Uncategorized

Twee generaties – 2

Twee generaties – 2
Twee generaties – 2
Op het moment dat zij mijn pik vastpakte werd het pijnlijk duidelijk hoe groot het verschil was tussen deze dame en de ‘pubertjes’ met wie ik ooit had staan rommelen. Mijn God, die vingers, die handen, het leek wel of ze vier paar handen had. Achter op mijn kont, eventjes mijn kontgaatje aanrakend, mijn pik licht masserend, de vingers onder en om mijn ballen en last but not least…haar tong.
Als een smeltende ijslolly likte zij mijn pik. Tegelijkertijd masseerde ze die delen van mijn lijf waar ze bij kon komen en ik stond daar maar tegen de muur geleund. Ik kon alleen maar geiler en geiler worden terwijl ik niets kon pakken, zien of vasthouden. Ik dacht dat ik in het verleden wel eens gepijpt was maar wat ik ooit had meegemaakt, het leek nergens op. Hoe ze het deed was mij een raadsel maar geen gezuig of gedraai, gewoon langzaam in haar keel heen en weer schuivend, haar keel die gewoon de functie van haar kut over had genomen.
Haar tong probeerde zich af en toe in het gaatje van mijn lul te wurmen wat het geile getintel in mijn lijf alleen maar deed toenemen.
Ik stond te trillen op mijn benen en ik wist dat ik dit spel zou gaan verliezen, klaarkomen was een kwestie van seconden. Alsof ze mijn gedachten kon raden stopte ze met haar massage en pijpwerk en keek schuin naar boven. Ze knipoogde even en vroeg alleen maar “wil je?”?. Ik knikte en vanaf dat punt duurde het ongeveer nog 30 seconden voordat ik op een gigantische wijze klaarkwam. Jezus, er leek geen eind aan te komen, de zaadgolven bleven aanhouden terwijl ik trillend op mijn benen tegen de slaapkamermuur stond aangeleund.
Nog niet eerder was ik zo ongelofelijk klaargekomen. Mijn God, was ik hiervoor überhaupt wel eens klaargekomen?
Haar handen raakten zachtjes mijn dijbenen aan en na een kort ogenblik werd de voorhuid van mijn pik langzaam naar achteren getrokken en werd mijn staaf schoongelikt.
Toen dit klaar was werd, als bij donderslag, de betovering verbroken. “Kom mee, naar beneden, Bert. Mark zal zo wel komen”?. Ik probeerde nog even haar borsten takken maar, weer met die glimlach, ontweek ze mij behendig. Ik fatsoeneerde mij zo goed en kwaad als het ging en liep de trap af naar beneden en ging weer op de bank zitten.
“Jezus, Betty, wat een ervaring”?, zei ik eerlijk. “Ik kan mij niet heugen dat ik ooit zo geweldig lekker ben klaargekomen”?.
“Ach, we doen het binnenkort nog wel eens goed over”?, was haar antwoord, “en dan doen we het helemaal goed, als je begrijpt wat ik bedoel. Ikzelf weet niet meer wanneer ik een lekkere pik in mijn kut heb gevoeld.
Mijn man is al zo lang geleden overleden, en die paar minaars die ik daarna had stelden niet veel voor.
Veel experimenteren, vooral veel vingeren, dat was alles wat er voor mij overbleef. Maar toen ik je vanochtend naar mijn tieten zag kijken durfde ik het risico wel te nemen. Het was puur geluk dat Mark weg moest en dus greep ik mijn kans”?.
Ze begon te lachen. Ik keek blijkbaar nog steeds verbouwereerd en moest nog echt aan deze situatie wennen.
“Je hebt echt een heerlijke pik”?, zei ze. “Gelukkig niet al te groot. Dat pijpt veel prettiger en ook in mijn kontgaatje voelt het veel fijner aan, als je begrijpt wat ik bedoel. Oh, kijk… daar is Mark ook weer”?.
De onbrekende tas werd afgegeven, we spraken nog even over koetjes en kalfjes en Mark en ik stonden op om naar het strand te gaan.
“Leuk je ontmoet te hebben, Bert. Mocht je zin hebben in een kopje koffie, dan loop je maar gerust even binnen, hoor. Je werkt zo dichtbij…toch?”?
“Ik zal er aan denken, hoor”?, antwoordde ik, nog steeds met een tinteling in mijn lijf.
De rest van de dag was ik aardig afwezig en kon ik haar niet uit mijn kop krijgen. Het bleef maar spoken en, hoe vreemd ik het ook van mijzelf vond, niet eens op een negatieve manier. Meer op een nieuwsgierige, ontdekkende manier.
De gedachten bleven spoken en van tijd tot tijd draaide ik mij uit pure armoede om op mijn buik om mijn stijve lul te verbergen. De gedachte alleen al aan wat nog zou kunnen gebeuren had een (te) duidelijk effect.

De dagen er na werd ik aardig opgeslokt door het vele werk wat was blijven liggen. Maar door ‘s avonds een uurtje of wat langer door te gaan en door wat eerder te beginnen had ik de stapel aardig teruggebracht.
Er was weer overzicht, wat zeg ik… er was tijd over.
Woensdagmiddag kwam mijn assistente Sonja binnen met de laatste uitgewerkte verslagen en zei: “Oh ja, er is bezoek voor je, Bert. Ze wacht bij de receptie, ik zal haar wel even halen.
Vreemd, ik verwachtte helemaal niemand, mijn agenda was leeg. De deur ging open en Sonja kwam binnen met de Oma van Mark.
“Het is je Oma, Mark”?, zei Sonja
“Dag jongen. Leuk je te zien, ik was toevallig in de buurt en dacht ik ga even een kopje koffie bij mijn kleinzoon halen. Hoe gaat het met je?”?
“Oma Betty”? riep ik verrast . Ik kon nog net stamelen dat alles goed ging want zij was de laatste die ik hier had verwacht. En zeker met de smoes dat zij mijn Oma was. Het had haar blijkbaar te lang geduurd, zij had mij waarschijnlijk al veel eerder terugverwacht, dus nam zij maar het initiatief.
Sonja bracht de koffie, sloot de deur en wij namen plaats in de zithoek in mijn kamer. Ze zat met haar rug naar de glazen scheidingswand bij de gang en ik plofte in mijn stoel tegenover haar.
“Bert, jongen, waar blijf je nou?”?, vroeg ze. “Ik had gehoopt je al eerder te zien, of vond je het soms niet gezellig?”? De werkdrukte was een goed en geldig excuus en ze toonde zich begripvol.
“Je moet weten, zei ze, dat je nog lang niet alles hebt gezien of hebt beleefd”?. Terwijl ze dit zei opende ze haar benen, trok haar rok iets omhoog en gaf mij een riant uitzicht op haar kut. Verdomme, ze droeg geen slipje en ze hield haar benen lang genoeg van elkaar om haar spleet en kuthaar te zien.
De zwelling in mijn broek vertelde haar heel duidelijk dat dit mij niet onberoerd liet.
“Ah…, reageerde ze, ik denk dat je nu het liefst gepijpt zou willen worden, of zou je nu even met je vingers in mijn kut willen spelen? Tja, dat is nou jammer want hier kunnen we natuurlijk niets doen, behalve dan..”?
En opnieuw opende zij haar benen, en opnieuw lang genoeg om weer haar kut te zien.
“Weet je wat? Misschien heb je na kantoortijd wel tijd?”?
“Ik weet het wel zeker, antwoordde ik, absoluut”?.
Na de koffie bracht Sonja haar weer naar de receptie en ik kon met geen mogelijkheid mijn gedachten bij het werk houden.
“Wat een leuk mens, Bert”?, was haar reactie waar ik alleen maar bevestigend op kon antwoorden.
Ik dwong mijzelf om niet direct om vijf uur weg te gaan. Dat deed ik immers nooit. Ik ruimde rustig mijn kantoor op, sloot mijn computer af en pakte mijn sleutels. Ik draaide mijn auto van het parkeerterrein af en in plaats van linksaf te gaan reed ik rechts en stuurde na nog geen twee minuten rijden haar straat in.
Het zonnescherm was beneden en boven nog steeds naar beneden en ik liep het tuinpad op.
Nog voordat ik kon aanbellen ging de deur al open. Ik stapte naar binnen en de deur werd direct achter mij gesloten.
Achter de dichte deur klom zij tegen mij aan, haar armen omhelsden mijn lijf en ze drukte haar lippen vol op mijn mond. Haar tong vocht zich een weg naar binnen en kronkelde zich om mijn tong. Haar onderlichaam perste zich tegen mijn harde paal en al rijend kreunde ze “Neuk me, Bert. Neuk me waar je wilt, zeg wat je lekker vind, God wat ben ik geil”?.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir