Uncategorized

Op het strand….

Op het strand….
Aan het einde van de vorige zomer had ik nog wel zin om lekker even te chillen aan het strand vlakbij ons huis.
Ik ging er op een doordeweekse dag heen en trof het verlaten aan. Ik wist dat het hier een naaktstrand was dus ging ik lekker in mijn blootje op mijn handoekje liggen zonnen.

Na een tijdje hoorde ik iemand aankomen lopen. Het was een heerlijk uitziende dame, ik schat midden dertig, in een kort plooirokje met een strak wit ietwat doorkijk bloesje.
Aan de reactie van mijn lul kon ik zien dat zij mij behoorlijk opwond.

Ze kwam quasi nonchalant aanlopen, lekker heupwiegend en deed eerst net of ze mij niet zag.
Tot ze dichterbij kwam en zag dat er nog meer mensen op het strand waren dan alleen zij. Ze knikte naar mij en liet haar ogen ook even op mijn inmiddels stijve paal vallen. Haar reactie was een knipoog naar mij.

Ze liep me voorbij en een klein stukje verder legde ze haar grote handoek neer, strekte zich uit en begon zich uit te kleden. Eerst het witte blousje…… wat een heerlijke tieten kwamen daar tevoorschijn, lekker stevig maar niet te klein.
Toen viel het plooirokje op de grond en zag ik dat ze al helemaal naakt was. Ik pakte mijn lul in m’n hand en trok er wat aan. Wat een heerlijk schepsel lag daar vlak naast me.

Ze zocht toen nog wat in haar tas en dat bleek een fles ‘olie’ te zijn. Ze begon zich lekker in te ‘vetten’.

Ik zei tegen haar dat ik haar daar wel mee wilde helpen en ze ging meteen op haar buik liggen en zei: ga je gang maar hoor, verwen me maar eens lekker.
Dat hoefde ze natuurlijk geen tweede keer te zeggen. Ik liep naar haar toe en pakte de fles met olie. Ik liet lekker wat over haar schouders lopen, toen haar rug en via haar bilnaad naar haar benen.

Ik begon met haar een lekkere schoudermassage te geven. Ze kreunde van genot. Toen gleden mijn handen via haar rug naar een partij heerlijke billen. Ik pakte ze allebei in de handen en kneep er zachtjes in om te voelen of ze wel echt waren. Dat waren ze…… Toen gleed ik met mijn vingers door haar bilnaad, daar zat een hoop olie. Toen ik daar doorheen gleed, deed ze haar benen een beetje wijd. Ik kon toen makkelijk met mijn vingers van de bilnaad doorgaan naar haar lekkere kutje.

Ik beroerde de lipjes en hoorde haar kreunen. Ze deed de benen nog verder wijd en zo kon ik met een paar vingers in haar kutje komen en doorgaan met haar lekker in te smeren. Ik voelde op dat moment ook dat zei mijn lul beetpakte en lekker begon af te trekken.

Toen zei ik dat ze op haar buik mocht gaan liggen. Ze draaide zich om en ging lekker met haar benen wijd voor me liggen. Ik liep om haar heen en begon haar weer lekker in te olieën. Ik zat toen over haar heen. Mijn harde paal zweefde voor haar gezicht en je raad natuurlijk al wat ze daar mee ging doen……. Ze nam mijn hele zaakje in haar mond en pijpte me lekker diep…. Oooohhhhh wat was dat een heerlijk gevoel mijn dikke paal diep in haar pijpmondje. Ik had toen natuurlijk de gelegenheid om haar kutje ook even lekker te likken……

Toen we even zo lekker op z’n 69’s bezig waren zei ze opeens…. zal ik jouw eens een NURU-massage geven? Ik zei NURU-massage wat is dat?

Ga maar liggen en laat het over je heen komen. Ik ging dus op mijn buik liggen, ze liet heel veel olie over mij en haar eigen lichaam lopen en ging toen op haar rug op mijn rug liggen en begon de olie te verdelen over onze lichamen door over mijn heen te glijden…..als je dit nog nooit hebt meegemaakt weet je niet wat je mist als zo’n heerlijk geil ding over je heen glijdt door al die olie (als je wil zien hoe dit eruit ziet moet je hier op de site maar eens zoeken op ‘nuru’).

Toen werd het tijd om me om te draaien op mijn rug, en alles begon weer van voren af aan. Ze liet overdadig veel olie over mij en haarzelf heenlopen en gleed toen op haar buik over me heen. Ik voelde elke keer mijn lul in haar bilspleet, en daarna gleed ze verder naar beneden zodat ze als het ware met haar kutje over mijn paal heen gleed.

Ik zei tegen haar dat ze me nu wel genoeg opgewonden had, ik wilde nu ook wel eens in dat kutje glijden. Ze maakte toen een andere beweging en ik voelde mijn harde spekgladde lul zo bij haar naar binnen glijden……..hhhhmmmmmm dat voelde ook weer hemels.

Wat ze toen met haar kutspieren deed weet ik nog steeds niet maar het was net of ze me aan het melken was terwijl ze me bereed. Ik voelde haar kut elke keer knijpen en ontspannen. Ik zei tegen haar dat ik dit niet lang ging volhouden, ik voelde mijn hoogtepunt snel naderen. Ze zei toen: spuit me maar lekker vol want je bent echt nog niet van me af hoor.

Ik pompte harde stralen sperma diep in haar kutje. Wat er toen gebeurde had ik ook nog nooit meegemaakt. Ze bleef me ‘melken’ met haar kutspieren en daardoor werd mijn lul helemaal niet slap nadat ik haar de eerste keer had volgespoten.

Ze voelde dat natuurlijk ook en zei toen tegen me: nu wil ik die lul nog even lekker in mijn kontje hebben. Denk je dat dat gaat lukken? Natuurlijk ging dat lukken.

Ze ging rechtop zitten, haalde de lul uit haar soppende kutje, zette de eikel voor haar kontgaatje en liet zich iets zakken. De eikel werd nog tegengehouden maar toen ze zich ontspande gleed hij er moeiteloos in. Jemig wat was dat een strak gaatje.

Ze begon me te berijden, eerst langzaam maar toen steeds vlugger. Ik zag die heerlijke tieten op en neer springen. Toen voelde ze schijnbaar dat ik weer ging komen.

Ze sprong van mijn harde paal af, deed hem in haar mond en zoog hem vervolgens helemaal leeg……
Ik was toen helemaal uitgeput door dit geile wezen en liet me achterover op de handdoek vallen.

Terwijl ik daar lag, voelde ik plots dat ze mijn lul weer in haar mond nam…… Die krijgt er echt nooit genoeg van dacht ik toen. Maar ze zei dat er nog wat sperma uit mijn lul druppelde en dat was zonde om te verspillen dus dat slurpte ze ook nog even lekker op.

Ik vroeg toen aan haar hoe ze heette, ze kwam me namelijk heel bekend voor. Ik heet Helena zei ze. Zie je wel zei ik. Ik heb die heerlijke bilpartij meer gezien op xhamster.com.
Dat kan wel kloppen zei ze, ik heb daar ook een account en heet dan OMGhot.
Nou zei ik tegen haar HOT dat ben je zeker.

Ik ben haar daarna tot nu toe dan, nooit meer tegengekomen op het strand…. Jammer…..

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir