Uncategorized

Neverna

Ass

Neverna
Dopuzala je do mojih nogu gledajuci me ponizno u oci, znajuci da ce biti kaznjena. Kaznjena zato što jebeno dobro izgleda, velike cvrste grudi, perverzne usne, pogled koji mami i…zato što je bila neverna.
Sedeo sam go zavaljen u fotelji desnom rukom drkajuci moju, vec uveliko cvrstu kurcinu, levom ispijajuci viski. Došla je do mojih stopala i pocela da ih lize i ljubi pohotno. Svaki dodir njenog jezika budio je u meni zelju da udem u nju zestoko, da joj pokazem da nisam kao ostali dzukci koje su je imali ili maštali da je imaju, da sam jedan, jedinstven, iznad svih!!!
Ali, bilo je još rano za to. Morala je da zasluzi.
Stavio sam desnu nogu na njeno rame i odgurnuo je grubo dok se pela niz moju nogu ljubeci mi butine.
– Polako kucko!!! Ne tako brzo. Nece ti pobeci nigde.
– Izvini, procedila je gotovo placucim glasom i cetvoronoške dopuzala do mojih nogu.
Ponovo je pocela da mi ljubi noge, ovog puta sporije. Polako se pela mazeci me i lizuci moje cevanice, koleno, blizeci se mojim preponama. Osecao sam svaki dodir njenog jezika i njenih usana. Svaki njen dah mi je govorio da me zeli, da sam samo njen.
Došla je do mojih jaja u pocela da ih lize. Jezikom je prelazila duz moje tvrde kite do glavica. Polako ga je uzela u usta.
– aaaaaaahhhhhh, oteo mi se uzdah zadovoljstva. Opustio sam ruke i prepustio se carima njenih usana i njenog jezika.
Poigravala se mojom kitom kao sa igrackom. Uvlacila ga polagano, nezno ga dodirivajuci usnama, gledajuci me pravo u oci. Znala je da me to strašno pali. Rukom je mazila moja cvrsta jaja, menjajuci ritam pušenja, ubrzavajuci sve više i više.
– Dosta!!! Uzviknuh i zgrabih je grubo za kosu.
Ustala je i opkoracila me nabijajuci se na moju kurcinu, koja je docekala njenu vlaznu ribicu spremno i zeljno.
– Šta je kurvo, svida ti se jeli?
Povuko sam je za kosu grubo, pogledao je u oci, pljunuo u lice i uvalio joj bezobrazno jezicinu u usta. Ljubio sam je pohotno, cvrsto je drzeci za guzove, nabijajuci je zestoko na moju kurcinu. Obgrlila me rukama oko vrata, stezuci me i nudeci mi njene cvrste grudi. Prihvatio sam poklon i u trenu si moje usne bile na njenim bradavicama. Lizao sam ih kruznim pokretima, grickao, sisao. Osecao sam svaki dodir njenog tela, mekocu njene smede kose, ukus njenih bradavica, svaku kap njene vlazne ribice koja me je primala u sebi neverovatnom lakocom i zeljom. Miris pozude pomešan mirisom znoja naših tela osecao se u vazduhu.
– Aaaaahhhh, izvini sreco za sve, uzviknula je placuci.
Iskreno, jebalo mi se za njeno izvinjenje i za njene suze. Samo sam zeleo da me što dublje oseti, zeleo sam da je razvalim od jebanja, da iscedim svaku kap soka iz njene pickice, da zapamti ovaj dan zauvek!!!
– Dobro, dosta je, skini mi se s kurca i klekni! naredih joj. Poslušala me bez pogovora. Izvuko sam kaiš iz pantalona i cvrsto joj ga vezao oko vrata.
– Polazi za mnom!!!! Krenuli smo ka spavacoj sobi.

Došli smo do kreveta i ne cekajuci moju naredbu popela se i naguzila. Neodoljiv prizor njene slatke guze i klitorisa mi se ukazao pred ocima. Cinilo mi se da se sva krv slila u moj tvrd penis. Odavno nisam osecao toliku zelju da je pojebem zestoko.
Njena poniznost je budila zver u meni. Zeleo sam da je grizem i ujedam, da je bicujem, šamaram. I ne, nisam osecao ni trunke grize savesti zbog toga. Zato što je mala droljica to zelela svakim delicem svog tela.
Prišao sam joj od pozadi i sago se prislonivši moje grudi na njena leda. Prislonio sam usne njenom uhu i gotovo necujno je upitao.
– Zeliš li da te pojebem?
– Da. Odgovorila mi je, takode tiho
– Zamoli me. Rekoh joj, sada vec povišenim tonom.
– Molim te, sreco, pojebi me.
– Ne cujem te kucko!!! Uzviknuh tako da su zidovi poceli da se tresu.
– Jebi meeeeeeeee! Zavrištala je.
Skinuo sam joj kaiš sa vrata, presavio ga na pola i udario je po dupetu krvnicki jako, iz sve snage.
– Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, pocela je da vrišti. Njen anus je bio spreman da ga primi, zeleo sam da ga oseti u punoj snazi, zestoko, da zaboli.
Uzeo sam ga u ruke, raširio joj guzove i stavio joj ga celog. Njen uzdah i trzaj tela mi je govorio da sam na dobrom putu da je odvedem u carstvo pozude i strasti.
Ulazio sam joj prvo polagano, zeleci da dobro oseti i zapamti svaki milimetar moje kurcine, da spozna svog gospodara. Postepeno sam ubrzavao prateci taktove njenih uzdisaja, svaki put sam ulazio sve brze i lakše…jace. Njeni uzdasi i jecaji su se menjali. Tako ga je silno zelela u sebi. Osecao sam da cu uskoro svršiti, ponekad bih zastao, trudio se da se iskontolišem, zeleo sam da pruzim to zadovoljstvo kucki da svrši pre mene. Ipak je bila MOJA kucka. Zeleo sam da je vezem i ne puštam iz zagrljaja strasti koje sam osecao prema njoj. Bila je tako prokleto jebozovna.
– Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oteo joj se krik. Svršavala je glasno i obilno. Njeni sokovi su curili po njenim butinama, po krevetu. Borila se za vazduh, dahtala, imao sam utisak kao da ce da se onesvesti.
Izvadio sam ga i upeio joj u lice.
– Zini!!! Naredih joj i poceh da svršavam. Mlaz sperme joj je šikljao po licu, ustima, jeziku. Slivala se preko grla, do njenih grudi. Jedva sam disao od uzbudenja. Znoj je curila kao iz kabla.
Ostali smo da lezimo još dugo u noci, nepomicno i bez reci.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir