Uncategorized

verrassend avondje stappen.

verrassend avondje stappen.
Den Bosch is een leuke stad om af en toe te gaan stappen. Ik mag dan niet zo jong (48) meer zijn maar af en toe wat flirten vind ik nog steeds wel leuk. Afgelopen zaterdag was het ook raak. Ik had leuk contact met een licht getinte dame die volgens mij een paar jaar jonger was dan ik. Ze zag er goed uit, mooi vrolijk open gezichtje, leuke borsten die door het diepe decolleté voor een gedeelte zichtbaar waren. Ondanks dat haar vriend of man erbij was had ze veel aandacht voor mij. Ze heette Ingrid en de man waar ze mee was was inderdaad haar vriend. Ze zei het echt op zo’n toon alsof het de normaalst zaak was dat ze al die tijd met mij stond te kletsen en bijna geen aandacht aan hem schonk. Op een gegeven moment kwam haar vriend mij vragen of ik zin had om met ze mee te gaan naar hun huis. Ze woonde niet ver van het café vandaan zei hij. Ingrid knipoogde met een schalkse lach mijn kant op. Hier kon ik dus geen nee meer tegen zeggen.
Met zijn drieën liepen we al pratend richting hun huis. De vriend bleek Wim te heten. Eenmaal thuis vroeg Wim wat ik wilde drinken. Terwijl Wim in de keuken was begon Ingrid mij te kussen en tegen mij aan te rijden. Toen Wim terug kwam uit de keuken stond ik al met mijn bast bloot. Wim ging achter Ingrid staan en deed haar topje uit. Wow dit had ik niet verwacht. Die borsten waren in dat klein zwarte bh’tje nog leuker dan ik verwacht had. “Wat vind je van Ingrid” vroeg Wim. Ik kon niets anders zeggen dan dat ze een ontzettend lekker ding was. Ingrid lachte en ging met haar hand over mijn kruis. Daar tekende zich al een aardig bobbel af en dat kon ze goed voelen. Ze glimlachte goedkeurend. Langzaam deed ze daarop mijn broek omlaag. Ook haar eigen broek volgde. En daar stond ik dan in mijn strakke Bjorn Borg boxer tegenover een beeldschone dame in string en sexy bh’tje. Ingrid masseerde mijn pik hard door de stof van mijn boxer. Niet veel later lag mijn boxer ook op de grond. Ingrid duwt mij voorover, mijn handen vinden steun op de leuning van de bank. Van achteren begint ze met mijn ballen te spelen en aan mijn pik te trekken. Blij verrast onderga ik deze verwennerij. Ingrid weet wat ze wil denk ik. Wim loopt nog geheel gekleed rond in de kamer. “Vind je het lekker om door mijn vrouwtje verwend te worden” vraagt hij. Ik krijg van Ingrid een paar tikken op mijn billen. Voorzichtig stamel ik een bevestiging richting Wim. Ik besef maar amper wat mij hier overkomt. Dan verdwijnt er een vinger van Ingrid in mijn strakke poepgaatje. Mmmm lekker kreun ik zacht. Dit is de eerste keer dat ik op deze manier in mijn poepgaatje gepakt wordt. Dan haalt ze haar vinger weer uit mijn kontje. Ik vind het eigenlijk wel jammer. Ik krijg twee flinke tikken op iedere bil. Dan duwt er weer iets tegen mijn poepgaatje. Ik zie niet wat er gebeurt maar voel nu dat er iets stevigs langzaam mijn kontje binnendringt. Voor ik het weet wordt ik geneukt met een kleine dildo of zo. De dildo of wat het ook mag zijn rekt mijn kontje flink op. “Hoe voelt dat nu om ook eens als een sletje geneukt te worden” vraagt Ingrid. “Best lekker Ingrid” beantwoord ik haar vraag naar waarheid. “laten wij eens kijken of jij een goed sletje bent” onderwijl neukt ze mijn kontje nog even. Dan haalt ze met een plop de dildo uit mijn kontje en houd ze hem voor mijn gezicht. “lekker of niet sletje” Ik kijk een beetje vreemd naar de kleine dildo waarvan ik weet dat deze zojuist mijn kontje heeft ontmaagd. “Lekker toch of niet sletje” vraagt ze nogmaals. Een beetje vernederd voel ik mij wel als ik voorzicht “ja” zeg. “Lik hem dan ook maar even lekker schoon slaafje” Ik schrik even van het woord slaafje maar voel mij ook wel bloedgeil en ik open mijn mond waarna mijn lippen al vlug de dildo die net in mijn kontje zat omspannen. Ingrid beweegt de dildo in en uit mijn mond en kijkt tevreden toe.
Wim speelt ondertussen met de borsten van Ingrid die nog keuring in haar bh’tje zitten. Wat ziet dat er heerlijk uit zeg. Dat zou ik ook wel willen. Dan haalt Wim zijn lul uit zijn broek. Zijn half stijve pik is al aardig aan de maat. Ingrid laat de dildo even los om met de pik van Wim te spelen. Ik zie de pik van Wim in haar handen groeien.
Op je knieën en knieën uit elkaar slaafje. Overrompeld door deze opdracht van Ingrid doe ik braaf wat ze vraagt. Ze gaat achter mij zitten en begint met mijn ballen te spelen. Mmmmm best lekker. Dit is een avond vol verrassingen. Dan pakt ze mijn ballen goed vast en trekt er stevig aan. “Mond open” en alsof het afgesproken was stop Wim nu zijn half stijve lul in mijn mond. Ingrid trekt nog eens stevig aan mijn ballen en ik snap wat er van mij verwacht wordt. Braaf begin in te zuigen aan de lul van Wim. Net zoals ik net op de dildo heb gedaan. “Harder en dieper slaaf” commandeert Ingrid als ik het niet goed genoeg doe naar haar zin. Onderwijl pijnigt ze mijn ballen gruwelijk door er niet alleen aan te trekken maar er ook nog eens hard in te knijpen. Braaf doe ik wat mij gevraagd wordt. Dit is de eerste keer dat ik een lul in mijn mond heb. Ik schaam mij diep. Die pik van Wim staat ondertussen wel loei strak. Dit voelt best vernederend.
Dan verzacht de greep om mijn ballen. Ingrid laat mij los en ik haal opgelucht adem. Ingrid doet snel haar slipje uit en gaat voorover met haar handen op de leuning van de bank en haar kontje naar achter staan. Wim bedenkt zich geen moment en schuift zijn snoeiharde paal in één keer diep in haar glad geschoren kutje. Stevig pompend neukt hij haar. Zijn heupen kletsen steeds tegen haar billen. Haar tietjes slingeren ondanks dat ze nog gevangen zitten in haar bh’tje lekker heen en weer. Ingrid schreeuwt het uit van genot. Dan stopt Wim. Hij begeleid Ingrid naar de tafel en legt haar op haar rug op de tafel. Haar tietjes haalt hij uit haar bh’tje. Ingrid gooit haar benen in de lucht. Wim zijn gevaarte verdwijnt tussen de nog openstaande schaamlippen. Met lange halen neukt hij haar. Ondertussen kneed en masseert hij haar borsten. “Vind je dit geil Ger” vraagt Ingrid dan. “Ja heel geil Ingrid”. “Ik wil zien hoe jij je aftrekt, spuit mijn tieten onder” Meer aansporing heb ik niet nodig. Ik ga naast haar staan en kijk hoe ze stevig door Wim gepakt wordt. Onderwijl trek ik mij af. Als Wim zijn sperma in zijn vrouw spuit spuit ik mijn sperma over haar heen, over haar buik, over haar tieten overal sperma. Wat een geil gezicht is dit toch.
Wim doet een stap achteruit. “Wil je een beloning” vraagt hij mij. Vragend kijk ik hem aan en knik. Ga maar zitten en lik dit kutje maar schoon. Braaf doe ik wat mij aangeboden wordt. Ingrid ligt voor pampus met haar benen nog open en ook haar kutje staat open. Het sperma druipt er gewoon uit. Ik ben helemaal blij, ik mag het sperma uit de kut van deze heerlijk vrouw likken. Ik voel mij de koning te rijk.
Toen ik hier eerder op de avond binnen kwam dacht ik wat een geluksvogel ben ik toch dat ik met de prachtige vrouw mee mag en ik was helemaal gevleid door haar aandacht. Nu besef ik dat ik gewoon gebruikt ben door haar en door haar man. Maar één ding blijft. Ik ben wel een geluksvogel dat ik dit mee heb mogen maken.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir