Uncategorized

Seksdate in een parkeergarage

Babes

Seksdate in een parkeergarage
Hij parkeerde zijn auto achterin de parkeergarage, ver weg van de drukte voorin waar gehaaste huisvrouwen hun boodschappenautootjes inlaadden met de weekendboodschappen. De plek die hij had uitgekozen was nauwelijks zichtbaar vanaf de betaalautomaten en de toegangsdeuren voor het winkelpubliek. Hier zou hij over een klein kwartiertje de vrouw ontmoeten met wie hij de avond tevoren had afgesproken op een datingsite. Eigenlijk zou hij nu aan het werk moeten zijn… in zijn agenda stond een afspraak voor een bijeenkomst met gebruikers van de software die zijn werkgever had georganiseerd voor de buitendienst. Als accountmanager zou hij bij die bijeenkomst aanwezig moeten zijn. Vanochtend had hij een appje gestuurd dat zijn dochter vandaag niet naar het kinderdagverblijf mocht omdat ze ziek was. Tot half twaalf was hij tijdelijk niet beschikbaar, maar hij zou thuis werken aan het plan voor de vergadering van maandagmiddag. Zo had hij een alibi gefabriceerd om voor het eerst in zijn leven af te spreken met een onbekende vrouw voor een pijpbeurt in de auto.

Zenuwachtig checkte hij nogmaals zijn horloge, nog een paar minuten voordat ze richting zijn auto zou komen lopen vanuit haar auto. Via het navigatiesysteem had hij het laatste uur 5 keer telefonisch contact met haar gehad. Op haar aanwijzingen was hij deze parkeergarage binnengereden. Totaal blind van geilheid was hij. Het idee dat zij hem zou gaan pijpen, hier, wond hem vreselijk op.

Plotseling realiseerde hij zich dat hij bij het uitrijden moest gaan betalen met zijn pinpas. Hij had geen cashgeld in zijn portefeuillle. Kut, dacht hij. Nu ga ik sporen achterlaten. Op de gezamenlijke bankrekening zou vermeld staan dat hij bij Qpark had betaald. HIj kon moeilijk deze betaling doen met de pinpas van de zaak nu hij had verteld dat hij thuis moest blijven.

Tegenover zijn auto parkeerde een grijze VW Passat. Een jonge vrouw stapte uit en tot zijn verbazing zag hij dat ze tussen de stilstaande auto’s haar slip uittrok.
Terwijl ze oogcontact met hem maakte, snoof ze aan het kruis van haar slipje. Ze glimlachte geil naar hem en gooide de slip achterloos op het dashboard van haar auto. Fuck, zij is het! Ze is knapper dan hij had verwacht.

Heupwiegend kwam ze richting zijn auto gelopen terwijl ze haar blouse langzaam open maakte. Hij zag het kant van haar rode bh duidelijk dichterbij komen.
Toen ze naast zijn auto stond probeerde ze het achterportier te openen. Snel klikte hij op de centrale deurvergrendeling om de deur te openen zodat ze in kon stappen.

Waarom kom je niet achterin zitten, vroeg ze. Zo gezegd, zo gedaan; hij nam plaats op de achterbank van zijn eigen auto. Assertief kuste de mooie vrouw hem direct op de mond. Hij beantwoordde haar warme kus direct. Wat ruikt ze lekker en wat smaakt ze zoet, bedacht hij. Ze opende zijn gulp behendig met haar rechterhand en begon zijn harde pik te masseren. Ook de knoopjes van zijn overhemd maakte ze los. Haar rode nagels kraste over zijn warme geile lijf. Haar kussen zakten af naar zijn hals, langs zijn tepel en eindelijk…. haar mond op zijn pik.

Het was alweer maanden geleden dat zijn vrouw hem oraal verwend had. Al sinds het begin van de relatie had zijn vrouw heb gezegd dat ze pijpen vies vond. Op hoogtijdagen wilde ze hem weleens pijpen, maar hij moest wel snel komen anders haakte ze alweer af. Maar deze vrouw, vol overgave pijpte ze hem. Liet zijn harde lul diep in haar mond glijden en deepthroatte hem alsof haar leven ervan af hing. Toen hij bijna kwam, stopte ze en ging ze al zoenend op zijn schoot zitten. Hij voelde hoe zijn lul in haar natte kut schoof. Wat was ze heet en nat deze geile slet. Haar blonde haren vielen langs zijn gezicht terwijl ze hem steeds sneller bereed. Ze hijgde en kreunde alsof haar leven ervan af hing.

Plotseling merkte jij dat de auto in beweging kwam. Hij schrok en wilde haar van hem afduwen maar tegelijkertijd merkte hij dat ze hem met handboeien aan het autoportie vastmaakte. De auto stopte en een vlaag koude lucht kwam de auto in. De auto trok weer op en reed met hoge snelheid weg. Hij stribbelde tegen, duwde de slet van zijn schoot en zag dat er twee vrouwen voorin zijn auto zaten. Twee mooi jonge meiden. De vrouwen leken elkaar te kennen. Nee, ze kenden elkaar want ze hadden direct plezier. We nemen je mee naar een stille plek voor nog meer seks, ze de vrouw die hem gepijpt en geneukt had. Hij keek naar zijn kruis en zag zijn natte verschrompelde lul zielig in zijn schoot liggen. Zijn geilheid was verdwenen. Het voelde niet goed, deze seksdate.

Zijn auto reed een stil bosweggetje in en stopte tussen de bomen. De twee vrouwen stapten uit en deden hun kleren uit om vervolgens achterin de auto te komen zitten, Daar begonnen ze hem verder gek te maken. Hij zoende eerst wat besmeurkt omdat hij de boel niet vertrouwde maar al snel was de sex geweldig en wist hij niet aan welke tiet of kut hij voelen moest. De wijven maakten hem horendol en lieten hem keer op keer bijna komen om vervolgens met elkaar aan de slag te gaan. Zijn geilheid groeide en groeide en toen de jongste vrouw hem uit de auto vrouw en zich op de motorkap liet nemen door zijn grote dikke lul, was zijn angst en wantrouwen verdwenen. Deze meiden waren echt geil en wilden hem. Ze wilden hem neuken, pijpen, zoenen, strelen en dienen, de sletjes.

Kreunend kwam hij klaar in de strakke kut van de mooie jonge griet. Nadat ze even napuften, zag hij dat de twee andere vrouwen alweer aangekleed waren. De derde vrouw reikte hem de rest van zijn kleding en begon zichzelf ook aan te kleden. Toen hij zijn rechterbeen in de broekspijp van zijn pantalon had en zijn linkerbeen optilde om zijn broek verder aan te trekken, startte zijn lease-auto en stoof deze weg over het bospad. Hem achterlatend, zonder mobiel, zonder portefeuille, zonder schoenen, zonder zijn laptop in de kofferbak en bovenal………………….. zonder zijn auto.

Hoe zou hij deze roof vertellen aan zijn vrouw en aan zijn directeur?

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir