Uncategorized

Wellness (Ned 10)

Wellness (Ned 10)
10. Groeten uit Duitsland

Carl overdonderd me echt met nieuwe evoluties; je verdient het wel niet maar ik zal je toch maar een beetje op de hoogte stellen. Als ik je reacties zal zien zal ik er zeker plezier aan beleven.

Jouw zaadvlekken op de foto’s van haar beschadigde kut en billen waren het summum van haar vernedering weet je.

Tot haar verbazing moest ze op een morgen, na haar ochtendtoilet, niet edgen maar werd aan haar ketting die die dag om haar rechterpols zat naar zijn slaapkamer geleid waar ze aan hij ze aan een haakje in de zoldering vasthechtte.
Om zeker te zijn dat ze het lastig kreeg met die naar boven gestrekte arm wachtte Carl zo’n half uurtje vooraleer hij met zijn lief van de dag zijn slaapkamer betrad. Carla verkeerde dan al in een lastig parket. Haar rechterarm sliep door dat onbeweeglijk naar boven houden terwijl ze stond te beven op haar benen door de krampen in haar kuitspieren veroorzaakt door het op haar tenen staan.

Terwijl het vernederende opmerkingen regende moest ze, met haar linkerhand dus, gaan edgen.
De toestand van haar schaamstreek daar gelaten was dit bijna onmogelijk door haar strak rechtop staande houding en de door de meest denigrerende opmerkingen die ze moest slikken… niet alleen van Carl deze keer maar ook nog door een vrouw die haar nog in een luxe restaurant bediend had toen ze nog als de dame van een rijke zakenman beschouwd werd.

Uiteindelijk waren ze door hun wederzijdse strelingen zo hitsig geworden dat ze het spelletje opgaven en voor haar ogen, op het echtelijk bed dat eens het hare was, een denderende neukshow ten beste gaven.
Carla, stond, of beter hing, het schouwspel met tranende ogen te bekijken. Ze dacht en stamelde ook dat ze door jou een paradijselijk bestaan verkwanseld had en nu een liefdeloos slavenbestaan leidde.
Haar zucht van verlichting toen ze los gehaakt werd was echter van korte duur want haar opdracht was nu beide tortelduifjes schoon te likken… het was weliswaar maanden geleden dat ze nog kut- of pikvocht gesmaakt had maar een genoegen was het geenszins.

Toen pas kwam de klap op de vuurpijl : er haar op wijzende wat je wel voor haar moest voelen om zo te masturberen op de foto’s van haar beschadigde lichaam moest ze zelf masturberen. Haar gesnik en gejammer ging volledig verloren door het luide gelach en de bitse opmerkingen van het koppel.

Na maanden mocht ze dus eindelijk klaarkomen maar genoegen beleefde ze er niet aan. Integendeel, ze deed ter plaatse een zenuwinzinking. Huilend, roepend en tierend werd ze woest om zich heen schoppend door het tijdelijk liefdeskoppel naar het tuinhuis gesleurd waar ze opgesloten werd. Moet een hilarisch zicht geweest zijn, een naakt koppel die een al even naakte, hysterische vrouw door de tuin dragen, schoppen, sleuren…

Wat zit je daar nu zo, je zou moeten jubelen ! Geen man heeft ooit met zijn centilitertje eigen vocht aanmaaksel zo’n resultaat gehaald. The Guinness book of * waardig.
Overigens, je zult haar nooit meer zo zien hoor.
Carl had al zijn twijfels of hij zo kon doorgaan, hij begreep dat ze de winter niet kon doorkomen in het tuinhuis en stinkend als ze ‘s avonds en ‘s nachts was wou hij ze ook niet in zijn villa… zijn scharrel van de dag was minder sadistisch dan ze deed uitschijnen en samen met de bijgeroepen, bevriende, psychiater overtuigden hem er van andere middelen te gebruiken.
De doctor sedeerde haar zodat hij en haar psyche en haar lichaam kon verzorgen en herstellen. Toen ze ontslagen werd uit zijn privé ziekenhuis zag ze er weer menselijk uit in plaats van een verwaarloosd beest. Haar kut heeft zijn vroegere aantrekkingskracht terug… alhoewel iets anders dan toen jij er aan sabbelde.

????

Nadat er een katheter in haar blaas ingebracht werd werden haar buitenste schaamlippen van onder tot boven aan elkaar gekleefd. In het midden zie je dus enkel nog een buisje dat kan afgesloten worden om, al dan niet, haar urine te laten wegvloeien en onderaan, tegen haar bilnaad aan, een gaatje van zo’n halve centimeter doorsnee om middels de douche haar kut te kunnen uitspoelen en natuurlijk, haar maandstonden te laten uitsijpelen. Pijnloos, hygiënisch, esthetisch en medisch verantwoord en doeltreffend dus want elke vorm van vaginaal of clitoraal genoegen is totaal onmogelijk.

Haar kutsap zul je dus nooit meer proeven, haar pis wel, als je het kraantje maar open draait.

Ja, kijk maar ! Ik ben uitgenodigd door Carl voor een weekje op zijn domein en mijn standing vereist natuurlijk dat ik mijn personeel, mijn slaaf dus, meeneem om mijn persoonlijke behoeftes te verzorgen. Carla is nu een ingerichte kelder toegewezen en jij mag ook daarin verblijven… je zult ze dus meer en langer zien dan ooit, dank me nu maar op je knieën, voor hetzelfde geld had ik je zolang in een BDSM asiel kunnen onderbrengen.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir