Uncategorized

Oom Peter

Oom Peter
De bel van de voordeur gaat. Het is Arno, de zoon van mijn nicht, die komt logeren. Hij wil maandag al heel vroeg de trein pakken naar Utrecht, om daar fris en fruitig aan zijn studie theaterwetenschappen te beginnen. Ik woon praktisch naast het station en hij zou vanuit zijn ouderlijk huis, in het nabijgelegen dorp, al bijna een uur onderweg zijn om bij het station te geraken.
Het is al acht uur en Arno wil nog wat tv kijken en dan vroeg naar bed. Ik zet een potje thee terwijl Arno wat zit te zappen op de bank. Tijdens de thee vraag ik of hij zin heeft in zijn studie. “blij dat ik eindelijk weg kan uit dat bekrompen dorp”. Mompelt hij kortaf. Hij duidelijk niet helemaal zichzelf, hij lijkt wat humeurig en afwezig. Na de thee waar verder niet veel wordt gezegd wil Arno een douche gaan nemen. Ik vind dit een raar moment, maar laat hem maar zijn gang gaan. Het voor pubers op de vooravond van hun studentenleven ook niet allemaal even makkelijk, wellicht dat een frisse douche hem goed doet.
Ondertussen ruim ik de kopjes op, kijk wat tv schrik hevig op als ineens Arno bovenaan de trap mijn naam roept. Ik loop naar de trap en zie boven mij mijn achterneef geheel naakt op mij neerkijken. Snel weg kijkend vraag ik wat er is. Waar de handdoeken zijn vraagt hij. “in de kast op mijn slaapkamer” zeg ik. Een glimp van zijn naaktheid zie ik wanneer hij over de overloop naar mijn slaapkamer loopt. Het vervreemd mij dat er een soort van opwinding in mij opkomt. Ik ben al weer een tijdje vrijgezellig maar toch altijd een voorkeur voor, vooral volle, vrouwen gehad. “Waar dan, ik zie ze nergens” roept Arno vanuit de slaapkamer. Verwart roep ik terug dat ze daar moeten liggen. “Nee hoor, kom maar kijken oom Peter”. Omdat Arno nog steeds naakt is het naar mijn mening niet gepast om nu naar boven te gaan. Arno komt terug uit de slaapkamer en ik hoor hem dichterbij komen, weer bovenaan de trap vraagt hij “vindt u het erg als ik naakt blijf vanavond”? Wat ik precies antwoord weet ik niet, ik ben met stomheid geslagen, maar Arno komt al naakt van de trap af. Ik kijk op en zie dat zijn toch forse pik al bijna op ooghoogte is. Met een rood hoofd en al een lichte zwelling in mijn broek deins ik achteruit. Wat moet ik doen? Arno weet wel raad met de situatie en zakt vlak voor mij rustig door zijn knieën “Ik ben een volwassen man oom Peter, ontspan u en laat mij maar gaan”. Voordat ik besef dat dit eigenlijk niet kan voel ik Arno’s hand licht tegen mijn paal aanstoten. De opwinding wint het van de ratio en voel hoe hij heel beheerst de knoopjes van mijn jeans losmaakt. Opeens lijkt het of ik weer tot mezelf kom. Arno duw ik ruw weg en vraag waar hij in godsnaam mee bezig is. Hij kijkt me verschrikt aan, maakt wat verontschuldigingen en staat langzaam weer op. Weer komt hij rustig op mij afgelopen “Kom, oom Peter, laat u nu eens gaan, ontspan u, niemand hoeft hier ooit iets van te weten en voor mij is het een lang gekoesterde droom die wellicht vanavond gaat uitkomen”. Arno verteld me dat hij al weken naar dit moment toeleeft. Omdat hij niet helemaal als een groentje in Utrecht wil verschijnen dacht hij wat ervaring te kunnen opdoen bij zijn, in zijn ogen, vrijdenkende oom. Vol verbazing hoor ik zijn verhaal aan en vraag uiteindelijk wat hij precies van mij verwacht. “Kleed u maar uit oom Peter dan zal ik laten zien wat ik van u verwacht”. De opwinding bij mij is nu zo groot dat ik alle twijfels overboord zet en besluit op zijn avances in te gaan…

Niet veel later staan we beide naakt in mijn huiskamer. Aandachtig kijkend loopt Arno om mij heen, zijn lul groeit langzaam en ik zie de begeerte in zijn ogen. “U heeft een mooie lul oom Peter”. Hij komt achter mij staan en drukt zich zachtjes tegen mij aan. Zijn nog groeiende eikel raakt licht mijn ballen aan. Ik geef me over, ik voel het bloed in mijn pik stromen. Zijn handen omsluiten mijn middel en gaan zachtjes naar beneden, met zijn vingers voelt hij onwennig aan mijn half stijve lul. Tegen mijn ballen drukt nu hard zijn dikke warme pik. Zachtjes trek Arno aan mijn lul tot deze recht overeind staat. Hij doet een stapje naar achter en ik voel hoe zijn pik door mijn bilnaad als een springveer omhoog schiet. Nu hij met zijn pik in volle glorie voor mij staat druk ik mijn onderlijf tegen dat van hem, onze pikken liggen warm tussen onze buiken. Ik voel het kloppen van zijn lul nu duidelijk tegen mijn onderbuik. “Mag ik u lul in mijn mond nemen oom Peter”? Arno trekt zich langzaam los van mijn onderlijf en zakt op zijn knieën, met volle aandacht bestudeerd hij mijn harde pik. Hij legt zijn hand onder mij ballen en likt, weer onwennig, aan mijn eikel. Ik leg mijn hand op zijn hoofd en duw zijn mond zachtjes over mijn pik. Arno heeft al snel de smaak te pakken en pijpt me warempel beter dan menig vrouw ooit heeft gedaan. Heerlijk is het! Hij kijkt omhoog en zegt met volle mond “wilt u mijn lul ook in u mond nemen oom Peter”? Nu zak ik door mijn knieën. Ook ik heb nog nooit een vreemde lul van dichtbij gezien, laat staan in mijn mond gehad. Maar nadat ik heb gezien hoe snel Arno het onder de knie had laat ik mij niet kennen en neem zonder te aarzelen de pik van mijn neefje in mijn mond. Een geheel nieuwe ervaring maakt zich meester van mij, wat is dit gei! De lul voelt warm en levend in mijn mond, ik zuig hard, lik vol vuur zijn ballen, mijn mond maakt overvloedig speeksel aan alsof het een lekkernij betreft. “Stop maar even oom Peter, voordat ik heel u mond onder spuit”. In een waas maak ik mij los van zijn lul, ik zit nog op mijn knieën als Arno zich bukt en omdraait. “Ik wil nu dat u mij neukt oom Peter”. Voorzichtig duw ik mijn eikel tegen z’n jongenskontje, Arno wiebelt wat en duwt zich naar achter, zonder veel moeite glijd mijn lul zijn anus in. Hoe kan dit zo makkelijk gaan in een nog zo’n maagdelijk kontje? Arno lijkt mijn gedachten te lezen en zegt licht kreunend “thuis oefen ik al jaren met allerhande speeltjes oom Peter”.

wordt vervolgd

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir