbog cega sam se skoro najezila!
– “Jebao bih te. I jebacu te.”

Šok. Blagi šok, koji nije dugo trajao. Snašla sam se. Nisam se prvi put našla u situaciji, gde sam dobijala takve reci na meniju, posle kojih je u vecini slucajeva sledio kurac kao desert. Nisam puno birala. Nisam, jer sam nimfomanka, kojoj je seks svakodnevna potreba, a koja je, odkad sam u braku, svedena na tri, eventualno cetiri puta nedeljno. Nimfomanka sam, ali nisam nerazumna. Mogu da se kontrolišem. Upravljam sa sobom. Moji nagoni ne upravljaju mojim razumom, zbog cega je 13 godina prošlo u potpunoj vernosti jednom coveku. 13.

– “Došao si coveku u kucu, i ovakve reci izgovaraš njegovoj zeni?” – “Da.” – “Došao si coveku u kucu, dok je on na poslu, i ovako pricaš sa njegovom zenom?!” – “Da.” – “Da li znaš šta pricaš?” Vec sam odlucila šta cu da uradim. Ovaj razgovor je bio samo provera.
– “Znam.” – “Šta pricaš?” – “Ne zelim više da pricam.” – “Nego, šta zeliš?” – “Zelim da te jebem.” Prišao mi je i stegnuo me uz sebe. Nisam puno cekala. Odmah sam ga obuhvatila rukama oko vrata, i zazvalila! Koliko su mi samo falile tude usne! Tud miris tela! Tud dodir! Koliko mi je samo falilo da osetim d**go ljudsko bice na sebi! Koliko mi je samo falila promena!

Snazno me je zagrlio, i pribio uz kuhinjski element, ljubeci me toliko dobro, da sam u trenu ovlazila! Znao je. Znao je posao, pa je ubrzo i prionuo na njega!

Zgrabio me je obema šakama za dupe, i snazno stisnuo! Farmerice zategnute! Pucaju! Dupe hoce da iskoci iz njih! Pizda nabubrila, i natekla, kao da je na samrti! Fali joj lek! Fali joj duga terapija, i rehabilitacija! Fali mi! Fali mi taj osecaj, zbog kog poludim! Fali mi da me neko uzme u svoje ruke, i radi sa mnom šta zeli! Ovaj moj je previše nezan. Previše fin. Trudi se da u svakom momentu uzivam, a ne shvata da zena mnogo više uziva kada joj lupiš šamar! Kada je povuceš za kosu! Uhvatiš, i stegneš vrat! Udaraš po dupetu! Baciš na pod, privuceš ka sebi, i bez reci joj ga nabiješ! Ne pitaš da li zeli! Ne pitaš da li boli! Ne pitaš je ništa! Jebeš je onako, kako tebi odgovara! Jebeš, izjebeš, okreneš se i odeš! Nema puno price! Nema puno neznosti, ljubavi, i slicnih sranja! To ide dok ne dobiješ picke. Kada dobiješ, onda radiš sa njom šta zeliš. Jer, nije nasilje, ono što prija! Ali naravno, treba i znati granice. Dokle god uzdišem, granica nije ni blizu. Mada, kod mene ni nema granice. Prešla sam ih sve.

Ljubili smo se mozda minut. Ako i toliko. Ljubljenje nije ni bilo cilj. Samo uvod. Uvod u jebacinu, kojoj se nisam nadala. Uvod u isprobavanje bogatog parceta mesa, kojem se tek nisam nadala!

Zgrabio me je za kosu, pa svukao na kolena! Bukvalno sam bila prilepljena uz kuhinjski element! Nisam mogla da se maknem! On iznad mene! Mogu cak reci, i na meni! Nisam stigla ni da podignem glavu, kada mi se na celu našlo, podebelo parce kurca. Nije se još skroz digao. Cekao je na mene, da mu u tome pripomognem.

Zatvorila sam oci, strpala ga u usta, i krenula da ga pušim. Ubrzo i da se davim u njemu, jer je narastao do nepregledne duzine, a Goran nije planirao da se pomeri malo od mene! Skoro ceo mi je bio u ustima! Ne znam kako sam disala! Pola kurca mi je bilo u grlu! Uskoro sam pocela da se gušim, pa ga odgurnula od sebe! Zakašljala se! Jedva došla do vazduha! Besno ga pogledala, kao da cu da ga ubijem, ali sam u sledecem momentu, nastavila tamo gde sam stala.

Uzela sam ga u šaku, i vratila ga u usta, zeleci da ovaj put, uzivam u njemu. Volim grubost, ali mnogo više volim da uzivam. A ocigledno je uzivao i on. Drhtao je. Kako i ne bi. Da sam išla negde na takmicenje iz pušenja kurca, sigurno bih osvojila prvo mesto. Niko nije izdrzao duze od pet minuta. Jedino jedan lik. Devet minuta. Ukljucila sam štopericu iz sprdnje. Ušao je u moju knjigu rekorda. Dokle ce izdrzati ovaj?

Po mojoj slobodnoj proceni, blajvila sam mu ga tri minuta, posle cega sam se našla na stopalima. Digao me je sa poda, podigao majicu, podigao grudnjak, pa se poceo daviti u mojim sisama, sa kojih se brzo spustio na šlic od farmerica, koje su se još brze našle na podu, puštajuci na slobodu moje parce mesa, koje je odavno imalo temperaturu.

Picka mi je vrištala. Gacice mokre. Nacedila bih iz njih, punu cašu. Jebiga. Zeljna je. I ona ima svoje potrebe, koje se što pre moraju zadovoljiti!

Uhvatila sam ga za ruku, i brzo povela u dnevni boravak. Sa tog troseda je mnogo sperme obrisano. Na tom trosedu je mnogo jebacina bilo. Zapravo, i ja svašta pricam. Kada bih krenula od ulaznih vrata, bukvalno nema dela kuce, u kom se nismo muz i ja jebali. Nismo jedino na plafonu, ali je car seksa, cak i plafon osetio. Ne znam kako. Jednostavno ne znam kako je uspela jedna kap sperme tamo da završi. I dan danas ponosno stoji iznad kade u kupatilu, podsecajuci me svaki put kada odem do njega, na nenormalni seks, zbog kog zamalo nogu nisam slomila. To je bilo u pocetku. Onda, dok je sve bilo lepo, i obecavalo lepu buducnost. Trenutna situacija je takva. Imam ozbiljne namere, da se ozbiljno razvalim sa ovim likom, kojeg poznajem pola sata!

Brzo sam legla na trosed, pa raširila noge, i dozvolila mu da zaroni u jamu bez dna. Samouveren je. Iskusan. Verovatno je u mnogim jamama taj kurac boravio, ali moja je unikat. Cenim je. Cenice je i on. Poštovace je, i biti zahvalan što mu je pruzena takva privilegija da se nade u njoj.

Zadigao mi je noge, pa se spustio na kolena. Nisam ocekivala da ce zeleti da je jede, što me je sa jedne strane prijatno iznenadilo, a sa d**ge je bilo skroz nepotrebno. Nije bilo potrebe za tim, ali ako covek voli, neka lize. Ne bunim se ja. Samo da ne potraje. Bitniji mi je kurac u njoj, nego njegov jezik.

Sisao mi je, i lizao, nekih par minuta, dok se najzad nije podigao sa poda, i ušao u nju. Blazenstvo! Jebeno blazenstvo, koje se ne moze porediti ni sa cim na ovom svetu! Samo sam zatvorila oci, i prepustila se! Šou je mogao da pocne!

Noge su mi se klatile, u ritmu njegovog ludackog sudaranja sa mojim telom! Mislim da se u dvorištu culo, koliko je odzvanjalo! Sve je pucalo! Toliko snazno me je jebao, da sam nesvesno krenula da jecim, zaboravljajuci da mozda neko moze da bane na vrata! Moja mama! Njegova! Neko od komšija! Bilo ko! U suštini, ko ih jebe! Meni je dobro!

Meni je bilo nenormalno dobro! Toliko dobro, da sam se u jednom momentu izgubila! Nisam bila tu! Ne znam gde sam bila! Znam samo da sam videla njegov kurac, kako ulece i izlece iz mene!

Digao mi je noge do glave, oslonivši se od moje butine. U toj pozi me je jebao, ne znam koliko vremena! Znam da sam dva puta svršila! I to dobro svršila, a do treceg puta je falila jedna iskra, koja bi prouzrokovala cunami iz mene! Ne pamtim kada sam se zadnji put isprskala, a tako mi fali to! Fali mi svašta, a cini mi se da cu to i dobiti!

Zgrabio me je za kosu, pa svukao na pod, i nabio mi ga u usta. Sluzav. Mokar. U njemu litra krvi. Balav od moje pizde. Balav od mojih usta, i mog grla. Balava i ja. Znojava. Mokra. Kosa mi mokra. Celo telo mi mokro. Znoj mi curi u oci. Bale mi cure niz bradu. Teško dišem, kao da sam trcala pet kilometara bez prestanka. Teško mi je, ali se ne predajem. Vodim ovu bitku do kraja!

Hvatam njegov kurac obema rukama, i drkam ga. Masiram mu glavic. Pljujem ga svakih par sekundi. Masiram mu jaja. Spuštam se dole, i trpam ih u usta. Sisam ih. Gušim se u njegovim dlakavim jajima, od kojih se brzo jezikom, citavom duzinom od korena do vrha, vracam do glavica. Uvlacim ga u usta, i nastavljam sa pušenjem. Gledam ga u oci. Nije mu dobro. Nije mu dobro, koliko mu je dobro, i koliko uziva. Malo ga i provociram, što uroduje plodom!

Našla sam se na kolenima, sa isturenom pizdom, u kojoj se ubrzo našao on. Ceo! Pljeska me po dupetu! Znam da mu se svida! Imam predobro dupe, kojem ne moze niko da odoli! Ne moze ni on, zato ga toliko i udara. Snazno stiska šakama. Cak je i besan. Besno me jebe! Ne zna više šta bi sa mnom, koliko je napaljen! Kad bi mogao da mi ga protera kroz citavo telo, pa da njegov kurac izviri iz mojih usta, ni tad ne bi bio zadovoljan! Tako je to sa muškarcima! Tako je to, kad polude! A ovaj je veoma poludeo!

Zajašio me je, i nije planirao skoro da side sa mene! Pocupao mi je gomilu dlaka sa glave, vukuci me za kosu! Nemilosrdno me je jebao, cak i kada sam ga molila da stane. Kada sam preklinjala. Cvilila poput malog psa, da me pusti. Govorila mu da ne mogu više. Da ne mogu više da izdrzim. Da nemam snage. Jadna ja. Jadan i moj muz, koji me je nazvao na telefon, a na koji sam se javila, dok me je ovaj jebao od pozadi.

Ne znam kako sam se na brzinu sabrala, i uspela ovog idiota da unormalim, pa da malo uspori sa tempom! Ko zna šta bi ovaj pomislio da se nisam javila, i koliko bih prica morala da mu smišljam. Nije glup. Nije ni najmanje glup, zbog cega se citava car seksa, malo uzburkala! Malo sam se uplašila da ce skontati, ali kroz razgovor mi se ucinilo, da sam ipak dobro prošla.

Pricali smo oko pet minuta. Razvalio mi je mozak za tih pet minuta, pricajuci mi o kojekakvim glupostima, koje me ni najmanje nisu za****le, ali sam iz poštovanja, i pristojnosti prema glavi kuce, morala to da istrpim, da ne bih sebe dovela u neku neprijatnu situaciju, ili cak i u problem, jer nema nikakvih smetnji da ovog momenta dode kuci. Poslovoda je. A njegov šef nam je kucni prijatelj.

Prošlo je. Dobro je prošlo. Obavila sam razgovor sa muzem, pa nastavila u još vecem zaru da se jebem sa Goranom, ali sad pod mojom kontrolom.

Popela sam se na njega, i zajašila ga. Ispod oka ga gledala. Gledala ga kao da je obicna dzukela, bezvredna bilo kakvog saosecanja. To ga je prepalilo. Zeleo je da mi dokaze koliko vredi, zbog cega sam ubrzo bila rasporena! Imala sam osecaj da mi se picka sve više širi, i sve više produbljuje! Dupe me je zabolelo, koliko ga je snazno stegnuo svojim šakama! Bukvalno me je zabolelo, da sam u jednom momentu zarila nokte u njegove šake, ne bi li popustio stisak! Poludeo je!

Poludeo! Okrenuo me, i bacio na pod! Raširio mi noge, pa se popeo na mene! Njegova šaka na mom vratu! d**ga šaka na mom boku! Više ni ne osecam kurac u sebi! Izgubila sam osecaj u pizdi! Tresem se! Svršavam vec cetvrti put! Orgazmi me gruvaju, kao udari struje! Uhvatio me grc u nozi! Hvata me grc i u ledima! Krivim se na podu! Ne mogu sebi da dodem, a on ne prestaje! On nema nameru da prestane! Ne znam kakve namere ima, ali ovo nije normalno! Nije mi dobro! Boli me telo! A uzivam u tom bolu! Dušu bih prodala da me na takav nacin boli telo svaki dan! Razvela bih se od ovog mog majmuna! Ostavila i decu! Otišla na kraj sveta, samo da ovako prolazim svaki dan! Ovo nisu normalne stvari! Ja nisam normalna!

Secam se prskanja po faci. Ne secam se kada sam se našla na kolenima, i kako sam se našla na kolenima. Samo se secam desetak snaznih, i obilnih mlazova sperme po mom licu, i njegovog debelog, mesnatog kurca, u svojim ustima. Sa slašcu sam ga pušila narednih par minuta, dok se polako nije poceo spuštati. Cak sam ga i spuštenog pušila, dok se on nije okrenuo, i otišao u kupatilo, a mene ostavio na kolenima, da prstima skupljam spremu sa lica. Pokupila sam i zadnju kap sa svog lica. Polizala sam i zadnju kap sa svojih prstiju, pa brzo otišla u kupatilo za njim, da se sredim.

Na cega sam licila! Kao da je garnizon vojske prešao preko mene! Crvena od glave do pete! Vrat mi crven! Lice mi crveno! Nateceno! Ako me ovaj moj vidi, mogu komotno da pakujem kofere! Smrdim na seks! Znojava! Balava! Umazana! Prljava! On na pola posla! Cak i da ovog momenta završi sa poslom, bojler se nece napuniti narednih sat vremena! Nema mi d**ge! Ulecem u kadu, i zavrcem poklopac od bojlera, pa se u ledeno hladnoj vodi tuširam! Iskrivila sam se! Utrnula! Ali sam se rešila, bar neke brige!

Izlecem iz kupatila, pa ga brzinski sprovodim nazad, kako bi što pre rešio problem sa grejacem! Vec je podne! Klinci ce još malo kuci! Muz ce još malo kuci! Meni mokra kosa! Brzo suši kosu! Brzo spremaj dnevni boravak! Brzo spremaj nešto za rucak! Brzo!

Deca došla! Sve okej. Muz! Evo i njega. Evo i Gorana sa alatom. Ukljucio je bojler. Ukljucio je i mene u struju, sa svojim opuštenim ponašanjem, kao da se ništa nije desilo. I ja sam opuštena, iako sam na pragu da se onesvestim! Tek sam tad postala svesna šta sam uradila. Moj zivot bi postao pakao, ako bi ovaj kreten slucajno nešto rekao. Svojim ponašanjem izazvao sumnju. Ako bi bilo šta! Ali i ja sam kurva.

– “Evo i kafice.” Brizna, i dobra supruga, sa sve keceljom oko struka, donosi kafu na tacni svom suprugu, i radniku. Sede za stolom obojica, i pricaju o skroz nekim levim temama. Ja opuštena. Cak i nasmejana. Srecna.

U opuštenoj atmosferi smo pricali nekih pola sata, dok se Goran nije zaputio ka vratima. – “Šta sam duzan, druze moj?” Rece mu moj muzic. – “Ništa druze. Opušteno.” Rece Goran, ni ne okrenuvši glavu. Nisam okrenula ni ja. Nisam ga ni ispratila. Otišla sam u kuhinju da nastavim sa ruckom, spremno ocekujuci muzeve ruke na svom struku, koje su nagoveštavale još jednu partiju. Neka. Spremna sam. Sa još više volje nego pre. Volje za svašta, što i ukljucuje svašta. A drska sam i da kazem, svakog!

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir